• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim gece uykusunda ağlıyor yardım

Uyku terörü 8. Ayda başlar
Benim çocuklarımda 1.5-2 yaş gibi oldu. 1-2ay kadar sürdü. Öncesi, ilk ne zaman başlar/biter, hiç bilmiyorum.
İlkokul 2.sınıf yaşına gelen çocuğunda halen uyku terörü olduğunu ve tedaviye devam ettiklerini söyleyen bir anne ile tanışmıştım.
Fakat bizim yaşadığımız, birebir aynı, konu sahibinin anlattığı gibiydi.

Benim çocuklarımda 1.5-2 yaş gibi oldu. 1-2ay kadar sürdü. Öncesi, ilk ne zaman başlar/biter, hiç bilmiyorum.
İlkokul 2.sınıf yaşına gelen çocuğunda halen uyku terörü olduğunu ve tedaviye devam ettiklerini söyleyen bir anne ile tanışmıştım.
Fakat bizim yaşadığımız, birebir aynı, konu sahibinin anlattığı gibiydi.
8 aydan sonra başladığı olur 1 2 yaş arası zirvedir zaten ama 6,5 aylıkmış konu sahibininki o nedenle uyku terörü söz konusu değil benim bilgime istinaden

8 aydan sonra başladığı olur 1 2 yaş arası zirvedir zaten ama 6,5 aylıkmış konu sahibininki o nedenle uyku terörü söz konusu değil benim bilgime istinaden

Her yaşta görülebilir diyor bu yazıda. 6-9aylık gece gündüz ayrımı yapılmaya başlandığı, ve beyin gelişiminin çok hızlı olduğu bir dönem.
Konu hakkında akademik bilgi sahibi değilim.
Ama ne yazık ki günümüzde her dert çok daha erken dönemlerde görülebiliyor.
Yüksek tansiyon hastası 7 yaşında çocuk bile tanıdım, malesef :KK43:

Her yaşta görülebilir diyor bu yazıda. 6-9aylık gece gündüz ayrımı yapılmaya başlandığı, ve beyin gelişiminin çok hızlı olduğu bir dönem.
Konu hakkında akademik bilgi sahibi değilim.
Ama ne yazık ki günümüzde her dert çok daha erken dönemlerde görülebiliyor.
Yüksek tansiyon hastası 7 yaşında çocuk bile tanıdım, malesef :KK43:
Tamam sizin hatrınıza o ihtimali de değerlendirsin konu sahibi 😀

Back