- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
En koşa zaman da geçer inşallah damak görünürde yok daha henüz amaDişi çıkıyordur o ağrı gece uykularını bozar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En koşa zaman da geçer inşallah damak görünürde yok daha henüz amaDişi çıkıyordur o ağrı gece uykularını bozar .
Diş ağrısıdır başka rahatsızlığı yoksa. İdrar yolu enfeksiyonu, kulak iltihabı olsa gündüz de hıysuz olur. Gece diş ağrısı bastırıyordur bence. Doktorunuza sorarak onay verirse paresetamol verebilirsiniz çok kötü olduğunda6.5 aylık Bebeğim Son bir haftadır gece uykusunda gözü kapalı ağlıyor ve ne meme tutuyor ne emzik zorla geri yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aynı Sabaha kadar en az 4 5 defa kalkıyor önceden 1 kez kalkar emer yatardı gündüz yok bu sorun sadece gece sizce neden olabilir
Geçmiş olsun.6.5 aylık Bebeğim Son bir haftadır gece uykusunda gözü kapalı ağlıyor ve ne meme tutuyor ne emzik zorla geri yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aynı Sabaha kadar en az 4 5 defa kalkıyor önceden 1 kez kalkar emer yatardı gündüz yok bu sorun sadece gece sizce neden olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz için kucagıma alıyorum su içiriyorum biraz sakinleşiyor kesinlikle uyandırmaya çalışmıyorum uyku terörü duymuştum evet inşallah değildirGeçmiş olsun.
Duygusal olarak zor bir şey (üzüntü vs) yaşadı mı?
Onu uyandırmaya kalkmayın bir daha olursa. Tatlı yumuşak bir sesle ninni mırıldanın. Tatlı tatlı selenin "hmmm...hmmmm.....mmmmm..."
"Uyku terörü" diye birşey var.
Bir araştırın.
Sabırlı ve sevgi dolu yaklaşın.
Geçmiş olsun.
Duygusal olarak bariz bir şey yaşamadı ufak tefek gün içinde ağlamaları huzursuzlukları oluyor sadece on gün önce falan bir grip olmuştu ama şuan şükür geçtiTeşekkür ederim yorumunuz için kucagıma alıyorum su içiriyorum biraz sakinleşiyor kesinlikle uyandırmaya çalışmıyorum uyku terörü duymuştum evet inşallah değildir
Eğer gözü kapalı kaşları çatık yüksek sesle bağırarak ağlıyorsa, ve sadece gece uykuya yattıktan 1-2saat sonra başlayıp 30-45dk gibi sürüyorsa, muhtemelen öyledir canım.Teşekkür ederim yorumunuz için kucagıma alıyorum su içiriyorum biraz sakinleşiyor kesinlikle uyandırmaya çalışmıyorum uyku terörü duymuştum evet inşallah değildir
Bir kaç dakika sürüyor çok uzun sürmüyor bağırarak ağlamak yerine inliyor sinirli bir tavırla inliyor kucagıma beş dakika falan sürüyor ama yatırıyorum yarım saat sonra bir saat sonra tekrar kalkıyor gün içinde saçını kulagını çekiyor ver ama Bayadır yapıyor onu iki üç aydırEğer gözü kapalı kaşları çatık yüksek sesle bağırarak ağlıyorsa, ve sadece gece uykuya yattıktan 1-2saat sonra başlayıp 30-45dk gibi sürüyorsa, muhtemelen öyledir canım.
Sizin stresinizden etkilenmiş olabilir. Ya da kendisi stres yapmış olabilir. Ben 3 çocuğumda da yaşadım. 1.5-2yaş civarı ama. Bir ay kadar sürdü.
Sakin olun.
(ağlayıp feryad ederken, gözü kapalıysa yani aslında hala) uyuyorsa uyandırmaya çalışmayın, ne oldu neden ağlıyorsun gibi iletişime geçmeyin. Tatlı tatlı, alçak yumuşak sesle, ninniler mırıldanın. Uyanırsa (gözünü açarsa) sarılalım mı annecim deyin. İstiyorsa sarılın. Zaten yine uykuya dalacaktır.
Dişten kaynaklı bir huzursuzluk ise, gün içinde de yapar, kulaklarını, saçlarını çekiştirir. Ama gözü kapalı ağlamaz.
Tez zamanda normale döner umarım.
Diş sıkıntısı var belli kuzunun.Bir kaç dakika sürüyor çok uzun sürmüyor bağırarak ağlamak yerine inliyor sinirli bir tavırla inliyor kucagıma beş dakika falan sürüyor ama yatırıyorum yarım saat sonra bir saat sonra tekrar kalkıyor gün içinde saçını kulagını çekiyor ver ama Bayadır yapıyor onu iki üç aydır
Çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallahDiş sıkıntısı var belli kuzunun.
Parmağınız temiz ve soğukken alt ön kesici dişlerin yerine hafif (çok değil) bastırarak masaj yaparsanız rahatlar.
İnş en kısa zamanda geçer.
Sağlıkla büyüsün.
Bizimkisinin uykusu 1.5 aydir bu sekilde gece saat basi kalkip emzirmekten cok yoruldum artik baska turlu asla sakinlesmiyo cunku.Aynı durumdayız 3 aylıkkenden beri neyi nasıl ısıracağını şaşırıyor ama gece uykusu kötü değildi bir haftadır çok kötü damaklar çok şiş ama komple damak şiştiktrn ne kadar süre sonra çıkıyor acaba
Atak dönemi + dış olabilirSaat başı kalkıyor inşallah uzun sürmez gaz diye de düşünüyordum ama gaz böyle her gece olmaz dimi
bebekler uykudada mı ağlıyor oha bebek yapmam yetimhaneden alırım iyi bi eş bulamazsam
En zorlu kısmı bizde damak kalinlasmasiudi . Dişleri çıkarken daha rahattık. Damaklarda ateş ishal oldu iştah gitti. Emmek bile istemedi. Şükür geçti gitti. Dişler eti yirtarken çok huzursuz oldu ama yine de rahattı diyebilirim. Şuan üstte 4 diş altta iki diş varDamaklar inanılmaz kalınlaştı fakat diş çıkma görüntüsü yok sadece tüm damaklar kalınlaştı
zor çıkarıyor olabilir bizim altlar çıkarken hic şişlik yoktu.En azından bir tane çıkarsa dicem ki kesin diş bu ama çıkmıyorda damakları şişip iniyor gibi
Aynen benim de oğlum çok rahat çıkarmıştı dişleri ama kızım çok ağrılı geçiriyor bu süreci malesefoglumda bu kadar zorluk cekmemistim canim kızım çok zor çıkarıyor
Uyku terörü 8. Ayda başlarGeçmiş olsun.
Duygusal olarak zor bir şey (üzüntü vs) yaşadı mı?
Onu uyandırmaya kalkmayın bir daha olursa. Tatlı yumuşak bir sesle ninni mırıldanın. Tatlı tatlı selenin "hmmm...hmmmm.....mmmmm..."
"Uyku terörü" diye birşey var.
Bir araştırın.
Sabırlı ve sevgi dolu yaklaşın.
Geçmiş olsun.