10gun gecikme ve beta hcg 3.31

yo
cok şukur canim sevindim. neden altdan baktirmadin? 1000i gecmiş, gorunurdu altdan kese. hayirli olsun yarin bana dua et
yok canım doktorum istemedi haftaya görürüz net zaten dedi istediğin güün gel dedii bakalııım
Ayy hadi inşallaah canıım beniiim sende hayırlı haberlerle gel inşallah ❤

yo

yok canım doktorum istemedi haftaya görürüz net zaten dedi istediğin güün gel dedii bakalııım
Ayy hadi inşallaah canıım beniiim sende hayırlı haberlerle gel inşallah ❤
Hayırlı olsun canm . Bende bugun gittim kese gorunmesi icin erken ama yinede muayene etti. Haftaya kese icin gel dedi

Merhaba bayanlar bende sizden yardım bekliyorum normalde yarın ya da ctes adet olmam lazım dün ve bugün birer leke kahverengi lekem geldi bugün gidip kan tahlili yaptım 7.72 çıktı doktora göstermedim kendim baktım değere sevineyim mi üzüleyim mi çok düşük geldi bana sizce durumum nedir

Adet günün geçmiş olsaydı düşük derdik değere ama daha geçmemiş eğer geç döllenme olduysa yeni yerleşiyodur
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Kimyasal gebelik ihtimaline karşı 2 günde bir kan tahlilini tekrarla bence

İşte ctesi yine gidip test yapacam o zaman net belli olur ama ben heyecandan ne yapacam bilmiyorum şimdi bu durumda sevineyim mi üzüleyim mi daha önce yaptım 0.13 çıkıyordu hep

1500 ü geçmesi gerekiyormuş canım bende ondan haftaya gideceğiim
Canim merhaba. Degerin kac suan
Bugun kan testinde degerim 67 cikdi iki gun sonra artis nasil diye tekrar kan vericem
Doktorun sana ne dedi ne zaman tam gorebiliyormus keseyi

Benim testimede bakarmısınız

Eklentiler

• 20191017_202306.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 78
S shemss678 senin nasıl gidiyo hamilelik :)
iyi kuzum yarin 11de doktor randevum var. bakalim ne diyecek. kasik agrilarim hafifledi yok derece. ara bir girib cikiyor. ama fena gazim oluyor, bazen canimi acitiyor, o anda 5 10 saniye nerem agriyor bilemiyorum. yarin icin bana dua edin keseyi goreyim. sende durumlar nasil? belirti falan ne yasiyorsun?

Insallah gorursun ya ben 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum. Benimde kasık agrılarım oluyo hafif. Mide bulantımda basladı.goguslerimde hafif acıyo. Boyle gidiyo simdilik bakalım

7,72 pozitiv bir deger sayiliyor. bat da henuz gecmemiş. inşallah artar. 2gun sonra tahlil yaptir 17 20yi gecerse vardir demek. hayirli olsun canim

Insallah gorursun ya ben 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum. Benimde kasık agrılarım oluyo hafif. Mide bulantımda basladı.goguslerimde hafif acıyo. Boyle gidiyo simdilik bakalım
benim ilkde de mide bulantim hic yoktu. inşallah bunda da olmaz. sonu benzemesin. inşallah canim. insan gormeden kendini kaptiramiyor. gorsem tamam diyicem, hamileyim

benim ilkde de mide bulantim hic yoktu. inşallah bunda da olmaz. sonu benzemesin. inşallah canim. insan gormeden kendini kaptiramiyor. gorsem tamam diyicem, hamileyim
Sevdiklerimede haber veremiyorum gormeden :) benim dun aksam degerim 237 di ya. Haftaya persembeye kalp atısı da duyabilir miyim sence

Sevdiklerimede haber veremiyorum gormeden :) benim dun aksam degerim 237 di ya. Haftaya persembeye kalp atısı da duyabilir miyim sence
ben 2gunde bir 2ye vurarak hesapliyorum canim. cmtesiye 480 tahmin edilirse, pazartesi 1000 olur, carşambaya 2000, perşembeye 2000-3000 arasi. gorulur herhalde. bizde altdan bakilma yaygindir. yani Turkiyedeki kadar karşi cikilan bir şey degil. heleki interfilite sorunu varsa ilac tedavisi alinicaksa bu konuda kapriz cekilmeyen bir şey burada. yani eger bakire degilsen, hamile degilsen ginekologa gittiginde hep altdan bakarlar. mesela benim deger yarina kadar 2000-3000 arasi olucak. ustden gorunmezse altdan baktiricam. yeterki keseyi bir an once goreyim

Ba
Bana doktor bugun bile alttan baktı korkma bisey olmaz dedi. Sen nerede yasiyosun bu arada

Ba

Bana doktor bugun bile alttan baktı korkma bisey olmaz dedi. Sen nerede yasiyosun bu arada
Azerbaycanda. tabi bişey olmaz niye olsun ki? vajina uzun bir organ. cocuk vajinada degil ki duşuk riski taşisin. bilgili olmak iyi bir şey..tabi mahrem, ustden bakilinca istedigini ala biliyorsan ne guzel..ama bazen mecbur durumlar oluyor. bazen altdan baktirmak konusunda kapriz yapanlari anlayamiyorum. kkda okuyorum kizin biri doktora interfilite sebebinden gitmiş, doktor altdan bakmiş gelmiş buraya "bu doktorlar iyice abartiyor, buna hakki yok" diyor. "bebek istiyorsun, bu ne kapriz" diyemiyorsun. dedigim gibi, burada oyle kapriz cekilmiyor..ben 2017den beri kurtaj sonrasi bebek icin calisiyorum, en son ustden bakma bebegin kalbinin durdugunu oyrendigim gun oldu. kurtajdan sonra kac doktora gitdiysem bu 2yilda, hic ustden bakmadilar

Aynen oyle bu ise girdiysen geregine de katlanıcaksın mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…