10gun gecikme ve beta hcg 3.31

var canim, ben gordum. kan ver yarin. 35-45lerde bir deger olucak her halde. insallah oyledir. bat gectdi mi?
Yok canım 2 gün var henüz ama şeytan dürttü sanki içimden geldi yaptım 10 dk geçmeden bu çıktı inşallah vardır diye ümit ediyorum ama hiç belirtim yok ya

Yok canım 2 gün var henüz ama şeytan dürttü sanki içimden geldi yaptım 10 dk geçmeden bu çıktı inşallah vardır diye ümit ediyorum ama hiç belirtim yok ya
her kesde belirti olmaz. onu kafana takma. daha yeni. varsa eger, deger artdikca belirtiler kendini gosteriyor. benim bi bulantim yok, bide bel agrisi. kalan belirtilerin hepsini yaşiyorum. adet gecmeden bel agrisi cekenleri okudum ben. bu gozler neler gordu

Ilk degerin kactı. Aynen olumlu dusunelim guxel seyler olsun bebislerimiz saglıklı olsun. Allahım kucagımıza da almayı nasip etsin
Cuma günü 44tü canım pazar 205ti :)
Cuma günü doktorum demişti zaten 3 4 haftalık perşembe gel diye bakalım bugün gidicez kese içiin inşallah gözükür miniik

İlk gebelikte her belirtiyi yaşadım kuzum uyku sürekli idrara çıkma vs ama oda testlerde çıkmamışti bitek kanda çıkmıştı tabi devamı gelmedi 1 sene önce kürtaj oldu kalp gelişim durması sonucu , bundan 3 gün önce felandi bı ağrıyla kahverengimsi lekem geldi ama devamı gelmemisti

Allah bidaha yaşatmasin. benimde ayni sebepden 2yil once bi kaybim oldu. yerlesme kanamasiymiş herhalde. bugunlerde dikkat et kendine

Benimde ilk ve cok istiyoduk 21 aydır anca oldu :)
Bende 1.5 senelik evliyim 1 senedir istiyorduk Rabbim nasip etti şükür ama nasıl stres oluyor insan keseyi görelim, kalbi duyalıım sonra cinsiyetii valla tatlı stresler
Gerçi ben çok heveslenmekte istemiyorum yarın keseyi görmeden bakalııım sabahı nasıl ediceem bilmiyoruum ki zaten gece uykularım bitti mide bulantısı sırt ağrısı çok oluyor yatınca.
Bi de soluma yatamıyorum kızlar hep sol tarafım ağrıyor

Senin belirtilerin baya belirginlesmis :) Ailene soyledinmi haber verdinmi sevdiklerine

Senin belirtilerin baya belirginlesmis :) Ailene soyledinmi haber verdinmi sevdiklerine
Evet canım bi de ben biraz zayıf olunca ondan bu kadar hissettiriyor sanırım :)) canım nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım onda öğrenince hemen söylemiştik ama 2 gün sonra hüsran oldu sadece şuanlık yakın arkadaşlarımız biliyor :) kalp atışından sonra ailelere söyleyeceğiz :)

Bende kardesime soylememek icin zor tutuyorum kendimi. Daha kimseye soylemedik. Esime kalsa karnim belirginlesinceye kadar kimseye soyletmicek ama ben dayanamamm :)

Bende kardesime soylememek icin zor tutuyorum kendimi. Daha kimseye soylemedik. Esime kalsa karnim belirginlesinceye kadar kimseye soyletmicek ama ben dayanamamm :)
Canım ben ablama dediiiö bide ama kardeşin demez etmezse kimseye söyle tabii ki çünkü insan içinde tutamıyor heyecanı :)) ama kalp atışına kadar ailelere söylenmrmrsi tarafındayım ben çünkü bu sefer herkes öğreniyor :)) o yüzden karışmış gibi olmayayım ama kalp atışını bekle bence canım

Kardesime keseyi gorunce soylemeyi dusunuyorum bakalim. Naptin gittinmi hastaneye

canim bizede haber ver doktordan gelince

Geldiim kızlaaar 1402 çıktı sonucum haftaya keseye gideceğiiiz çok şükür kızlaar yani an itibariyle gebeyiiiim ❤ darısı başınıza kızlaar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…