- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Öyle tabi ki canııım istediğin gün gel dedi bana da haftaya doktorum çarşamba gidicem bakalım ❤Hakkımizda hayırlsı ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi ki canııım istediğin gün gel dedi bana da haftaya doktorum çarşamba gidicem bakalım ❤Hakkımizda hayırlsı ❤
Kalp atısını da duyarsın heralde dimi :)Öyle tabi ki canııım istediğin gün gel dedi bana da haftaya doktorum çarşamba gidicem bakalım ❤
Cam benim cuma gnü 44.55 ti pazar günü verdim 205ti bugün verdim 1402ydi.Canim merhaba. Degerin kac suan
Bugun kan testinde degerim 67 cikdi iki gun sonra artis nasil diye tekrar kan vericem
Doktorun sana ne dedi ne zaman tam gorebiliyormus keseyi
Yok hayır daha 7 günüm var ama göğüslerim çok şiş dokunamıyorum canım o kadar yanıyo belim iki taraflı çok ağrıyo şüphelendiğim için yaptımkuzum goremedim ki ben birşey. bat gecti mi?
Tesekkur ederim canmm.Cam benim cuma gnü 44.55 ti pazar günü verdim 205ti bugün verdim 1402ydi.
Aslında önce ultrasona aldı beni kandan önce bi bakalım dedi baktı güldüü bi kan vereliiim ama yüksek çıkacak inşallah dedi güldü :) yani sanırım küçük bişi gördü ama bana demedi :) haftaya istediğin gün gel dedi ❤
Çok teşekkür ederim biraz da olsa umutlanıyorum acaba benim durumumda olup sonradan artan olmuş mudur7,72 pozitiv bir deger sayiliyor. bat da henuz gecmemiş. inşallah artar. 2gun sonra tahlil yaptir 17 20yi gecerse vardir demek. hayirli olsun canim
Gözünüz aydın darısı başımıza artıkkizlaaarr, bizim sayın bebedoktor 5haftalik dedi, hatta minik kalp atişlari bile varmiş cok şukur. ama doktor makina algilamaz, haftaya cuma gel, net duyariz dedi
evet ben varim mesela. 7ekimde 3,31di degerim. bu konu da bana ait, en basinda uzun yazmistim, okuya bilirsin. 11gun once 3.31le hic umudum yoktu, ama bugun keseyi bile gorduk. 7ekim 3,31olan degerim 14ekimde 590di. umut hep varÇok teşekkür ederim biraz da olsa umutlanıyorum acaba benim durumumda olup sonradan artan olmuş mudur
Amin kuzum innnşallahGözünüz aydın darısı başımıza artık
İnş ya peki sende lekelenme oldu mu bende üç gündür tek damla şeklinde kahverengi lekelenme oluyor neden acaba kimyasal gebelikten korkuyorumevet ben varim mesela. 7ekimde 3,31di degerim. bu konu da bana ait, en basinda uzun yazmistim, okuya bilirsin. 11gun once 3.31le hic umudum yoktu, ama bugun keseyi bile gorduk. 7ekim 3,31olan degerim 14ekimde 590di. umut hep var
yok canim benim lekelenmem olmadi. bat gecmismiydi sende?İnş ya peki sende lekelenme oldu mu bende üç gündür tek damla şeklinde kahverengi lekelenme oluyor neden acaba kimyasal gebelikten korkuyorum
insallah olmazsin canim. benimde testi yapmazdan 3gun once kasik agrisindan ilave bide adet sancim oldu. o sanci her zaman adetin 1gun oncesi olurdu. tamam dedim yarina kesin geliyor adet, ben biliyorum bu sanciyi dedim. ama yarini da gelen giden olmadi. ustune 2gun daha bekledim. o kadar gelecyine emindim yani. sende bekle, belki gelmez. insallah bebegin seninledirBugün işte adet tarihim normalde
stres yapma. hakkinda hayirlisi neyse o olucakAy inşşş canım işte testte 7.72 çıktı umarım artar ama kahverengi lekemde var yani oda beni düşündürüyor
Yok canım aslında doktorum ultrasonda güldü ama galiba çok küçük diye demedi birşey :)Tesekkur ederim canmm.
Benide once ulttrasona aldi ama bisi gormedi rahim duvari kalinlasmis adet olmamandan kaynakli dedi meger gebelikden kaynakli kalinlasmis
Tahlil yapalim adet sokturucu veririm ona gore dedi
Meger cok yeniymis
Bebegini keseyi kalp atisini duydunmu bu peki bu degerle
Canıım ben adetimin geçtiği 11.gün öğrendim 5.6 gün falan test negatifti düğünde hep oynadım indir kaldır çok iş yaptım ettim doktora gitmeden 1 gün önce :) hatta yatak odamın yatağını bile ittim kaktım :) yani strws yapma bak ben bilmiyordum bile olduğunu yok nasl olsa diye herşeyi yaptım :) Ama Rabbim büyük onca işe rağmen tutundu meleğiim o yüzden stres yapma lütfwn rahat ol herşey olacağına varırBekleyiş çok kötü ya