bizde iyilik kuzum, buyuyoruz yavaş yavaş. ikili taramayi verdik haftasonu, 21araliga cevaplari cikicakmis. doktor ultrasonda bir sorun yok, yuksek ihtimalle her sey yolunda dedi. bebe elini basina falan goturuyordu, parmagini emiyordu cok tatliydi yaa bize yuksek ihtimal kiz dedi bakalim hayirlisi, sag salim gelsin senin durumlar nasil? kac haftaliksiniz? ikiliyi vericekmisin?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10gun gecikme ve beta hcg 3.31
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Benim bebis de 12 haftalık oldu. 2.5 haftadır doktora gitmedim icim icimi yiyo acaba nasıl iyi mi diye. Ikili test yaptırmadık biz. Haftaya filan gideriz bizde heralde kontrole inşallah iyidir cinsiyeti de merak ediyorum ☺bizde iyilik kuzum, buyuyoruz yavaş yavaş. ikili taramayi verdik haftasonu, 21araliga cevaplari cikicakmis. doktor ultrasonda bir sorun yok, yuksek ihtimalle her sey yolunda dedi. bebe elini basina falan goturuyordu, parmagini emiyordu cok tatliydi yaa bize yuksek ihtimal kiz dedi bakalim hayirlisi, sag salim gelsin senin durumlar nasil? kac haftaliksiniz? ikiliyi vericekmisin?
insallah canim. tabii ki iyidir bana da doktor gelicek ay bayramdan sonraya verdi randevuyu, artik ayda 1e gecicez dedicok uzun geliyor o kadar ara, sabredicez artik, napakBenim bebis de 12 haftalık oldu. 2.5 haftadır doktora gitmedim icim icimi yiyo acaba nasıl iyi mi diye. Ikili test yaptırmadık biz. Haftaya filan gideriz bizde heralde kontrole inşallah iyidir cinsiyeti de merak ediyorum ☺
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Ne bayramı var benim aklima bisey gelmedi :) aynen ya cok uzun geliyo ama aslında normal olanı o. Bebisi hissetmeye baslasak bu kadar evham yapmayızinsallah canim. tabii ki iyidir bana da doktor gelicek ay bayramdan sonraya verdi randevuyu, artik ayda 1e gecicez dedicok uzun geliyor o kadar ara, sabredicez artik, napak
noel bayrami canim, yeni yıla giricez ya hani, 2020 falanNe bayramı var benim aklima bisey gelmedi :) aynen ya cok uzun geliyo ama aslında normal olanı o. Bebisi hissetmeye baslasak bu kadar evham yapmayız
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Valla hic aklımın ucundan gecmedi kutlamıyoruz biz de onun icin demekki :))noel bayrami canim, yeni yıla giricez ya hani, 2020 falan
Arkadaşlar merhaba 4 gün kala 2.00cıktı sonucum.sizce umutlanmali miyimNe bayramı var benim aklima bisey gelmedi :) aynen ya cok uzun geliyo ama aslında normal olanı o. Bebisi hissetmeye baslasak bu kadar evham yapmayız
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Umutlandırmak istemem ama olabilir tabi adetin geçince tekrar yaparsınArkadaşlar merhaba 4 gün kala 2.00cıktı sonucum.sizce umutlanmali miyim
Teşekkürler. Allah herkesin gönlüne göre versinUmutlandırmak istemem ama olabilir tabi adetin geçince tekrar yaparsın
- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
İyi geceler
Ben en son kasim 17 regli oldum
Ve ilk korunmasız ilişki 3 Aralık
ikinci ilişki 9 Aralıkta oldu ve
bu gün yani 14 Aralık,ta çok rahatsızlandim Dr gittik acilde kan testi yaptı Dr ve 5,00 çıktı değer doktor gebelik yok dedi ama reglim 16 veya 17 aralıkta olmalı
Ve ben polikistik over hastasıyım reglim düzensiz
Sizce gebelik olma ihtimali kaç
Pazartesi günü yani 16 Aralık'ta tekrar kan testi yaptırsam mi ki?
bu gün yani 14 Aralık,ta çok rahatsızlandim Dr gittik acilde kan testi yaptı Dr ve 5,00 çıktı değer doktor gebelik yok dedi ama reglim 16 veya 17 aralıkta olmalı
Eklentiler
iyi geceler canim. referans alani 0-10. bu durumda 5 ve uzeri hamilesin tebrikler falan diyemiyoruz. 0-5 alarigindaki 2,5e beraber bir deger. tabi bu durumda 2nin usdu degerler umut vermiş oluyor. yani ola bilirde, olmaya bilirde. ama sakin 5in ustu hamilelik duşunup cok sevinme, referans araligina dikkat et her zaman. 2gun sonra tekrarla. inşallah ki yeni dollenmedir ve kat kat artarİyi geceler
- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
iyi geceler canim. referans alani 0-10. bu durumda 5 ve uzeri hamilesin tebrikler falan diyemiyoruz. 0-5 alarigindaki 2,5e beraber bir deger. tabi bu durumda 2nin usdu degerler umut vermiş oluyor. yani ola bilirde, olmaya bilirde. ama sakin 5in ustu hamilelik duşunup cok sevinme, referans araligina dikkat et her zaman. 2gun sonra tekrarla. inşallah ki yeni dollenmedir ve kat kat artar
Canim çok Teşekkür ederim 2 tane çocuğum var çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
olursa nasip kısmet artik pazartesi günü sonucu yazarım mutlaka hayırlısı olsun doktor yok dedi ama arkadaşim geç döllenme olabilir dedi ister istemez aklımda sorular oluştu
evet demek ki 5 neqativ anlaminda herhangi bir rakam. hayirlisi olsun insallah gonlunden gecen olurTesti bu gün tekrarladim yine aynı sonuç 5,00 çıktı gebelik olmuş olsaydı azda olsa fark olurdu nasip kısmet artik
Arkadaslar mrb 3 gun geciktim gelen giden yok testler de negatif.arada goguslerde batma var. Adet gunu de bel ağrısı veakıntı oldu.kist olabilir mi sizceevet demek ki 5 neqativ anlaminda herhangi bir rakam. hayirlisi olsun insallah gonlunden gecen olur
Benimde 3.00 çıktı adetime 14 gün kala yaptırmıştım bekliyorum şuankizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?
adetine 14 gun kala neden yaptirdin ki?Benimde 3.00 çıktı adetime 14 gün kala yaptırmıştım bekliyorum şuan
- 18 Nisan 2020
- 25
- 20
- 3
- 31
Merhabalar.kizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?
Okurken kendimi gördüm sanki bende pkos var aynı sizin gibi belirtiler gösteriyorum adetim bayağı geçti ve göğüs ağrısı karın ağrısı çok çekiyorum. Geç yumurtalığımı farkettim ve yumurtladıktan 15 gün sonra adet de gelmeyince bende kan testi yaptım 2.89 çıktı az önce aldık sonucu çok üzüldüm ama bu kadar belirtiyi yaşamam psikolojik se diye daha çok üzülüyorum.
Sizce ben ne yapayım 1 hafta bekleyeyim mi umut var mıdır.?
Maşallah Rabbim size vermiş sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sizin adınıza çok sevindim
simdi gordum msji. oldu mi gebelik? insallah olmusdur yaaMerhabalar.
Okurken kendimi gördüm sanki bende pkos var aynı sizin gibi belirtiler gösteriyorum adetim bayağı geçti ve göğüs ağrısı karın ağrısı çok çekiyorum. Geç yumurtalığımı farkettim ve yumurtladıktan 15 gün sonra adet de gelmeyince bende kan testi yaptım 2.89 çıktı az önce aldık sonucu çok üzüldüm ama bu kadar belirtiyi yaşamam psikolojik se diye daha çok üzülüyorum.
Sizce ben ne yapayım 1 hafta bekleyeyim mi umut var mıdır.?
Maşallah Rabbim size vermiş sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sizin adınıza çok sevindim