- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Masallah senin gerçekten seni bırakmamışCanıım ben adetimin geçtiği 11.gün öğrendim 5.6 gün falan test negatifti düğünde hep oynadım indir kaldır çok iş yaptım ettim doktora gitmeden 1 gün önce :) hatta yatak odamın yatağını bile ittim kaktım :) yani strws yapma bak ben bilmiyordum bile olduğunu yok nasl olsa diye herşeyi yaptım :) Ama Rabbim büyükonca işe rağmen tutundu meleğiim o yüzden stres yapma lütfwn rahat ol herşey olacağına varır
Aaa cok guzel icin rahatlamıstır. Kesenin icinde bebisde gorunuyo dimi 5 haftalıkken gorunuyo demekkiikizlaaarr, bizim sayın bebedoktor 5haftalik dedi, hatta minik kalp atişlari bile varmiş cok şukur. ama doktor makina algilamaz, haftaya cuma gel, net duyariz dedi
nasil rahatladi bilemezsin canim, artik hamile oldugumu kabullendimAaa cok guzel icin rahatlamıstır. Kesenin icinde bebisde gorunuyo dimi 5 haftalıkken gorunuyo demekkii
Mutlulugunu tahmin edebiliyorum neguzel herseyini gorup duymussun. Benimde onumuzdeki persembe gidicem. Keske seninki gibi hem bebegi gorup kalp atisini da duysak. Cunku insanin aklina hep acaba gorucemmi sagliklimi kalp atisi duyulcakmi sorulari geliyo. Insallah bende senin gibi toptan gorur duyarımda hamileligin keyfini cıkartırım :))nasil rahatladi bilemezsin canim, artik hamile oldugumu kabullendimevet gorundu kalp atişi da var dedi doktor. icime su serpildi. sizin keseyi gormek icin randevu ne zaman?
inşallah canim. her şey yolunda olucak Allahin izniyle. sorunlu gebelik en başindan kendini belli eder zaten. kanama lekelenme şiddetli kasik ağrilari falan. şukur sizin degerler de tam olmasi gerekdigi gibi. gorursun kuzunu en kisa zamandaMutlulugunu tahmin edebiliyorum neguzel herseyini gorup duymussun. Benimde onumuzdeki persembe gidicem. Keske seninki gibi hem bebegi gorup kalp atisini da duysak. Cunku insanin aklina hep acaba gorucemmi sagliklimi kalp atisi duyulcakmi sorulari geliyo. Insallah bende senin gibi toptan gorur duyarımda hamileligin keyfini cıkartırım :))
Aminnn şurda bi haftayı beklemek zor geliyo 9 ay nasıl dayancaz bakalim :)inşallah canim. her şey yolunda olucak Allahin izniyle. sorunlu gebelik en başindan kendini belli eder zaten. kanama lekelenme şiddetli kasik ağrilari falan. şukur sizin degerler de tam olmasi gerekdigi gibi. gorursun kuzunu en kisa zamanda
ne anlamda halsiz? beni bazen uyku bastriyor, öglen 12de kalkiyorum 5de tekrar uyuyub 8de kalkip bu vakitlerde yeniden uyuyorum. buna da zar zor dayandim yani. yoksa 1 2saat oncesinden gitmişdim. uykuyu kast ediyorsan evet bendede durumlar boyle. ama uykum gelmediyi durumlarda genel olarak aksine cok enerjiyimKızlar ben acayip halsizlestim yaa sizler de oyle misiniz
Uyku olarakda cabuk uykum geliyo ama vucut olarakda cok halsizim hic bisey yapasım gelmiyone anlamda halsiz? beni bazen uyku bastriyor, öglen 12de kalkiyorum 5de tekrar uyuyub 8de kalkip bu vakitlerde yeniden uyuyorum. buna da zar zor dayandim yani. yoksa 1 2saat oncesinden gitmişdim. uykuyu kast ediyorsan evet bendede durumlar boyle. ama uykum gelmediyi durumlarda genel olarak aksine cok enerjiyim
her kesin gebeligi farkli canim. seninkide boyle kendini gosteriyor. bol bol dinlen havada gezmeyi oksijen tuketmeyi unutma. bide eger varsa dut be ya uzum bekmezi bulursan, şiddetle tavsiye ediyorum. hem enerji hem kan yapiyor bebek ve senin icin dogal saglik urunuUyku olarakda cabuk uykum geliyo ama vucut olarakda cok halsizim hic bisey yapasım gelmiyo
Alayım marketten. Süt icmeyi sevmem ama zorla da olsa süt icmeye de basladım :)her kesin gebeligi farkli canim. seninkide boyle kendini gosteriyor. bol bol dinlen havada gezmeyi oksijen tuketmeyi unutma. bide eger varsa dut be ya uzum bekmezi bulursan, şiddetle tavsiye ediyorum. hem enerji hem kan yapiyor bebek ve senin icin dogal saglik urunu
afferim sanaAlayım marketten. Süt icmeyi sevmem ama zorla da olsa süt icmeye de basladım :)
Doktorunmu istedi testleri. Benimki test filan istemedi aslında benimde kafama takılıyodu. Acaba keseyi gordukten sonra mı isticek diye dusundum. Bide benim bikac gundur kulaklarım tıkanıyo rahatsız ediyo bazende cınlana oluyo. Megerse hamilelikte oluyomus ilk defa duydumafferim sanabolca sebze meyve de tuket. ben bugun brokoli aldiricam, bakalim tadi nasil bide sebzeyi. turkcede ismi ne bilemiyorum. salatalik domatesle kariştirip yemelik. kanda demiri artiriyormuş. vitaminli beslenirsen halsizliyin kalmaz. benim bugun tahlil sonuclarim cikti, şukur idrardan şekerden pihtilaşmadan enfeksiyonlardan hepatit b c falan hepsinden gectim, sonuclar cok iyi, olmasi gerektigi gibi. bi tek kanim cok duşuk cikti. bende talasemi taşiyiciliği var, ginekologum kan doktoruna yonlendirdi, cuma ona da gidicem. yinede kendim başladim kan artiran besinler tuketmeye
evet ama aslinda ben israr etdim. yapacaginiz tum testleri şimdi yaptirmak istiyorum, benim bir kurtajim oldu, kalbi durdu nedenini bilemedim, bu yuzden işimi şansa birakamam dedim, o da şeker idrar enfeksiyon pihtilaşma kan azligi falan ne varsa hepsini talep kagidina yazdi tahlile gonderdi beni..Doktorunmu istedi testleri. Benimki test filan istemedi aslında benimde kafama takılıyodu. Acaba keseyi gordukten sonra mı isticek diye dusundum. Bide benim bikac gundur kulaklarım tıkanıyo rahatsız ediyo bazende cınlana oluyo. Megerse hamilelikte oluyomus ilk defa duydum
Soyledinizmi kayınvalidenlereevet ama aslinda ben israr etdim. yapacaginiz tum testleri şimdi yaptirmak istiyorum, benim bir kurtajim oldu, kalbi durdu nedenini bilemedim, bu yuzden işimi şansa birakamam dedim, o da şeker idrar enfeksiyon pihtilaşma kan azligi falan ne varsa hepsini talep kagidina yazdi tahlile gonderdi beni..evet o benimde oluyor ya. cok yorulunca cinliyor. sanki yuksek yere cikmişim da, basincdan kulaklarim tutulmuş gibi. gecenlerde kayinvaldelerde, malum kayinbabanin yaninda uzanamiyorsun istirahat edemiyorsun, kendi rutin dongumden uzaklaşinca istirahatim bozulunca o sorunu yaşadim. sabaha kadar yatdim, gecti. sonra olmadi..kendini yormamaya calis. benim anladigim yorulunca oluyor.
ohoo oo cokdaanSoyledinizmi kayınvalidenlere
Muhtemelen oyle olmusYa kuzlar sordum ama cvp alamadım benim geçen ay beta hcg 4.8 di doktor bir hafta snr tekrar kan ver dedi verdim fakat değer düşmüştü snr kanamam oldu kimyasal gebelik mi yaşadım anlamadım
Benim suan sadece kardesim biliyo keseyi goruncede anneme soylicem :)ohoo oo cokdaan
Masallah senin gerçekten seni bırakmamışbu kadar şeye rağmen inş darısı benimde başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?