10gun gecikme ve beta hcg 3.31

Canim merhaba. Degerin kac suan
Bugun kan testinde degerim 67 cikdi iki gun sonra artis nasil diye tekrar kan vericem
Doktorun sana ne dedi ne zaman tam gorebiliyormus keseyi
Cam benim cuma gnü 44.55 ti pazar günü verdim 205ti bugün verdim 1402ydi.
Aslında önce ultrasona aldı beni kandan önce bi bakalım dedi baktı güldüü bi kan vereliiim ama yüksek çıkacak inşallah dedi güldü :) yani sanırım küçük bişi gördü ama bana demedi :) haftaya istediğin gün gel dedi ❤

Tesekkur ederim canmm.
Benide once ulttrasona aldi ama bisi gormedi rahim duvari kalinlasmis adet olmamandan kaynakli dedi meger gebelikden kaynakli kalinlasmis
Tahlil yapalim adet sokturucu veririm ona gore dedi
Meger cok yeniymis
Bebegini keseyi kalp atisini duydunmu bu peki bu degerle

Çok teşekkür ederim biraz da olsa umutlanıyorum acaba benim durumumda olup sonradan artan olmuş mudur
evet ben varim mesela. 7ekimde 3,31di degerim. bu konu da bana ait, en basinda uzun yazmistim, okuya bilirsin. 11gun once 3.31le hic umudum yoktu, ama bugun keseyi bile gorduk. 7ekim 3,31olan degerim 14ekimde 590di. umut hep var

evet ben varim mesela. 7ekimde 3,31di degerim. bu konu da bana ait, en basinda uzun yazmistim, okuya bilirsin. 11gun once 3.31le hic umudum yoktu, ama bugun keseyi bile gorduk. 7ekim 3,31olan degerim 14ekimde 590di. umut hep var
İnş ya peki sende lekelenme oldu mu bende üç gündür tek damla şeklinde kahverengi lekelenme oluyor neden acaba kimyasal gebelikten korkuyorum

Bugün işte adet tarihim normalde
insallah olmazsin canim. benimde testi yapmazdan 3gun once kasik agrisindan ilave bide adet sancim oldu. o sanci her zaman adetin 1gun oncesi olurdu. tamam dedim yarina kesin geliyor adet, ben biliyorum bu sanciyi dedim. ama yarini da gelen giden olmadi. ustune 2gun daha bekledim. o kadar gelecyine emindim yani. sende bekle, belki gelmez. insallah bebegin seninledir

Ay inşşş canım işte testte 7.72 çıktı umarım artar ama kahverengi lekemde var yani oda beni düşündürüyor

Yok canım aslında doktorum ultrasonda güldü ama galiba çok küçük diye demedi birşey :)
O yüzden keseye önümüzdeki hafta gidicez çarşamba perşembe falan gitmeyi düşünüyorum :)

Bekleyiş çok kötü ya
Canıım ben adetimin geçtiği 11.gün öğrendim 5.6 gün falan test negatifti düğünde hep oynadım indir kaldır çok iş yaptım ettim doktora gitmeden 1 gün önce :) hatta yatak odamın yatağını bile ittim kaktım :) yani strws yapma bak ben bilmiyordum bile olduğunu yok nasl olsa diye herşeyi yaptım :) Ama Rabbim büyük onca işe rağmen tutundu meleğiim o yüzden stres yapma lütfwn rahat ol herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…