kizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?