o bendede oluyor. hele ayakta cok kalinca kasik agrisi ben burdayim diyor. iyi şeyler oluyordur umarim. Melteminaa bende cuma gormeye gidicem saatler geçmiyor sanki. inşallah 3muzde iyi haber veririz burdaAgrım gecti cok sukur arada sirada az sureli geliyo o da normaldir heralde. Kan veremedim dun misafir geldi aksam vercem insallah heyecanliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10gun gecikme ve beta hcg 3.31
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Iki gundur cok yoruldum zaten hep ayaktaydim keyfini cıkaramadım daha haberin :)o bendede oluyor. hele ayakta cok kalinca kasik agrisi ben burdayim diyor. iyi şeyler oluyordur umarim. Melteminaa bende cuma gormeye gidicem saatler geçmiyor sanki. inşallah 3muzde iyi haber veririz burda
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Y
Yok ben sadece pazar gunu verdim 33 cıktı deger. daha veremedim :)E canıım sen 2 gün sonra vermemiş miydin ayy kafam hiç yerinde değiil şu keseyi görme olayından yarını iple çekiyorum
akşama ver, 100 ve uzeri 2,5 kat artiş demek. 2gune 70i vurduysa, 3cu gune yarisi. inşallah yukseklerdedirY
Yok ben sadece pazar gunu verdim 33 cıktı deger. daha veremedim :)
20sinde olgun yumurtalar varsayim alirsak, en geç 22sine kadar çatlamiş olursa o zaman 24gun eder canim. yumurtlamanin uzerinden bayaa geçmiş. ya o yumurtalar çatlamadi, ya çatladiysa gebelik oluşamadi, ya da o yumurtalardan ilaveten son gunlerde yeniden yumurtladin, geç dollendi. ki inşallah 3cu ihtimaldir. mesela ben 26 27sinde yumurtladiğimi var sayiyorum. test atdim resimde var, resimde yukaridaki test 13ekimde yapildi. ortalama 27sini baz alirsak 16ci gunde oyle cikti. tabii her kesin bunyesi farkli ama 20-22 eylulu baz alinca coktan cikmasi lazimdi. sen testi tekrarla bence
Canım adetime 4 gün kala başka bir Dr a gitmiştim sancım vardı baktı iki yumurtan görünüyor dedi kafam tam karıştı acaba bir ay içinde iki defamı yumurtladım test aldım yarın yine yapacağım bakalım ona göre çıkarsada çıkmazsada cumadan sonra Dr gideceğim
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Ver canım bu akşam kan için rahat etsin Eminim ki yükselmiştir inşallahY
Yok ben sadece pazar gunu verdim 33 cıktı deger. daha veremedim :)
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
İnsallah hep olumlu dusunmek istiyorumakşama ver, 100 ve uzeri 2,5 kat artiş demek. 2gune 70i vurduysa, 3cu gune yarisi. inşallah yukseklerdedir
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
I
Insallah benim icime de guzel seyler doguyo. Kotu dusunmek istemiyorum zaten kotu dusundugumde karnim agriyo :)Ver canım bu akşam kan için rahat etsin Eminim ki yükselmiştir inşallah
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Bende yarın 1 de canııım ama saatler geçmiyor sankii duâ edin lütfen bana miniğimi göreyim yarıno bendede oluyor. hele ayakta cok kalinca kasik agrisi ben burdayim diyor. iyi şeyler oluyordur umarim. Melteminaa bende cuma gormeye gidicem saatler geçmiyor sanki. inşallah 3muzde iyi haber veririz burda
dualarim seninle. iyi haberlerle donBende yarın 1 de canııım ama saatler geçmiyor sankii duâ edin lütfen bana miniğimi göreyim yarın
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Düşünme canıım düşünme olumlu ol ki herşey yolunda gitsiinI
Insallah benim icime de guzel seyler doguyo. Kotu dusunmek istemiyorum zaten kotu dusundugumde karnim agriyo :)
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
İnşallah canııım inşallahdualarim seninle. iyi haberlerle don
Bende bunu çok istiyorum ama vakit geçmiyor hiiç nasıl heyecanliyim anlatamaam
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
237 cıktı degerim ccoook sükürDüşünme canıım düşünme olumlu ol ki herşey yolunda gitsiin
cok sevindim canim. saglikla ilerlesin Allahin izniyle. ama sana tavsiyem, artik testi tekrarlama. 2kati artmiş, demek ki saglikli gebelik. tadini cikar, gelicek haftaya kadar bekle 1hafta sonra doktora git. eger altdan baktirmayacaqsan, gelicek pazara kadar ona bile gitme, gerek yok. yipraniyor insan. ben 14u verdim bi daha vermedim..doktorda istemedi zaten, cuma gel dedi direk. yinede sen bilirsin tabi237 cıktı degerim ccoook sükür
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Oh süper benimde 2 gün sonra o civarlardaydıı kıız237 cıktı degerim ccoook sükür
Gerçi pazar baktırdım 205ti işte bi daha baktırmadım yarın inşallah
Ama sana ne dediim olumlu düşüneceksiiin yaa baak
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Ben tekrar vermeyi dusunmuyorum zaten yarın doktoruma randevum var kesenin gorunmuceni biliyorum ama yinede bi sıkıntı var mı bi muayene etsin temkinli ilerleyelim istiyorum. Bu deger 4 haftalık filan galiba dimi :)cok sevindim canim. saglikla ilerlesin Allahin izniyle. ama sana tavsiyem, artik testi tekrarlama. 2kati artmiş, demek ki saglikli gebelik. tadini cikar, gelicek haftaya kadar bekle 1hafta sonra doktora git. eger altdan baktirmayacaqsan, gelicek pazara kadar ona bile gitme, gerek yok. yipraniyor insan. ben 14u verdim bi daha vermedim..doktorda istemedi zaten, cuma gel dedi direk. yinede sen bilirsin tabi
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Ilk degerin kactı. Aynen olumlu dusunelim guxel seyler olsun bebislerimiz saglıklı olsun. Allahım kucagımıza da almayı nasip etsinOh süper benimde 2 gün sonra o civarlardaydıı kıız
Gerçi pazar baktırdım 205ti işte bi daha baktırmadım yarın inşallah
Ama sana ne dediim olumlu düşüneceksiiin yaa baak
afferin sanaevet 4-5 hafta arasi bir deger. Allah devamini getirsinBen tekrar vermeyi dusunmuyorum zaten yarın doktoruma randevum var kesenin gorunmuceni biliyorum ama yinede bi sıkıntı var mı bi muayene etsin temkinli ilerleyelim istiyorum. Bu deger 4 haftalık filan galiba dimi :)
var canim, ben gordum. kan ver yarin. 35-45lerde bir deger olucak her halde. insallah oyledir. bat gectdi mi?Sizden de yorum alabilir miyim kızlar Eki Görüntüle 2545732