• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10gun gecikme ve beta hcg 3.31

Agrım gecti cok sukur arada sirada az sureli geliyo o da normaldir heralde. Kan veremedim dun misafir geldi :KK43: aksam vercem insallah heyecanliyim
o bendede oluyor. hele ayakta cok kalinca kasik agrisi ben burdayim diyor. iyi şeyler oluyordur umarim. Melteminaa Melteminaa bende cuma gormeye gidicem saatler geçmiyor sanki. inşallah 3muzde iyi haber veririz burda

o bendede oluyor. hele ayakta cok kalinca kasik agrisi ben burdayim diyor. iyi şeyler oluyordur umarim. Melteminaa Melteminaa bende cuma gormeye gidicem saatler geçmiyor sanki. inşallah 3muzde iyi haber veririz burda
Iki gundur cok yoruldum zaten hep ayaktaydim keyfini cıkaramadım daha haberin :)

20sinde olgun yumurtalar varsayim alirsak, en geç 22sine kadar çatlamiş olursa o zaman 24gun eder canim. yumurtlamanin uzerinden bayaa geçmiş. ya o yumurtalar çatlamadi, ya çatladiysa gebelik oluşamadi, ya da o yumurtalardan ilaveten son gunlerde yeniden yumurtladin, geç dollendi. ki inşallah 3cu ihtimaldir. mesela ben 26 27sinde yumurtladiğimi var sayiyorum. test atdim resimde var, resimde yukaridaki test 13ekimde yapildi. ortalama 27sini baz alirsak 16ci gunde oyle cikti. tabii her kesin bunyesi farkli ama 20-22 eylulu baz alinca coktan cikmasi lazimdi. sen testi tekrarla bence

Canım adetime 4 gün kala başka bir Dr a gitmiştim sancım vardı baktı iki yumurtan görünüyor dedi kafam tam karıştı acaba bir ay içinde iki defamı yumurtladım test aldım yarın yine yapacağım bakalım ona göre çıkarsada çıkmazsada cumadan sonra Dr gideceğim

237 cıktı degerim ccoook sükür
cok sevindim canim. saglikla ilerlesin Allahin izniyle. ama sana tavsiyem, artik testi tekrarlama. 2kati artmiş, demek ki saglikli gebelik. tadini cikar, gelicek haftaya kadar bekle 1hafta sonra doktora git. eger altdan baktirmayacaqsan, gelicek pazara kadar ona bile gitme, gerek yok. yipraniyor insan. ben 14u verdim bi daha vermedim..doktorda istemedi zaten, cuma gel dedi direk. yinede sen bilirsin tabi

cok sevindim canim. saglikla ilerlesin Allahin izniyle. ama sana tavsiyem, artik testi tekrarlama. 2kati artmiş, demek ki saglikli gebelik. tadini cikar, gelicek haftaya kadar bekle 1hafta sonra doktora git. eger altdan baktirmayacaqsan, gelicek pazara kadar ona bile gitme, gerek yok. yipraniyor insan. ben 14u verdim bi daha vermedim..doktorda istemedi zaten, cuma gel dedi direk. yinede sen bilirsin tabi
Ben tekrar vermeyi dusunmuyorum zaten yarın doktoruma randevum var kesenin gorunmuceni biliyorum ama yinede bi sıkıntı var mı bi muayene etsin temkinli ilerleyelim istiyorum. Bu deger 4 haftalık filan galiba dimi :)

Sizden de yorum alabilir miyim kızlar 🥰
IMG_20191016_233808.jpg

Oh süper benimde 2 gün sonra o civarlardaydıı kıız 🙏🏻
Gerçi pazar baktırdım 205ti işte bi daha baktırmadım yarın inşallah 🙏🏻
Ama sana ne dediim olumlu düşüneceksiiin yaa baak 🙏🏻🥰
Ilk degerin kactı. Aynen olumlu dusunelim guxel seyler olsun bebislerimiz saglıklı olsun. Allahım kucagımıza da almayı nasip etsin

Back