Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10gun gecikme ve beta hcg 3.31
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cikti canim. yarin icin test yap demisti fakat cesaretimi toplayip bugun yaptim. şukurler olsun saniyesinde pozitiv ciktiDoktor bir hafta gecikirse idrar testi yap demiste. Zaten kandan bi sure sonra idrar da belli oluyo. Eger gebelik varsa ve simdi cikmadiysa bi hafta sonra idrarda cıkmaz bence
Eklentiler
evet hamileyim canim. cok tesekkur ederim. sende sag salim al kucagina inşallahKimyasal gebeliik değilse gercek Bi gebeliktir umarım hamilesindir :)
belki gec dollenmedir canim. benim oyle oldu cunki. batin 27ci gunu yumurtladim. bat gecti 5gun 7gun test yaptim neqativ. tabi adetinde artiq 37 38ci gunu.doktora gittim 3.31 cikti deger. doktor varsa da bu deger idrarda tabi gostermez eger olmazsan 1hafta sonra tekrar yap cunku ultrasonda gozukuyor gec yumurtlamişsin dedi..şansa da benim tek ilişkim 26si oldu. akintidan hiss etdim sanki işi şansa birakmayayim dedim. sonra da zaten bat gecikti her ihtimal korunduk gebelik varsa duşer diye. doktor 1hafta son yap deyince bile "ohoo oo, ben o tarihe coktan yerim kirmizilari" diye duşundum. ama kismet. tek gece tek ilişkiyle geç dollenmeyle bugun hamile oldugumu oyrendim. umudunu kaybetme. 4 5gun sonra testi yenile. inşallah ki sende gorursun cift cizgiyiAynı durumdayız adetim 9 gunu gecti 10 gun once idrar testi yapmıstm negatifti. Simdi kan bile vermek istemiyorum
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Ne tesaduf bende bugun ogrendim biliyomusun :) adetimi 12 gun gecti sabah evde test yaptim silik cizgi cikti. Kan verdim 33 cıktı deger. Saglicakla kucagimiza alalim insallahbelki gec dollenmedir canim. benim oyle oldu cunki. batin 27ci gunu yumurtladim. bat gecti 5gun 7gun test yaptim neqativ. tabi adetinde artiq 37 38ci gunu.doktora gittim 3.31 cikti deger. doktor varsa da bu deger idrarda tabi gostermez eger olmazsan 1hafta sonra tekrar yap cunku ultrasonda gozukuyor gec yumurtlamişsin dedi..şansa da benim tek ilişkim 26si oldu. akintidan hiss etdim sanki işi şansa birakmayayim dedim. sonra da zaten bat gecikti her ihtimal korunduk gebelik varsa duşer diye. doktor 1hafta son yap deyince bile "ohoo oo, ben o tarihe coktan yerim kirmizilari" diye duşundum. ama kismet. tek gece tek ilişkiyle geç dollenmeyle bugun hamile oldugumu oyrendim. umudunu kaybetme. 4 5gun sonra testi yenile. inşallah ki sende gorursun cift cizgiyi
cok sevindim canim. şu andaki sevincini en iyi ben anlarim her halde. inşallah kurbanolduğum sonuna kadar yaşatir bu sevinci. testini atsana silik derecesine bakayim. tahmin ederim belki kan verinceye kadar degerimiNe tesaduf bende bugun ogrendim biliyomusun :) adetimi 12 gun gecti sabah evde test yaptim silik cizgi cikti. Kan verdim 33 cıktı deger. Saglicakla kucagimiza alalim insallah
- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Ooo hayırlı olsun gözün aydın canım Amin Allah razı olsun hepimiz inşallahevet hamileyim canim. cok tesekkur ederim. sende sag salim al kucagina inşallah
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
cok sevindim canim. şu andaki sevincini en iyi ben anlarim her halde. inşallah kurbanolduğum sonuna kadar yaşatir bu sevinci. testini atsana silik derecesine bakayim. tahmin ederim belki kan verinceye kadar degerimi
Sabahki heyecanla cekmeyi unutmuşum :)
Simdi cektim ama tabi biraz dagılmıs pek belli olmuyo
benim degerin de seninki gibi olmasi lazim ama senin testinden daha belirgin, şu an aklim karişti. 7sinde hcg 3.31di. saglikli gebelikse 3gun sonra yani 9unda 2kati, en yuksek 7,.. 11de 15,.. 13unde, yani bugun 30 küsür olmasi gerekiyorsa, o zaman benim testimle senin testinin ayni olmasi lazim. yani ben artimi oyle duşunmuştum. yarin sabah kan testi vericem öglene kadar çikar sonuç. inşallah sağlikli gebeliktir
2gun sonra yazicaktim yanliş gelmiş 3benim degerin de seninki gibi olmasi lazim ama senin testinden daha belirgin, şu an aklim karişti. 7sinde hcg 3.31di. saglikli gebelikse 3gun sonra yani 9unda 2kati, en yuksek 7,.. 11de 15,.. 13unde, yani bugun 30 küsür olmasi gerekiyorsa, o zaman benim testimle senin testinin ayni olmasi lazim. yani ben artimi oyle duşunmuştum. yarin sabah kan testi vericem öglene kadar çikar sonuç. inşallah sağlikli gebeliktir
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Herkeste deger farklı olabiliyomus bence ona takılma. Bende sabah cok takıldim 12 gun gecikmeye 33 az gelmisti ama dollenme gunune gore ve kisinin vucut yapisina gore hormonun salgılanması farklilik gosteriyo.benim degerin de seninki gibi olmasi lazim ama senin testinden daha belirgin, şu an aklim karişti. 7sinde hcg 3.31di. saglikli gebelikse 3gun sonra yani 9unda 2kati, en yuksek 7,.. 11de 15,.. 13unde, yani bugun 30 küsür olmasi gerekiyorsa, o zaman benim testimle senin testinin ayni olmasi lazim. yani ben artimi oyle duşunmuştum. yarin sabah kan testi vericem öglene kadar çikar sonuç. inşallah sağlikli gebeliktir
evet herhalde oyledir. zaten bayiliyoruz kendimiz olur olmadik şeyler çin uzmeye. tadini cikar. bide idrar testinin hassaslik dereceside var tabi. ondan da ola bilirHerkeste deger farklı olabiliyomus bence ona takılma. Bende sabah cok takıldim 12 gun gecikmeye 33 az gelmisti ama dollenme gunune gore ve kisinin vucut yapisina gore hormonun salgılanması farklilik gosteriyo.
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Aynen oyle valla iki gun sonra artıs olcakmı diye stres , sonra keseyi gorcemmi kalp atisini duycammi sagliklimi diye diye 9 ay zor geccek herallde :))evet herhalde oyledir. zaten bayiliyoruz kendimiz olur olmadik şeyler çin uzmeye. tadini cikar. bide idrar testinin hassaslik dereceside var tabi. ondan da ola bilir
ben yarin test yapicam kesinleşsin diye, bi daha da yapmam. 1hafta sonra ultrasona girerim varsa vardir zaten. bizim doktorlar hcgyi surekli tekrarlatmaz. zaten saglikli artmiyorsa da 1000lere gelinceye kadar ellerinden birsey gelmiyor surekli izlemek dışında. 1000den sonra keseyi goremezlerse sagliksiz ya da dış gebelik oldugu kesinleşiyor, en erken o zaman tehşis koya biliyorlar. e o zaman ne hayrı var bana 2gunde bir test yapmanin? boşuna stres.Aynen oyle valla iki gun sonra artıs olcakmı diye stres , sonra keseyi gorcemmi kalp atisini duycammi sagliklimi diye diye 9 ay zor geccek herallde :))
bide bişey sorucam canim.. seninde sağ ve ya sol kasiğina kasık ağrisi dışında bazen bir şey saplaniyormuş gibi oluyor mu? 5 10saniyelikAynen oyle valla iki gun sonra artıs olcakmı diye stres , sonra keseyi gorcemmi kalp atisini duycammi sagliklimi diye diye 9 ay zor geccek herallde :))
- 9 Aralık 2018
- 73
- 72
- 38
- 34
Tebrikler kızlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Banada umut oldunuz. Benimde adetim 12 gün gecikti. 5.gunde kan testi 8 ve 10. günde de idrar testlerim negatif çıktı. Artık umudumu kaybetmiş kist falan mı diye endişeleniyorken sizi okudum Bende yarın kan vericem bakalım artık kısmet hayırlısı. Bu arada 1.5 senedir uğraşanlardanim
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Ben doktora persembe gidicem insallah ama o zamana kadar arttimi diye dusunmekten rahat edemem heralde salı aksam acilde baktırmayı dusunuyoruz tekrarben yarin test yapicam kesinleşsin diye, bi daha da yapmam. 1hafta sonra ultrasona girerim varsa vardir zaten. bizim doktorlar hcgyi surekli tekrarlatmaz. zaten saglikli artmiyorsa da 1000lere gelinceye kadar ellerinden birsey gelmiyor surekli izlemek dışında. 1000den sonra keseyi goremezlerse sagliksiz ya da dış gebelik oldugu kesinleşiyor, en erken o zaman tehşis koya biliyorlar. e o zaman ne hayrı var bana 2gunde bir test yapmanin? boşuna stres.
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
O his bende fazla olmuyo ama kasık agrısı dısında acıma yanma gibide oluyo. Bide arada kıse sureli adet sancısı geliyo nadiren. O zamanda korkuyorum adet mi olcam diye Iki 3 gundurde goguslerim acımaya basladı yavastanbide bişey sorucam canim.. seninde sağ ve ya sol kasiğina kasık ağrisi dışında bazen bir şey saplaniyormuş gibi oluyor mu? 5 10saniyelik
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Aminn insallah sendede bebis vardırTebrikler kızlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Banada umut oldunuz. Benimde adetim 12 gün gecikti. 5.gunde kan testi 8 ve 10. günde de idrar testlerim negatif çıktı. Artık umudumu kaybetmiş kist falan mı diye endişeleniyorken sizi okudum Bende yarın kan vericem bakalım artık kısmet hayırlısı. Bu arada 1.5 senedir uğraşanlardanim
- 9 Aralık 2018
- 73
- 72
- 38
- 34
İnşallah cnm sende huzurla sağlıcakla kucağına al bebeğiniAminn insallah sendede bebis vardır