• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10gun gecikme ve beta hcg 3.31

Gec dollenme yasiyor olabilirsiniz ama 10 gunde az bi zaman degil gibi tekrar kan verdiniz mi acaba

İyi akşamlar :) benimde bugün 5 gün geçti adetimden dün kan testi yaptırmıştım 2 çıktı dr cumaya kadar bekleyip tekrar test yaptırmamı istedi hiç ümidim yoktu ama sizi görünce içime bir heyecan düştü bir ihtimalde olsa olabilirmiki :dua:

Konu sahibi siz degilmisiniz ;) size sordum tekrar kan testi verdiniz mi
evet ben daha once belirtmişdim burda, herhalde yorumlar cok, okumadiniz. evet 1hafta sonra testi tekrarla dedi, 590 cikti cok sukur. konuyu acinca benim durumumda olanlar da yorum yapti bat 8 gun 10gun gecikti diye. o yuzden kime geldigini bilemiyorum etiketlenmediginde

İyi akşamlar :) benimde bugün 5 gün geçti adetimden dün kan testi yaptırmıştım 2 çıktı dr cumaya kadar bekleyip tekrar test yaptırmamı istedi hiç ümidim yoktu ama sizi görünce içime bir heyecan düştü bir ihtimalde olsa olabilirmiki :dua:
2 şupheli rakam canim. insallah yukselir. umut var gec dollenme ola bilir sendede

inşallah canim. cok kaygilaniyorum. ya bi sorun olursa, ya keseyi goremezsem, ya kalp atislarini duyamazsam falan. seninde sag ya da sol kasiginin altina bacagin basladigi o uçkene 2 3saniyelik giren kramplar oluyor mu? bedenen rahatsiz etmiyor ama fikir olarak korkuyorum ya dış gebelik olursa diye. hormonlar 4 5haftaya uyqun artiş yapmiş ama ne bileyim işte:kızgın::oops:
Canıım benim baya baya kasık ağrım var adet olacak gibi bi de beyaz akıntıım. Göğüslrrim çok değil ara ara ağrıyor ama ağrıdım mı da tam aürıyor .. bi de mide bulantım oluyor ara ara bayaa.
Tatlım kötü düiünmemelisin lütden iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻

Canıım benim baya baya kasık ağrım var adet olacak gibi bi de beyaz akıntıım. Göğüslrrim çok değil ara ara ağrıyor ama ağrıdım mı da tam aürıyor .. bi de mide bulantım oluyor ara ara bayaa.
kasik agrisi birtarafli mi? yoksa genel bi agri mi? ben 2yil once yaşadigim gebeliyimde 10haftasina kadar bulantim hiç olmadi. inşallah bunda da olmaz. onu Allah kucagimiza almayi nasip etmedi. inşallah bunu aliriz. belirti olmayinca da insan korkuyor. benim gogusler hassas, uçlari acili, dokunamiyorum. ağirliğina bayaa aliştim qaliba artik pek dikkat çekmiyor. bi tek kasik agrimin tek tarafli olmasi beni duşunduruyor. iyi duşunmeye calisiyorum ama pek beceremiyorum sanirim

bide şey sorucaktim, yumurtlamadan kaç gun gecti bugun?

bide şey sorucaktim, yumurtlamadan kaç gun gecti bugun?
Canım onu bilmiyorum işte :) çünkü bat 11 gün geçti reglinin geçtiği 4. Ve 5. Gün testlerim negatifti .. 11 gün dediğim gibi kanda çıktı :) yani adete yakın 29unda da ve ayın 2sinde ( adet olmamıştım yani hala 1ydi günüm) yine de denedik yani canım :) tabi önce tarihlerde var denediğimiz ama ne nasıl tuttu bilmiyorum etmiyorum :)

Canım onu bilmiyorum işte :) çünkü bat 11 gün geçti reglinin geçtiği 4. Ve 5. Gün testlerim negatifti .. 11 gün dediğim gibi kanda çıktı :) yani adete yakın 29unda da ve ayın 2sinde ( adet olmamıştım yani hala 1ydi günüm) yine de denedik yani canım :) tabi önce tarihlerde var denediğimiz ama ne nasıl tuttu bilmiyorum etmiyorum :)
anladim canim

Eklentiler

• IMG_20191016_105354.jpg
    IMG_20191016_105354.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 104
var gibi aslinda. test mi bozuk yoksa idrari fazla mi damlatdin bilemedim. varsa 1tane daha yap. yumurtlamadan sonra kacinci gun?

Canım eylül'ün 20 de dr'a gitmiştim erken yumurtluyorsun üç tane olgun yumurtan var dedi beklicez adet olursan ikinci günü gel demişti adet olmadım işin açığı bu yumurtlama olayını anlayamıyorum idrarı da çok damlatmadım

Canım eylül'ün 20 de dr'a gitmiştim erken yumurtluyorsun üç tane olgun yumurtan var dedi beklicez adet olursan ikinci günü gel demişti adet olmadım işin açığı bu yumurtlama olayını anlayamıyorum idrarı da çok damlatmadım
20sinde olgun yumurtalar varsayim alirsak, en geç 22sine kadar çatlamiş olursa o zaman 24gun eder canim. yumurtlamanin uzerinden bayaa geçmiş. ya o yumurtalar çatlamadi, ya çatladiysa gebelik oluşamadi, ya da o yumurtalardan ilaveten son gunlerde yeniden yumurtladin, geç dollendi. ki inşallah 3cu ihtimaldir. mesela ben 26 27sinde yumurtladiğimi var sayiyorum. test atdim resimde var, resimde yukaridaki test 13ekimde yapildi. ortalama 27sini baz alirsak 16ci gunde oyle cikti. tabii her kesin bunyesi farkli ama 20-22 eylulu baz alinca coktan cikmasi lazimdi. sen testi tekrarla bence

Agrım gecti cok sukur arada sirada az sureli geliyo o da normaldir heralde. Kan veremedim dun misafir geldi :KK43: aksam vercem insallah heyecanliyim
E canıım sen 2 gün sonra vermemiş miydin ayy kafam hiç yerinde değiil 🙄 şu keseyi görme olayından yarını iple çekiyorum

Back