- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkur ederim kuzum Allah hepimize saglikla ilerleyen gebelikler kismet etsin inşallah. ben 29eylulden sayarsam 14gun sonra oyrendim. inşallah seninde mutlu haberini aliriz. kırmızılar gelinceye kadar umut hep vardir. ben evleneli 2yil 3ay olucak bu ay. evlendikden 1ay sonra gebe kaldim ama malesef 10haftasinda kalbi durdu. 20ekimde kurtajimin 2yili olucak. Allah vermedi ondan sonra. 3 4kimyasal gebelik yaşadim. ilk gebeliğimden sonra ilk defa boyle belirgin cift cizgiyi gordum. her şeyin zamani vardir. O ne eylerse, guzel eyler.Tebrikler kızlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Banada umut oldunuz. Benimde adetim 12 gün gecikti. 5.gunde kan testi 8 ve 10. günde de idrar testlerim negatif çıktı. Artık umudumu kaybetmiş kist falan mı diye endişeleniyorken sizi okudum Bende yarın kan vericem bakalım artık kısmet hayırlısı. Bu arada 1.5 senedir uğraşanlardanim
Amin teşekkür ederimİnşallah cnm sende huzurla sağlıcakla kucağına al bebeğini
benim goğusler ayin 5inden cok fena,iyicr abarttilar(flo' ya kaydettim tum belirtileri :)) ) ve ucuna dokunamiyorum. kasik agrim 1inden beri var. ama ara sira olurdu. 11 12si gunu hiç gecmedi. sabah kalktigimdan akşam yatdigima kadar vardi. hatta o gunu konu bile actim hiç gecmeyen kasik agrisi neden olur diye. megerse hamileymişim herhalde o gunler tutunma gunleriymiş. kimisinde lekelenme olur bendede oyle oldu herhalde. şimdi arada gelip yokluyorO his bende fazla olmuyo ama kasık agrısı dısında acıma yanma gibide oluyo. Bide arada kıse sureli adet sancısı geliyo nadiren. O zamanda korkuyorum adet mi olcam diye Iki 3 gundurde goguslerim acımaya basladı yavastan
Bende cok kasık agrısı cektim. Hatta uyuyamadıgım geceleri biliyorumm. Simdi ara ara geliyo ve daha az. Benim dun ve once ki gun coook hafif cok acik renk kahverengi akinti gibi olmustu ama onemli bisey deildir insallahbenim goğusler ayin 5inden cok fena,iyicr abarttilar(flo' ya kaydettim tum belirtileri :)) ) ve ucuna dokunamiyorum. kasik agrim 1inden beri var. ama ara sira olurdu. 11 12si gunu hiç gecmedi. sabah kalktigimdan akşam yatdigima kadar vardi. hatta o gunu konu bile actim hiç gecmeyen kasik agrisi neden olur diye. megerse hamileymişim herhalde o gunler tutunma gunleriymiş. kimisinde lekelenme olur bendede oyle oldu herhalde. şimdi arada gelip yokluyor
Tebrikler canımCanıım benim adetim 11 gün gecikti ve beta 44.55 çıktı cuma günü.
Pazar günü dün kan verdim 205 çıktı.
Ve geciktiği 4. Ve 5. Günü idrar testlerim negatifti :) umudunuzu kaybetmeyiin derim :) şimdi perşembe gününü bekliyorum kesemiz için :)
Ayy inşallah bende öyle olurum canım yaa Tebrik ederim canım bu arada sağlıcakla kucağına al bebeğiniCanıım benim adetim 11 gün gecikti ve beta 44.55 çıktı cuma günü.
Ve geciktiği 4. Ve 5. Günü idrar testlerim negatifti :) umudunuzu kaybetmeyiin derim :) şimdi perşembe gününü bekliyorum kesemiz için :)
saglikla al kucagina inşallah. bende bi gorub kalp atişlarini duysam, daha sonra tadini cikaricamCanıım benim adetim 11 gün gecikti ve beta 44.55 çıktı cuma günü.
Yerleşmeden dolayı olabilir canııım benimde bugün beyazımsı kahvemsi olduu .. devamı gelmediği sürece sıkıntı yok :)Bende cok kasık agrısı cektim. Hatta uyuyamadıgım geceleri biliyorumm. Simdi ara ara geliyo ve daha az. Benim dun ve once ki gun coook hafif cok acik renk kahverengi akinti gibi olmustu ama onemli bisey deildir insallah
belki yerlesme kanamasidir. insallah oyledir. devam ederse doktora gorun, bebek işi ihmale gelmezBende cok kasık agrısı cektim. Hatta uyuyamadıgım geceleri biliyorumm. Simdi ara ara geliyo ve daha az. Benim dun ve once ki gun coook hafif cok acik renk kahverengi akinti gibi olmustu ama onemli bisey deildir insallah
İnşallah canımTebrikler canım
Ayy inşallah bende öyle olurum canım yaa Tebrik ederim canım bu arada sağlıcakla kucağına al bebeğini ❤
Bugun oyle bi sey gelmedi cok sukur. Allahım durup durup sükrediyorum ben bugunu cok bekledim :)Yerleşmeden dolayı olabilir canııım benimde bugün beyazımsı kahvemsi olduu .. devamı gelmediği sürece sıkıntı yok :)
durum ayniBugun oyle bi sey gelmedi cok sukur. Allahım durup durup sükrediyorum ben bugunu cok bekledim :)
Ben 2.5 yıllık evliyim canım 1.5 senedir de uğraşıyorum. Bu güne kadar hiç gebelik ve bukadar gecikme yaşamamistm. Değişik ruh halindeyim bazen umutlu bazen karamsarteşekkur ederim kuzum Allah hepimize saglikla ilerleyen gebelikler kismet etsin inşallah. ben 29eylulden sayarsam 14gun sonra oyrendim. inşallah seninde mutlu haberini aliriz. kırmızılar gelinceye kadar umut hep vardir. ben evleneli 2yil 3ay olucak bu ay. evlendikden 1ay sonra gebe kaldim ama malesef 10haftasinda kalbi durdu. 20ekimde kurtajimin 2yili olucak. Allah vermedi ondan sonra. 3 4kimyasal gebelik yaşadim. ilk gebeliğimden sonra ilk defa boyle belirgin cift cizgiyi gordum. her şeyin zamani vardir. O ne eylerse, guzel eyler.
Bugun hic gelmedi. Bariz bi leke gibi de deildi o yuzden cok ustunde durmadım sıkıntı yoktur insallah :)belki yerlesme kanamasidir. insallah oyledir. devam ederse doktora gorun, bebek işi ihmale gelmez
O ruh halini oyle iyi biliyorumki kac gundur dusunmekten psikolojim bozulmustu. Hatta esim adet olucaksan olsanda bi rahatlasan demisti Ve ben kendimi şartlamaya calısıyodum heo adet olucaksın bebek filan yok umitlenme diye ama sabah bisey durttu beni ve test yaptım iste. Nasip hersey tabiki ama en cok beklemek yoruyo insanıBen 2.5 yıllık evliyim canım 1.5 senedir de uğraşıyorum. Bu güne kadar hiç gebelik ve bukadar gecikme yaşamamistm. Değişik ruh halindeyim bazen umutlu bazen karamsar
Aynen öyle cabım e bi de çevre baskısıı ve sorularııO ruh halini oyle iyi biliyorumki kac gundur dusunmekten psikolojim bozulmustu. Hatta esim adet olucaksan olsanda bi rahatlasan demisti Ve ben kendimi şartlamaya calısıyodum heo adet olucaksın bebek filan yok umitlenme diye ama sabah bisey durttu beni ve test yaptım iste. Nasip hersey tabiki ama en cok beklemek yoruyo insanı
cok iyi anliyorum. hele ki o yolu milim milim ayni yuruduysem seninle..saniyorsun ki sen gormuyeceksin cift cizgiyi. anne olamiyicaksin. hep boyle belirsizlik olucak sanki gibisinden hiss ediyorsun. etrafta her kes olucak diyor, bu kadar karamsar olma diyor, ama elinde degil. biri şu ayda, şu yilda, şu tarihde olucak dese rahatliycan aslinda, gunlerinin tadini çıkarıcan, geceler bol bol uyuyucan bebek olunca uyutmadiği gecelerin borcunu silsin diye. ama yok, kimse oyle bişey soylemiyor, bilemiyorsun. belirsizlik öldurüyor insaniBen 2.5 yıllık evliyim canım 1.5 senedir de uğraşıyorum. Bu güne kadar hiç gebelik ve bukadar gecikme yaşamamistm. Değişik ruh halindeyim bazen umutlu bazen karamsar
Sen simdi cok sanslisin zayifmssin ben kilo vermeyi dusunuyodum veremedim :)Aynen öyle cabım e bi de çevre baskısıı ve sorularıı
Bende 1.5 yıldır istiyordum zayıfım fiye olmuyor sanıyordum ama çok şükür ki
40 kiloyuuum canıımSen simdi cok sanslisin zayifmssin ben kilo vermeyi dusunuyodum veremedim :)
Valla bende aynı cümleleri tekrar edip duruyorum içimden bu hiç birşeye benzemiyormus. Ne okul ne meslek ne eş seçimi herşeyin üstünde bı his. Sanki başına ne kadar iyi şey gelirse gelsin sadece anne olunca tamamlanacakmissin gibi. Bizde bırakmıştık aslında bu ay bebek işini. Âdete yakın tek ilişki oldu sadece. Birçok kez iğne ilaç kullandım. İki defa aşılama oldum. Hiç biri tutmamışti. Tüp bebek raporumuz onaylandı Marta gün vermişlerdi. Doktor adetin 3.gunu istenen tahlilleri yenilet demişti onu bekliyordum ki 12 gün geçti şaka gibi benim için olursa büyük sürpriz olacakO ruh halini oyle iyi biliyorumki kac gundur dusunmekten psikolojim bozulmustu. Hatta esim adet olucaksan olsanda bi rahatlasan demisti Ve ben kendimi şartlamaya calısıyodum heo adet olucaksın bebek filan yok umitlenme diye ama sabah bisey durttu beni ve test yaptım iste. Nasip hersey tabiki ama en cok beklemek yoruyo insanı