Anti rubella toksplazma gibi falan bi test mıi acabakanin pihtilaşmasina bakiyorlar. doktordan istersen gonderir ya da kendin de yaptira bilirsin. bende ilk bebek 10haftasinda kalbi durdu sebebini bilemedik. o yuzden işimi şansa birakmadim yaptirdim
onlari verince verdim onu da evet. Turkiyede tahlilin ismi nasil geciyor bilmiyorum. yani hani kan sulandirici falan kullaniliyor ya gerektiğinde. bebegin kalbine giden yolda pıhtı tromp yaranmasin, kalbi durmasin diye,.. o testler işte..bilemiyorum anlata bildim miAnti rubella toksplazma gibi falan bi test mıi acaba
Sorayım canım doktoruma bakalım. Teşekkür ederimonlari verince verdim onu da evet. Turkiyede tahlilin ismi nasil geciyor bilmiyorum. yani hani kan sulandirici falan kullaniliyor ya gerektiğinde. bebegin kalbine giden yolda pıhtı tromp yaranmasin, kalbi durmasin diye,.. o testler işte..bilemiyorum anlata bildim mi
İlk yapılan tahliller içte canım 15 tane falankacli tarama? daha tarama icin erken degil mi?
he tamam ben onlari yaptirdim cokdan. ben 2li 3lu tarama sandim. sonuclar iyi olur insallahİlk yapılan tahliller içte canım 15 tane falan3 4 tüp kan yani bi de idrar tahlilii
Sorayım canım doktoruma bakalım. Teşekkür ederim
yok senin soyledigin genetik faktor. ben normal kanda pihtilaşma var mi yok mu, onu araştirdim. ilk gebeligimde bebegin kalbi durdu kurtajdan once baska bir doktora neden kalbi durdu ki diye sordum, pihtilaşmadan ola bilir dedi. yani bu pihtilaşma tahlilini hamile olmasaniz da yaptira bilirsiniz. bizim Azeri turkcesinde laxtalanma derler. eger laxtalanma degerleri yuksekse o zaman kansulandirici kullanilir. genetik faktor bizdede var. ve evet cok pahali. o yuzden 2 3duşuk yoksa doktorlar yonlendirmez. normal laxtalanma tahlili yapilir, eger deger normalin ustuyse yonlendirilirTurkiyede yapılmıyor malasef 2 3 düşükten önce bakmıyor doktorlar özel klinikte kendin yaptırırsan anca öğrenirsin onunda fiyatı 1000 tl civarıymış bende çok araştırdım çünkü
yok senin soyledigin genetik faktor. ben normal kanda pihtilaşma var mi yok mu, onu araştirdim. ilk gebeligimde bebegin kalbi durdu kurtajdan once baska bir doktora neden kalbi durdu ki diye sordum, pihtilaşmadan ola bilir dedi. yani bu pihtilaşma tahlilini hamile olmasaniz da yaptira bilirsiniz. bizim Azeri turkcesinde laxtalanma derler. eger laxtalanma degerleri yuksekse o zaman kansulandirici kullanilir. genetik faktor bizdede var. ve evet cok pahali. o yuzden 2 3duşuk yoksa doktorlar yonlendirmez. normal laxtalanma tahlili yapilir, eger deger normalin ustuyse yonlendirilir
İlk canım her trimesterda yapılan tahliller için detaylı olarak :) orasını bilemicem canım keseyi gördükten sonra burda doktorlar hemen istiyor ona göre yol izliyorlarkacli tarama? daha tarama icin erken degil mi?
Aynen tatlııım bakalım hakkımızda hayırlısıhe tamam ben onlari yaptirdim cokdan. ben 2li 3lu tarama sandim. sonuclar iyi olur insallah
gozun aydin canim, rahatlamişsindirKızllaaar biz kalp atışımızı duyduuuk sizler ne alemdesiiniiiiz❤
Canıım çok normal vücut alışmaya başladıkça ağrılar azalıyorgozun aydin canim, rahatlamişsindirbizde durumlar ayni. 2gundur goğus şişkinliyim azaldi, biraz tedirgin ediyordu o beni, acaba bebege bisey mi oldu ki belirtim azaldi diye. dunden beri arastiriyorum, ola biliyormuş boyle. şimdi biraz iyiyim ama tedirginliğim gecmezse cmtesi tekrar doktora gidicem. inşallah bebem iyidir
evet burda cok hamilenin basina gelmis 6 7ci haftalarda. hatta belirtisi azaldigi icin aglaya aglaya doktora koşup bebegim öldu deyenler bile varmişCanıım çok normal vücut alışmaya başladıkça ağrılar azalıyorkötü düşünmek yok iyi düşüneliim iyi olsun dimii miniklerimiiz
inşallah duyucaksik canim. az daha sabırBana da dua edin bugun kalp atısını duymak icin hastaneye gittim ama doktorum acil ameliyata girmis. O yuzden sabah gidicez tekrar. Insallah duyarım. Suan hamileligimi tam gunu gunune bilmiyorum ama 6 haftayı doldurdum bu kesin. Insallah duyulur
Insallah suan hastanedeyim bekliyorum. Sende endiselenme bebisin iyidir insallah kotu dusunmeinşallah duyucaksik canim. az daha sabıriyi haberlerini ver yarin
insallah canim. haber etInsallah suan hastanedeyim bekliyorum. Sende endiselenme bebisin iyidir insallah kotu dusunme
Bebisi gordük cok sukur, kalp atısını da gorduk. 2-3 hafta sonraya cagırdı. Idrar tahlilleri istedi bide benim tiroitim yuksek cıktıgı icin dahiliyeye yönlendirdi.insallah canim. haber et
gozun aydin canim, hayirlisiyla takvimini aca bilirsin artikBebisi gordük cok sukur, kalp atısını da gorduk. 2-3 hafta sonraya cagırdı. Idrar tahlilleri istedi bide benim tiroitim yuksek cıktıgı icin dahiliyeye yönlendirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?