• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Hani yalan dunyada vasfiye teyze var ya surekli naaapaaaaccaaaannnn meeccbuuurrrrr diyor ya mesajini okuyunca icimden oyle soyledim :KK70:
30 kusur kilo vermeye calisiyorum katlanicaz napalim. Bazen istemeye istemeye yapiyorum ama yapmazsak olmuyor :KK43:
Çok haklısın çanım 😘

Süpersin gerçekten maşallah benim bu hafta durdu biraz da salmış olabilirim
Teşekkür ederim ,regl 1 hafta geç olunca korktum çünkü hızla kilo alıyorum, harfiyyen uydum diyete ,suyu 2 litreden 3 ' e çıkardım ,çok şükür gidiyor 80 li rakamları bekliyorum heyecanla.
Ben bile kilo verdiysem sizler de verirsiniz mutlaka.

Resimler sirasiyla
Sabah
Ara
Ogle
Seklinde iceriklerini paylasmistim bu yuzden yazmiyorum. Ogle yemeginde normalde brokoli vardi ama esim almayi unutmus herhalde dolapta brokoli yoktu bende kabakla yaptim
Screenshot_2019-04-05-09-30-41.pngScreenshot_2019-04-05-11-44-42.pngScreenshot_2019-04-05-13-36-28.png

Kizlar kacamak uapmiyorsunuz di mi bak yine sessizlesti buralar elime sopayi alirim haa :sinirli:
Gideyimde ara ogunumu hazirlayip yiyeyim sonra aksama hazirlik yapayim

Tesekkur ederim cnm
Aaaa aşk olsun hiçç yapar mıyız:110: şaka bir yanada yoğunluktan yazamiyorum. Bu hafta çok kaçamağım yok. Çocuklar bu aralar çok yoruyor beni:KK42:

Mrb arkadaşlar menümü yazayım
Sabah
2 yumurta ile ıspanaklı omlet, zeytin, salatalık
Öğlen
Ara Türk kahvesi
Zeytinyağlı Pırasa, 1 kase yoğurt
Ara
Nescafe, 5 çilek, 1 dilim armut, yarım muz, yarım kase yer fıstığı
Akşam
1 tabak tavuk sote, salata
25 dk eliptik yapabildim başka spor yapabilirmiyim bilmiyorum

Ben özel günümdeyim nihayet yaa. Kullandığım ilaçlardan sanırım yaklaşık iki hafta gecikmişti. Ama acayip tatlı krizim var. Kendime nasıl hakim olurum bilemiyorum.bana birisi yapma desin lutfen
Ben sana tarif vereyim tatlı isteğini bastırır tabi severmisin bilmiyorum.
1 küçük muz 3 yada 4 saat dondur sonra robotta içine kakao, 1 tatlı kaşığı bal koy ve bızzzt .
Çok güzel oluyor nacizane tavsiyem.

Ben özel günümdeyim nihayet yaa. Kullandığım ilaçlardan sanırım yaklaşık iki hafta gecikmişti. Ama acayip tatlı krizim var. Kendime nasıl hakim olurum bilemiyorum.bana birisi yapma desin lutfen
5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi

5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi
😁😁😁 ikimizde benzer tarif vermişiz.

Back