- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.501
Tebrikler canım süpersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım süpersin
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun...
Kızlar bu hafta mosafırlerım vardı oyuzden gıremedım.... bugun sabah tartıldım 70.5 cıktımMısafır hedıyesı dıyelım.... haftaya pazartesi hedefim 68.9 olmak telafi edecegım
Slm kızlar
Geçen hafta 79.0
Bugün 76.7
Fark - 2.3
Benim geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.7
Hatta üç haftadır böyle
Bu hafta hemen hemen hiç kaçamak yapmadım ama egzersiz de yapmadım. Hayırlısı olsun inş ramazan sonuna kadar iki kilo versem yeter![]()
Slm kizlar yogunluktan giremedim ve cok yorgunumm hic dinlenemedim tarla isleri derken ramazan hazirligi ne bugun ins erken yatarım bide yeni regl oldumm
Gecen hafta 81,5
Bugun 79,8 ciktim odemimde olabilir yeni regl oldum fark -1,7 kg gitmis cokda mutlu olmadim vc hep sıkıntı oldu yogunluktan birsey yapamadim iki gundurde tatli tur kacamagim oldu megersem regldenmiskeske olmasa idi sonuc daha iyi olur du bu cektigim eziyete karşı az giden kg
Merhaba kızlar bu hafta annemdeydim. Tartıları bozulmuş galiba. Her çıkışımda farklı gösterdi.ortalama 68-69 lu bir rakam ama tam bilemedim ne oldugunu. Haftaya evimde tartilirim artik.
Geçen hafta 92.6
Bu gün 94.1
+1.5 malesef diyete başladığımdan beri ilk defa artıdayım inşallah bu hafta toparlarım
Gecmis olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Kendini ihmal etmemen n güzelDaha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Meryemi uyuttum simdi kucagimda yatircam onu yatagina sonra zeynebe birseyler yedirip listeyi yaparim insallah
Çok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey çıkmazDaha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Meryemi uyuttum simdi kucagimda yatircam onu yatagina sonra zeynebe birseyler yedirip listeyi yaparim insallah
Gecmis olsun canim ins hic kotu birşey cikmaz kan tahlilerinde rabbim sifamizi versin,listeyi sonrada yaparsin sen iyi olda..Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Çok geçmiş olsun canımDaha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Gecmis olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Kendini ihmal etmemen n güzel
Çok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey çıkmaz
Gecmis olsun canim ins hic kotu birşey cikmaz kan tahlilerinde rabbim sifamizi versin,listeyi sonrada yaparsin sen iyi olda..
Çok geçmiş olsun canım
üyeler | başlangıç | 06.05.2019 | 13.05.2019 | 20.05.2019 | 27.05.2019 | haftalık fark | aylık fark |
@mutlumuyum ki | 71.9 | - | - | ||||
N nmgy | 73.5 | - | - | ||||
![]() | 99.3 | 90,0 | -2,8 | ||||
![]() | 107 | 93,4 | -0,3 | ||||
![]() | 103.5 | 94,1 | +1,5 | ||||
S sdctnsn | 84.0 | 76,7 | -2,3 | ||||
![]() | 83.9 | 79,8 | -1,4 | ||||
![]() | 101,8 | 95,0 | -0,7 | ||||
E Elizabeth | 95.0 | 64,7 | 0 | ||||
![]() | 77,0 | 70,5 | +1,0 |
Eline emeğine sağlık canım, inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.
üyeler başlangıç 06.05.2019 13.05.2019 20.05.2019 27.05.2019 haftalık fark aylık fark@mutlumuyum ki 71.9- -N nmgy 73.5- -Umutdeniz4
99.390,0 -2,8Bulamiyorum
10793,4 -0,3elifimm39
103.594,1 +1,5S sdctnsn 84.076,7 -2,3BitmeyenUmidim
83.979,8 -1,4Amine Busra
101,895,0 -0,7E Elizabeth 95.064,7 0Tombuldut
77,070,5 +1,0
en çok kilo verenUmutdeniz4 tebrik ederim cnm
başarının devamını dilerim
en az kilo veren hatta alanelifimm39 inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm
hatalarım varsa şimdiden özür dilerim lütfen düzeltiniz![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey değildir.Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Tesekkur ederim cnm insallahÇok geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey değildir.
Eline sağlık canım çok uğraşıyorsun tablo yapmak için
üyeler başlangıç 06.05.2019 13.05.2019 20.05.2019 27.05.2019 haftalık fark aylık fark@mutlumuyum ki 71.9- -N nmgy 73.5- -Umutdeniz4
99.390,0 -2,8Bulamiyorum
10793,4 -0,3elifimm39
103.594,1 +1,5S sdctnsn 84.076,7 -2,3BitmeyenUmidim
83.979,8 -1,4Amine Busra
101,895,0 -0,7E Elizabeth 95.064,7 0Tombuldut
77,070,5 +1,0
en çok kilo verenUmutdeniz4 tebrik ederim cnm
başarının devamını dilerim
en az kilo veren hatta alanelifimm39 inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm
hatalarım varsa şimdiden özür dilerim lütfen düzeltiniz![]()
Rica ederim cnm ne demek yeterki motivasyonumuz artsinEline sağlık canım çok uğraşıyorsun tablo yapmak için