• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tuzsuz peynir
5 yeşil zeytin

Öğlen
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt

Ara
4 çilek püresi, hindistan cevizi,1 çay k. bal

Akşam
3 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, yarım armut,4 çilek, 1 su bardağı kefir ile smoothie

2.5 litre su + 70 dk tempolu yürüyüş

Slm kızlar nasilsiniz,bugun sabah cok sukur iyiyim,carsamba gunu sabah 8 de tarlaya gittik 8:30 dan aksam 18:00 cok calostim spor oldu çapa yaptim,ispanak nane sogan larin arsinda yabani otlari yoldum bu comel kalk bayagi yordu hasattim sirt kemikler oylemi ağrırmış :)
Perşembe gunude bende arkadasa teyzeme yuvarlama kofte yaptik agiz tadiyla yesinler cok fena her yerim agriyordu sabah 6:30 dan aksam 20:00 yece ayaktaydim..
Bugunde simdi agrim ne yok iyiyim saat 10:00 arkadasimda mukavale baslayacak gidis gelis yuruyus dk 2 saat olur,mukavale bitince arkadasa kayseri mantisi sikacagiz bugunde yine hasatim cikacak muhtemelen sikayetci degilim hareket olsunda kg gitsin die butun çabam,cumartesi veya pazar gunu yine tarlaya gidecegim ramazana is kalmasin die calisacagiz inş..bu arada oyoe tatli manti yok sadece kek kacamagi haric,hani öyle abartılı yemekte yiyemedim yogunluktan ins tartiya guzel sonuc yansir...

Gunaydin kizlar
Aksam islere dalmisim mutfak balkonundaki dolabi bosalttim temizledim tekrar yerlestirdim sonra uyumus kalmisim yazamadim

Dunku menumu vereyim
Sabah 2 yumurta maydanoz dereotu 2 yk lor domates salatalik 11 zeytin yesil cay
Ara sade kahve
Ogle dayanamadim cikolata yedim ondan yemek yemedim fazla gelmesin diye
Ara kiraz sapi cayi icecektim ama ise dalmisim unuttum
Aksam xls
Ara form cayi

Benim şuan hafif bollaşan yeni kiyafetlerim var. Begenmediklerimi ayirip anneme ve kayinvalideme veriyodum. Ama artik temiz posede koyup kapi onune koycam isteyen alsin.
Begendiklerimide iyice bollaştiktan sonra daralttiririm. Şuan hedefim giyemedigim yepyeni bekleyen kiyafetlerim. Hepsini cok ozledim minnoşlarim benim :)

Belediyenin ya da kizilayin giyim yardim kutulari oluyor cogu yerde var artik eger oyle birsey varsa oraya birakabilirsin. Ihtiyac sahiplerine ulastiriliyor. Kapi onune koyunca dagitiyorlar.

Slm kızlar nasilsiniz,bugun sabah cok sukur iyiyim,carsamba gunu sabah 8 de tarlaya gittik 8:30 dan aksam 18:00 cok calostim spor oldu çapa yaptim,ispanak nane sogan larin arsinda yabani otlari yoldum bu comel kalk bayagi yordu hasattim sirt kemikler oylemi ağrırmış :)
Perşembe gunude bende arkadasa teyzeme yuvarlama kofte yaptik agiz tadiyla yesinler cok fena her yerim agriyordu sabah 6:30 dan aksam 20:00 yece ayaktaydim..
Bugunde simdi agrim ne yok iyiyim saat 10:00 arkadasimda mukavale baslayacak gidis gelis yuruyus dk 2 saat olur,mukavale bitince arkadasa kayseri mantisi sikacagiz bugunde yine hasatim cikacak muhtemelen sikayetci degilim hareket olsunda kg gitsin die butun çabam,cumartesi veya pazar gunu yine tarlaya gidecegim ramazana is kalmasin die calisacagiz inş..bu arada oyoe tatli manti yok sadece kek kacamagi haric,hani öyle abartılı yemekte yiyemedim yogunluktan ins tartiya guzel sonuc yansir...

Okurken yoruldum valla

Maşallah sana canım iyi çalışmışsın... Bende bu günlerde saldım bi yorgunluk bi bıkkınlık anlamadım hiç bir iş yapasım yok. Bu gün nevresimleri değiştirip yorganları kaldırıp battaniyeleri cikaracam. Kilerim mutfağım olduğu gibi duruyor. Inş bir ilham gelirde yaparım. Ramazana son iki gün oruç gelmeden bitirseydim .

07:30 Kahvaltı
4 kaşık lor peyniri (ev yapımı)
Maydanoz,4 fındık, 4 badem
2 dilim t.buğday ekmeği

10:30 Ara
Yarım armut

13:15 Öğlen
1 kabak ve 4 Sivribiber sote
3 dilim t.buğday ekmeği
4 kaşık yoğurt

17:15 Akşam
4 kaşık kabak sote, 1 su bardağı kefir
2 biber dolması ( pirinç, bulgur ve kıymalı, tahminen 1 tatlı kaşığı pirinç vardı 2 dolmada)

2.5 litre su
Spor yapamadım henüz.

Kizlar sagolsun bugun hic is yaptormadilar bana ha bire tepemde dolanip durdular.
Basim agriyor filtre kahve yaptim. Balkonda ictim simdi. Yemek yapacak firsatim olmadi bu bas agrisiylada ugrasamam. Esime lahmacun al dedim gelirken. Ben de 1 tane yerim. Yogurt var onunlada hemen ayran yaparim. Uzun zamandir lahmacun yememistim degisiklik olsun. Ya da 15 kilo odulu olsun.

Kizlar sagolsun bugun hic is yaptormadilar bana ha bire tepemde dolanip durdular.
Basim agriyor filtre kahve yaptim. Balkonda ictim simdi. Yemek yapacak firsatim olmadi bu bas agrisiylada ugrasamam. Esime lahmacun al dedim gelirken. Ben de 1 tane yerim. Yogurt var onunlada hemen ayran yaparim. Uzun zamandir lahmacun yememistim degisiklik olsun. Ya da 15 kilo odulu olsun.
Afiyet olsun canım bence hak etmişsin çoktan

Mrb kızlar menümü vereyim
Sabah
1 buçuk yumurta ile menemen
Öğlen
3 küçük kabak dolması ve yoğurt
Ara
Nescafe ve magnum dondurma bende kendimi ödüllendirdim diyeyim 😂
Akşam
3 küçük kabak dolması ve yoğurt
Ara Türk kahvesi
Afiyet olsun :KK48:

Bugunku menum

Sabah biraz gec yapinca 11de oglen 14 hala acikmadim. Yemesem aksama cok acikacaktim ondan ara gibi ogle yaptim

Sabah 4yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle 1 muz ve findik (balkonu duzenlerken evde kalan butun findiklari kirdim. Yaklasik 1 cay bardagi kadar vardi yedim)
Ara filtre kahve
Aksam 1 lahmacun salata ayran

Esim kac tane istiyorsun diye sordu bende 1 tane yeter dedim (normalde 2 rahat yerdim ama dikkat ediyorum diye 1 alayim dedim) Lahmacunlari actim anammm dedim bunlarin boyutumu kuculmus daha buyuktu bunlar dedim. Sonra doymazsam 1 veya yarim kizlarinkinden otlanirim dedim. O kucuk gordugum lahmacunun daha yarisini yedim doydugumu hissettim. Kalan yarisinida acikmayayim diye yedim. 1 taneyle doymam diyen ben tikabasa doydum. Beynimiz gozumuz obez iste. Midem kuculmus cok sukur.

Dün diyetime dikkat ettim. Uzuun zaman sonra sabah bir haşlanmış yumurta beş zeytin bir parça peynir salatalık domates.
Öğlen acil dışarı çıkmam gerekti iki yumurta haşlayıp alel acele ağzıma teptim .
Akşam dışarıdan geç geldim dondurucuda lahmacunum vardı ev ahalisine ısıttım bende bir tane yedim yanında ayranla salata yapmaya mecalim yoktu. Dışarıdan gelince çocukları yıkadım doyurdum saat dokuzda herkes uyumuştu tabi ben şok :KK70: ama dışarıda çok yoruldular :spor::KK49:

Bugunku menum

Sabah biraz gec yapinca 11de oglen 14 hala acikmadim. Yemesem aksama cok acikacaktim ondan ara gibi ogle yaptim

Sabah 4yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle 1 muz ve findik (balkonu duzenlerken evde kalan butun findiklari kirdim. Yaklasik 1 cay bardagi kadar vardi yedim)
Ara filtre kahve
Aksam 1 lahmacun salata ayran

Esim kac tane istiyorsun diye sordu bende 1 tane yeter dedim (normalde 2 rahat yerdim ama dikkat ediyorum diye 1 alayim dedim) Lahmacunlari actim anammm dedim bunlarin boyutumu kuculmus daha buyuktu bunlar dedim. Sonra doymazsam 1 veya yarim kizlarinkinden otlanirim dedim. O kucuk gordugum lahmacunun daha yarisini yedim doydugumu hissettim. Kalan yarisinida acikmayayim diye yedim. 1 taneyle doymam diyen ben tikabasa doydum. Beynimiz gozumuz obez iste. Midem kuculmus cok sukur.
Afiyet bal olsun...midemiz değil seninde dediğin gibi beynimiz obez beyne doymam diye sinyal gönderiyoruz ve doymuyoruz. Ama bir lahmacunla cokta güzel doyuyoruz. Bende eski ben olsaydim üç tane gönderdim:kk77:

İyi akşamlar kızlar bugün ev temizliği yaptım eşyaları çekip altlarını süpürüp sildim ,sonra 50 dk tempolu yürüyüş yaptım şimdi dinlenme zamanı.

09:00 Kahvaltı
1 yumurta az yağda pişmiş,1 kaşık lor peyniri
10 fındık, 2 dilim t.buğday ekmeği, yeşil çay

13: 15 Öğlen
2 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
1 domates, 2 Sivribiber, 3 dilim t.buğday ekmeği

15 :00 Ara
2 kaşık leblebi, 2 kaşık dut kurusu ,
Sütlü nescafe ( şekersiz)

17 :15 Akşam
1 tavuk but sote, 4 kaşık yoğurt
4 kaşık kabak sote,maydanoz, yeşil soğan

3 litre su + 2.5 saat ev işi
50 dk tempolu yürüyüş

İyi akşamlar kızlar bugün ev temizliği yaptım eşyaları çekip altlarını süpürüp sildim ,sonra 50 dk tempolu yürüyüş yaptım şimdi dinlenme zamanı.
Temizlikten sonra yürüyüş yaptın:KK57:maşallah sana valla bende bu gün temizlik yaptım şimdi pertim:KK70:çay içip canavarlarımı yatırıp sürünerek uyumaya gidecem:bicak:

Back