- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.061
Canım çok tatlısın siteden ıkı gün uzaklastırıldım yanı tartışma konusuna gırdıgım için
Yarına Allah ömuf verirse durumlar nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok tatlısın siteden ıkı gün uzaklastırıldım yanı tartışma konusuna gırdıgım için
Yarına Allah ömuf verirse durumlar nasıl
Hoşgeldin diyelim canım o zaman, bizler iyiyizBen Ban yedim bir dha bdv ye ugramıycam dılımı tutamıyorum kızlar ben borseyler yapıyorum ama ne yaptığımı da bılmıyorım yarın inşaAllah iyi olacak gecen hafta gıbı olmıyacak...
Hasıbe gelmedımı sızler nasılsınız
Afiyet olsun canımMrb kızlar menümü vereyim
Sabah
Tavada 2 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek
Ara
3 adet hurma topu, Türk kahvesi
Öğlen
5-6 kaşık kıymalı nohut yemeği, yarım tavuk ızgara dünden kalmıştı, ayran
Ara
Yeşilçay, nescafe
Akşam
Ton balıklı, cevizli marul salatası, üstüne 2 tane hurma topu canım tatlı istedi
75 e düşeyim hamburger yemek istiyorum bu akşam sipariş vermemek için kendimle savaştım resmen
Yarına bol eksiler hepimize
Tebrikler canımGünaydın hanımlar...Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin yine.
Gecen hafta: 65, 8
Bu hafta: 65, 2
Üç haftadır ditetteyim toplam 1, 8 verdim
Teşekkür ederim canım inş bollll eksiler görürüz hep birlikte...Tebrikler canım
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsunBende yazayım kızlar
Geçen hafta 80.3
Bugün 78.5
Fark - 1.8 bu hafta güzel gitti şükürler olsun
Geçen hafta kaçtı canım kilonKızlar çok dikkat edemedim bu hafta sağlık sorunlarımız vardı. Malesef kilom: 97.5
Sağol canım.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sağol canim. Üşütmüşüm herhalde dün aksamdandan beri biraz daha iyiyim.Çok geçmiş olsun canım, ne oldu üşüttün mü yoksa grip falanmı oldun?
Çok güzel canim tebriklerKızlar bugün diyete başlayalı tam bir ayı bitirdim ve 5,100 gr eksideyim. İnşallah motivem düşmeden, çok fazla kaçamak yapmadan önümüzdeki aylarda bu şekilde hatta daha iyi kilo verebilirim
Süper canim tebriklerBende yazayım kızlar
Geçen hafta 80.3
Bugün 78.5
Fark - 1.8 bu hafta güzel gitti şükürler olsun
Önemli değil liste falan canim. Siz bi toparlanin hallolur her şey buraların acelesi yok.bir saniye sonrasının garantisi yok hayat böyle bir şey işte. Tekrar başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Hicbir sey sagligimizdan onemli degil bugun variz yarin yokuz. Vucudumuza artik iskence etmeyelim. Bir gun biz de evden ise diye cikip cenazemiz gelebilir unutmayalim bunu. Sagligimizi koruyalim evlatlarimiza ornek bir yasanti verelim insallah
Artik aksam yatmadan once girer bakarim neler yaptiniz. Gun icinde telefonu cok elime almiyorum.