• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ben Ban yedim bir dha bdv ye ugramıycam dılımı tutamıyorum kızlar ben borseyler yapıyorum ama ne yaptığımı da bılmıyorım yarın inşaAllah iyi olacak gecen hafta gıbı olmıyacak...
Hasıbe gelmedımı sızler nasılsınız
Hoşgeldin diyelim canım o zaman, bizler iyiyiz Bulamiyorum Bulamiyorum gelemedi oda iyidir inşallah.

Mrb kızlar menümü vereyim
Sabah
Tavada 2 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek
Ara
3 adet hurma topu, Türk kahvesi
Öğlen
5-6 kaşık kıymalı nohut yemeği, yarım tavuk ızgara dünden kalmıştı, ayran
Ara
Yeşilçay, nescafe
Akşam
Ton balıklı, cevizli marul salatası, üstüne 2 tane hurma topu canım tatlı istedi
75 e düşeyim hamburger yemek istiyorum bu akşam sipariş vermemek için kendimle savaştım resmen
Yarına bol eksiler hepimize

Mrb kızlar menümü vereyim
Sabah
Tavada 2 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek
Ara
3 adet hurma topu, Türk kahvesi
Öğlen
5-6 kaşık kıymalı nohut yemeği, yarım tavuk ızgara dünden kalmıştı, ayran
Ara
Yeşilçay, nescafe
Akşam
Ton balıklı, cevizli marul salatası, üstüne 2 tane hurma topu canım tatlı istedi
75 e düşeyim hamburger yemek istiyorum bu akşam sipariş vermemek için kendimle savaştım resmen
Yarına bol eksiler hepimize
Afiyet olsun canım

Slm kizlar
Allah razi olsun bassagligi dilekleriniz icin
Ormanda agac isi yapiyorlardi orada rahatsizlanmis kalp krizi gecirmis. Ormanda supheli olum oldugu icin savci gelmis sonrasinda otopsi yapildi kalpte 3 damari tikaliymis. Simdiye kadar bir sikayeti olmamisti ya da fark etmemisti. Vade dolunca bir seyler sebep oluyor iste.

Allah razi olsun gelen giden cok oldu. komsular yemeksiz birakmadilar bizi. Her gun bir baskasi yemek getirdi. Artik dun ben yemek yapmaya basladim. Bugunden itibarende yine dikkat etmeye basladim. Olenle olunmuyor hayat devam ediyor. Coluk cocuga bakmak lazim.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sağol canım.
Çok geçmiş olsun canım, ne oldu üşüttün mü yoksa grip falanmı oldun?
Sağol canim. Üşütmüşüm herhalde dün aksamdandan beri biraz daha iyiyim.
Kızlar bugün diyete başlayalı tam bir ayı bitirdim ve 5,100 gr eksideyim. İnşallah motivem düşmeden, çok fazla kaçamak yapmadan önümüzdeki aylarda bu şekilde hatta daha iyi kilo verebilirim
Çok güzel canim tebrikler 👏👏
Bende yazayım kızlar
Geçen hafta 80.3
Bugün 78.5
Fark - 1.8 bu hafta güzel gitti şükürler olsun
Süper canim tebrikler 👏👏👏

Hicbir sey sagligimizdan onemli degil bugun variz yarin yokuz. Vucudumuza artik iskence etmeyelim. Bir gun biz de evden ise diye cikip cenazemiz gelebilir unutmayalim bunu. Sagligimizi koruyalim evlatlarimiza ornek bir yasanti verelim insallah

Artik aksam yatmadan once girer bakarim neler yaptiniz. Gun icinde telefonu cok elime almiyorum.

Hicbir sey sagligimizdan onemli degil bugun variz yarin yokuz. Vucudumuza artik iskence etmeyelim. Bir gun biz de evden ise diye cikip cenazemiz gelebilir unutmayalim bunu. Sagligimizi koruyalim evlatlarimiza ornek bir yasanti verelim insallah

Artik aksam yatmadan once girer bakarim neler yaptiniz. Gun icinde telefonu cok elime almiyorum.
Önemli değil liste falan canim. Siz bi toparlanin hallolur her şey buraların acelesi yok.bir saniye sonrasının garantisi yok hayat böyle bir şey işte. Tekrar başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

Back