- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Ahh Ahh bekarlığın gozu kor olsun bunlar hep cahillilkten bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh Ahh bekarlığın gozu kor olsun bunlar hep cahillilkten bacım
Bizde bu yoldan geçtik. Ve gerçekten haklısın o kadar stres yapıyor ki insan ister istemez rabbim olacağı varsa öylede verecek böylede ben artık umursamiyorum oluruna bıraktım her şeyi sende elinden geldiği kadar kafanı dagitBazen hiç aklıma gelmiyor bazende o kadar saçma sapan şeylere takıyorum ki anlatamam teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim hayırlısıyla inşallahAhh Ahh bekarlığın gozu kor olsun bunlar hep cahillilkten bacım
İlkinde hiç bişey bilmiyordumnya inanılmaz rahattım toz pembeydi her şeyBizde bu yoldan geçtik. Ve gerçekten haklısın o kadar stres yapıyor ki insan ister istemez rabbim olacağı varsa öylede verecek böylede ben artık umursamiyorum oluruna bıraktım her şeyi sende elinden geldiği kadar kafanı dagit
Teşekkür ederimTamamm canım seni salı gününden önceye alırım ❤
Canım inşallah bu transferin sonucu hayırlı müjdedir bu yapılan dualar hürmetineŞu transfer olaydı da bir rahatlayaydım
Bende ilkinde çok rahattim ve sanki emindim olmadığına öyle hissetmiştim yok diyordum tutmadı bunda biraz umutluyumİlkinde hiç bişey bilmiyordumnya inanılmaz rahattım toz pembeydi her şey
Amin canım benim Allah razı olsunCanım inşallah bu transferin sonucu hayırlı müjdedir bu yapılan dualar hürmetine
Ne zaman başlıyorsun tekrarBende ilkinde çok rahattim ve sanki emindim olmadığına öyle hissetmiştim yok diyordum tutmadı bunda biraz umutluyum
Kız bak hala ya sızı ds grubuna etıketledım oraya gecelım dıe ısrarla burdan devam edıyorlar yaaaNe zaman başlıyorsun tekrar
Tamam geldikKız bak hala ya sızı ds grubuna etıketledım oraya gecelım dıe ısrarla burdan devam edıyorlar yaaa
Kuzu geç kaçırdın maalesef bir dahaki sefere inşAllahKaçırdım mı ya ben de katılırım hala devam ediyor ise
Kuzu geç kaçırdın maalesef bir dahaki sefere inşAllah
Bnde katilirim
Kızlar sizleri de kırmak istemediğim için ekledim listeye paylaşıcam şimdi listeyiKaçırdım mı ya ben de katılırım hala devam ediyor ise
Tamam kuzum öyle paylaştırıyım o zaman@Harlofia 12 kısı olduk galıba
Canım 1000 tane cok az bari ya latıf hatımını yapalım. Cok dusmez sayı benım ya latıf grubum oyleydi. 16.641 ya latıf +100 salavatı fatih olarak yapmıştık gunlukte 2 kısıye okuduk 6 gunde bıttı. Bu sekıl yap bence sayıda bırsey yok.
Ki bana en cok ağır gelen esmadır ya latif arkadaslar biliyor ama Yapmısken buyuk sayısıyla yapalım derim