❤1000 YA LATİF 100 SALAVATI FATİH HATMİ❤

Kızlar benım ya fettahtan sonra ki fikrim acıkcası
" buyuk hatımı olan 313.489 ınna fetahna leke fethan mübina hatımı yapmaktı. Gercekten cok buyuk hatım ama sonucuda bı o kdr etkılı bır hatım.
Ama bunu yapmak buyuk organizasyon gerekıyor. Birazda grubun kalabalık olması gerekiyor.
Adet mevzusunda da bır çözüm üretmek sağlanması lazım. Sabır gereken bır grup olması lazım bu hatımı yapabılmemiz ıcın.
1000 tane ınna fetahna leke fethan mübina Yaklasık 20 dk suruyor kendim denedim sahsen
A arkadasimes SoLeiL12 SoLeiL12 burcusami burcusami @Harlofia Life light Life light

Nasıl bır dua grubu 🙄🙄 kısı etıketlerım kısıler az cok bellı ztn onda sıkıntı yok bızım tayfa bellı.
Ama grup yonetmek suan ıcın yemiyor. Yanı ya fettah grubu yenı bıttı sayılır. O acıdan. Eger sen ben yaparım dersen kısılerı davet ederim merak etme
Tamam kuzum ben kafamda bir planlama oluşturup yapalım şimdilik şuanki gruplarımıza odaklanalım şuanda da çok güzel dua gruplarındayız sayende ♥️

Mesela bızler 70.000 tane necm suresını hep hastalar ıcın okuduk ama o ayetınde mucizeleri cok fazla onada nıyetlendık cok fakat ozel gun durumu elımızı bağlıyor bu konuda. Yoksa arastırn 70.000 tane necm suresı dıe yazın anlarsınız zaten ne demek ıstedıgımi

Se
" buyuk hatımı olan 313.489 ınna fetahna leke fethan mübina hatımı yapmaktı. Gercekten cok buyuk hatım ama sonucuda bı o kdr etkılı bır hatım.
Ama bunu yapmak buyuk organizasyon gerekıyor. Birazda grubun kalabalık olması gerekiyor.
Adet mevzusunda da bır çözüm üretmek sağlanması lazım. Sabır gereken bır grup olması lazım bu hatımı yapabılmemiz ıcın.
1000 tane ınna fetahna leke fethan mübina Yaklasık 20 dk suruyor kendim denedim sahsen
A arkadasimes SoLeiL12 SoLeiL12 burcusami burcusami @Harlofia Life light Life light
Sen güzel birşeyler ayarlarsin kuzu❤️

Adetli okuyamayacağımız için sıkıntı birde kişi sayısı çok olmalı. Ama 10 kişiyle 9999 tane okuyup bir kaç kez döndürüp büyük değere denk getirmeye çalışabiliriz belki

Evet mantıklı 👍adetlıyken okunur ayrıca fatıha suresı de olabılır. 70.000 tane oda adetlıyken okunur. Ozellıkle gebe kalmak ıcın yapanlar guzel neticeler almıslar
Fatiha kolay okunuyor olabilir canım İhlas da iyi hergun bi kişiye 10.000 okunur her türlü dilek için çok faziletli olduğunu duymuştum 😍

X