- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekle canımEkliyoruum kuzum seni de
Canim istersen bu seferde 9999 inna fetahna okuyalım ne dersinizYa aslında ben 2.hatim cok ıstıyrm ya fettahı. Ama sızlerde tekrr travma etkısı yaratmak ıstemedımacan olursa katılırım seve seve
Ona nıyetlendım ben Grupca da abdest sartı var die sessiz kalayım dedımCanim istersen bu seferde 9999 inna fetahna okuyalım ne dersiniz
Eğer açarsanız ben de katılmak isterimCanim istersen bu seferde 9999 inna fetahna okuyalım ne dersiniz
Ekliyoruum kuzummBeni de ekleyin
Canım belli bir tarih verilir çok rahatça bitiririz ayrıca herkes adet tarihini aşağı, yukarı bilir zaten ona göre kendini ayarlarOna nıyetlendım ben Grupca da abdest sartı var die sessiz kalayım dedım
Çok iyi olur vallaha çok isterim sayıdan düşerek mi yapalım kişinin niyetine mi nasıl olsunKız @Harlofia ya fettah ac bı ara da 238.121 hatım yapalım ben katılırım. Cok sevdiğim ve beni ceken esma grup sayısını 30 yap ama
Açarsanız lütfen beni ekleyinCanim istersen bu seferde 9999 inna fetahna okuyalım ne dersiniz
EkliyoruumBende bende
Adetli okunuyor değilmi canımŞUANKİ LİSTEMİZ
》 A arkadasimes
》 Morrmeneksee
》 ohbb
》 M Morlale8
》 SoLeiL12
》 @Harlofia
》 burcusami
3 kişi daha alıp kapatıcam listeyi
Salavat ve esma olduğu için adetliyken okunabiliyor kendisine okuyacağımız kişinin 2 rekat namaz kılıp istiğfar etmesi gerekiyorAdetli okunuyor değilmi canım
Tamamdır CanımSalavat ve esma olduğu için adetliyken okunabiliyor kendisine okuyacağımız kişinin 2 rekat namaz kılıp istiğfar etmesi gerekiyor
Nasıl bır dua grubu kısı etıketlerım kısıler az cok bellı ztn onda sıkıntı yok bızım tayfa bellı.Morrmeneksee toplu yapılan dualarda en az 40 kişiden birinin duası kabul olurmuş müsait olduğun bir zaman kolay yapılabilen 40 kişilik bi dua grubu aç kuzum ben yapıcaktım fakat çok az kişi tanıyorum burdan bulamam yeterli sayıda diye yapmadım ❤