- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Ben onu unuttum canım doğru söylüyorsunuzEvet salatü tunciye biraz uzun sürüyor önce tek kişiye başlayalım kolay gelirse 2 kişi yaparız kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu unuttum canım doğru söylüyorsunuzEvet salatü tunciye biraz uzun sürüyor önce tek kişiye başlayalım kolay gelirse 2 kişi yaparız kuzu
Aklın nerde kaldı kızBen onu unuttum canım doğru söylüyorsunuz
Tamamm canım seni salı gününden önceye alırım ❤@Harlofia canım bir şey daha isteyebilir miyim arkadaşlara sorun olmazsa. Salı gününden önce okunabilir mi bana
Benim aklım salı gününde bugun sweetgirl fatiha toplamıştı 100 tane okurum dedim 72 ye geldim bi baktım tefriciye okuyorum en baştan başladım tekrarAklın nerde kaldı kız
Kızzz hatırlattın ıyı oldu ben de okuyacaktım bunlar hep retrodanBenim aklım salı gününde bugun sweetgirl fatiha toplamıştı 100 tane okurum dedim 72 ye geldim bi baktım tefriciye okuyorum en baştan başladım tekrar
Allah iyiliğini versinBenim aklım salı gününde bugun sweetgirl fatiha toplamıştı 100 tane okurum dedim 72 ye geldim bi baktım tefriciye okuyorum en baştan başladım tekrar
Bugün herkesin aklı başka yerdeKızzz hatırlattın ıyı oldu ben de okuyacaktım bunlar hep retrodan
Şu transfer olaydı da bir rahatlayaydımAllah iyiliğini versin
Salı günü güzel haberler alasın inşallahBenim aklım salı gününde bugun sweetgirl fatiha toplamıştı 100 tane okurum dedim 72 ye geldim bi baktım tefriciye okuyorum en baştan başladım tekrar
Bugun degıl ya son 1 haftadır boyle VallahıBugün herkesin aklı başka yerde
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımSalı günü güzel haberler alasın inşallah
Stres yapma kuzu olursun güzel düşün güzel olsun dualarımiz seninle inşallah gülmeyi kendine huy edin süper rahatliyor insanŞu transfer olaydı da bir rahatlayaydım
Ayşenur bak orda konu açamadık ama burda kaynatıyoruzBugun degıl ya son 1 haftadır boyle Vallahı
Uğurlu geldi burasıAyşenur bak orda konu açamadık ama burda kaynatıyoruz
Kız etıketlıyorum gelmıysnzkı. Kayboluyonz durmadan dımdızlak kalıyorumAyşenur bak orda konu açamadık ama burda kaynatıyoruz
Ilk katıldığımda buraya henuz yabancıyken (bekar olmamdan kaynaklı) bu transfer neyse diyorum kım nereye transfer oluyor dıe yorumları okuyordum
Bazen hiç aklıma gelmiyor bazende o kadar saçma sapan şeylere takıyorum ki anlatamam teşekkür ederim canım Allah razı olsunStres yapma kuzu olursun güzel düşün güzel olsun dualarımiz seninle inşallah gülmeyi kendine huy edin süper rahatliyor insan
Araya birşey giriyor hep kuzumKız etıketlıyorum gelmıysnzkı. Kayboluyonz durmadan dımdızlak kalıyorum