Gerçekten mi? Ya bu şekildeyse bebeğin giysilerini peteklerin üstünde kuruturum o sıkıntı değil. Ben bebek odası olacak odada kurutuyordum bugüne kadar, şimdi yer kalmıyor haliyle. Mecbur bir çözüm bulmam gerekiyor çamaşır için...
evet ben de makine alacaktım sonra baktım araştırdım çabuk kurutması guzel ama sağlıklı şekilde kurutulmadıgından dolayı tavsıye edilmiyor, bebegınkiler peteklerde kurur zaten iki dakikada minik oluyor onlar, sizinkiler için de evde kurutmalığı başka yere açın,
ben de bebeğin odasında açıyordum sonra bizim odaya aldım oda soğuyor onların nemleri gidinceye kadar ama gündüz sericeksin akşam olmadan kuruyr zaten toplarsın, balkon desen kir pas içinde tozlar daha çok yapışıyor evin alt katlardaysa, balkonu da hep yıkayıp silmek gerek, ben de evde kurutuyorum kurutmalığı açıyorum odanın ortasına
Peteklerde kurutma da zararlı. Nem evet iyi belki ama kimyasal deterjanlarla yıkayınca pekte sağlıklı olmuyor malesef.
Balkonunuzu kapattırabilirseniz, hem makine için kullanılır, hem de ardiye yaparsınız.
Kurutma makinesi gibi cok isinan ve isi yayan birseyi dolabin icine koymak pek mantikli degil.Yatak odasında kurutma makinası olan tanıdığım var. Diğer beyaz eşyalar gibi düşünmeyin üstünü ortebileceginiz her hangi bir yere bile konabilir.Dolap demişsin ama kuruturken baya sallanıyor pek aklıma yatmadı motoru bozar gibi geliyor.
Evet bunun için bebek sabunu kullanılıyor zaten, o ayrı bir konu, sonra da ütü yapılmalı kalan mikrop ölsün diye.
Benimki bosh self cleaning condenser serie 6 8kg bu sene yeni cikti bu makinelerde cam kapak yok o nedenle fiyati biraz daha uygun ama performansi ayni
Balkonun açık ise ve balkondan başka koyacak yer yoksa dolap yaptır kombilere yapılan gibi. Çalıştırırken kapaklarını açarsın. Bir de yükselticiler var ya beyaz eşyalar için onların üzerine kurdurursan balkonu yıkarken ıslanmaz. Çoğu mutfakta beyaz eşyalar dolap içinde oluyor mesela. Kurutma makinesini alacağın yere de danışırsın...
evet ben de makine alacaktım sonra baktım araştırdım çabuk kurutması guzel ama sağlıklı şekilde kurutulmadıgından dolayı tavsıye edilmiyor, bebegınkiler peteklerde kurur zaten iki dakikada minik oluyor onlar, sizinkiler için de evde kurutmalığı başka yere açın,
ben de bebeğin odasında açıyordum sonra bizim odaya aldım oda soğuyor onların nemleri gidinceye kadar ama gündüz sericeksin akşam olmadan kuruyr zaten toplarsın, balkon desen kir pas içinde tozlar daha çok yapışıyor evin alt katlardaysa, balkonu da hep yıkayıp silmek gerek, ben de evde kurutuyorum kurutmalığı açıyorum odanın ortasına
Balkonunuzu kapattırabilirseniz, hem makine için kullanılır, hem de ardiye yaparsınız.
Ev kendi eviniz değilse bile ev sahibiyle yarı yarıya ödemeyi anlaşıp kapattırın wallaha, çok iyi fikir.
Aynı ben... Bizim çamaşırlarda bebek odasında kuruyordu. Kurutma makinası düşünüyordum bir ara. Ama çamaşır makinesinin üstüne olmadı. Başka yerde yok. Kurulmalı çamaşır makinesi düşünüyorum. Şu an 1.5 yıllık borç var. O bitince alabiliriz. Doğunca nereye asacağım göreceğiz...
Şu bu alınacak derken ücretsiz izin almasam mi diye düşünmeye başladım...
Peteklerde kurutma da zararlı. Nem evet iyi belki ama kimyasal deterjanlarla yıkayınca pekte sağlıklı olmuyor malesef.
Evet bunun için bebek sabunu kullanılıyor zaten, o ayrı bir konu, sonra da ütü yapılmalı kalan mikrop ölsün diye.
Merhaba arkadaşlar,
Bebek gelecek ve kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Üstü kapalı bir balkonum var ama çok çok ufak, çamaşır sığmıyor. Evim çok küçük değil ama şekil itibariyle asla hiçbiryere uymuyor, gece gece sinir oldum.
Uyabilecek tek yer bu küçük balkon. Balkonda kombi var. Şimdi ben kombinin elektrik tesisatının yanına elektrikçiye hat çektirerek kurutma makinesini de taksam, makineyi de pimapenden dolap yaptırıp içine koysam sıkıntı olur mu? Makine dolapta olmak zorunda çünkü balkonu yıkayamam başka türlü.
Tabi ki dolabın kapağını açık bırakacağım makine çalışırken.
Kurutma makinesi gibi cok isinan ve isi yayan birseyi dolabin icine koymak pek mantikli degil.
Zaten kapali balkonmus yikamayin supurun ve silin balkonu, makinede acikta dursun...
Kurutma makinası kullanıyorum, arkasında havayı dışarı veren bir baca var onun açık olması lazım çalışırken, birde benim makina kuruturken çok ses çıkartıyor, alırken söylememişlerdi.
benimki camasır makinasının üstünde duruyor. arasına aparat da konuyormus ama ben kullanmıyorum. İkisini aynı anda açamıyorum sadece. Bence yeri varsa çamaşır makinasının üstü de cok mantıklı. Sesi cok çıkıyor kurutmanın. ben elektrik süpürgesi vs aletlerin sesinden aşırı rahatsız olan biriyim. sesi yankılayacak bi yere koyarsanız rahatsız olabirsiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?