100 mt kare evde kurutma makinesine yer yok!

Balkonunuzu kapattırabilirseniz, hem makine için kullanılır, hem de ardiye yaparsınız.

Aynı ben... Bizim çamaşırlarda bebek odasında kuruyordu. Kurutma makinası düşünüyordum bir ara. Ama çamaşır makinesinin üstüne olmadı. Başka yerde yok. Kurulmalı çamaşır makinesi düşünüyorum. Şu an 1.5 yıllık borç var. O bitince alabiliriz . Doğunca nereye asacağım göreceğiz...

Şu bu alınacak derken ücretsiz izin almasam mi diye düşünmeye başladım...

Peteklerde kurutma da zararlı. Nem evet iyi belki ama kimyasal deterjanlarla yıkayınca pekte sağlıklı olmuyor malesef.

Peteklerde kurutma da zararlı. Nem evet iyi belki ama kimyasal deterjanlarla yıkayınca pekte sağlıklı olmuyor malesef.

Evet bunun için bebek sabunu kullanılıyor zaten, o ayrı bir konu, sonra da ütü yapılmalı kalan mikrop ölsün diye.

Kurutma makinesi gibi cok isinan ve isi yayan birseyi dolabin icine koymak pek mantikli degil.
Zaten kapali balkonmus yikamayin supurun ve silin balkonu, makinede acikta dursun...

Evet bunun için bebek sabunu kullanılıyor zaten, o ayrı bir konu, sonra da ütü yapılmalı kalan mikrop ölsün diye.

Kimyasal bazlı değilse sorun yok. Diğer türlü Solunum sistemine zararlı.

bir de küf olayı var. Evin içinde kuruturken dikkat etmek gerekiyor. Buhar makinası almak istemiştim. Doktorum siz ayarlayamazsiniz fazlası zarar dedi.

Kurutma makinası kullanıyorum, arkasında havayı dışarı veren bir baca var onun açık olması lazım çalışırken, birde benim makina kuruturken çok ses çıkartıyor, alırken söylememişlerdi.

Evet ya makineden daha geniş dolap yaptırıp koyarım ya da kurutmalı çamaşır makinesi alırım diye düşünüyorum, teşekkürler...

İşte o zaman da deterjan, yumuşatıcı kokusu sarıyor evi, bana bile zaman zaman baş ağrısı yapıyor. Bebek olunca yazık diyorum. Yoksa sorun olmaz yatakodasına açmak teli. Ya da aklıma şey geldi, 3 katlı tellerden alıp balkona koymak, o da olabilir aslında...

Benim hem camasir makinem hem lurutma makinem balkonda üst üste duruyor dolapsiz. Hic de birsey olmadi bugüne kadar cok sükür. Benim kurutma makinem de sallanmiyor yalniz camasiz makinesi sallaniyor sonlara dogru. Bence sizde balkona koyun dediginiz gibi

Aynen valla... Zaten yeteri kadar masraf var. Hem bizi sarsmamalı hem de bir çözüm bulmalı. Yoksa hiç sorun değil. Balkonu kapat, koy vs. vs. Ama şartlar şu an için çok açılmaya izin vermiyor. Bakalım...

Evet hadi bebeğin kiyafetleri zaten sabun tozuyla falan yıkanacak ama bizim kıyafetler? Deterjan kokusu beni düşündürüyor.

benimki camasır makinasının üstünde duruyor. arasına aparat da konuyormus ama ben kullanmıyorum. İkisini aynı anda açamıyorum sadece. Bence yeri varsa çamaşır makinasının üstü de cok mantıklı. Sesi cok çıkıyor kurutmanın. ben elektrik süpürgesi vs aletlerin sesinden aşırı rahatsız olan biriyim. sesi yankılayacak bi yere koyarsanız rahatsız olabirsiniz belki.

Kurutma makinesi gibi cok isinan ve isi yayan birseyi dolabin icine koymak pek mantikli degil.
Zaten kapali balkonmus yikamayin supurun ve silin balkonu, makinede acikta dursun...

Yok balkonum kapalı değil maalesef... Yoksa tabi ki dolap fikri olmazdı. Bu gidişle kurutmalı çamaşır makinesi alacağım gibi.

Kurutma makinası kullanıyorum, arkasında havayı dışarı veren bir baca var onun açık olması lazım çalışırken, birde benim makina kuruturken çok ses çıkartıyor, alırken söylememişlerdi.

O baca şimdikilerde yok sanırım ama emin değilim, gidip bakmadım makinelere...

ve yoğuşmalı calıstığı için accayip sıcaklık yapıyor. kapalı kaldığında kapı sauna etkisi yapıyor. Sorun onu da doğalgaza sıkıntı yaratır mı diye mtlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…