şahsi fikrim, türk evlerınde genellık le 2 ceşitli wc bulunuyor. ben herzaman ama herzaman, o türk wc lerını (hanı şü oturmasız, eğilerek olan yere sıfır) onları herzaman her evde bır mermer parcası ıle wc yı ortmus. ve orayı kıler ve camasır odası olarak kullanmışımdır.
şımdı evlendım, 2 wcm var. ama bırı mısafır wc + banyo, bırı ebeveyn banyo. yanı kılerım yok:) mısafır banyosuna, üst üse koydum ben
Ben de alaturka wcyi iptal edip üstüne makine koydum
biraz pahalı bir tavsiye olucak ama kendimde aynı durumda olduğum için çamaşır makinemi kurtuma özellikli olan makineyle değiştiricem uygun bir zamanda.
Kurutma ozellikli camasir makinesi isinizi gorebilir.. Ben boshun kullaniyorum memnunum
Camasir makinenizi degistirip kurutmali alsaniz olmaz mi
Bence balkonunu camla kapat makineyi de zemine koy. Balkonu da bundan sonra yıkamaz silersin.
sallanmıyor yaa öle bende kullnıyorum sallandığına şahit olmadım çok çok hafif bir sallantı yok denecek kadar.
Sallanmasi onemli degil de calistigi zaman bulundugu yerin sicakligini 15 derece arttiriyor ona gore dusunmelisiniz. Benimkisi kapali balkonda ve gunduz calisinca hamama donusuyor orasi
Yaa canım yazayım kurutmalı çamaşır makinesi kullanan arkadaşlarım var pismanlar şöyle kii çamaşırları parça halde kurutuyormussun yani yıkayıp direk kurutmuyormus...Sanırım çamaşır makinesi kadar falan sallanıyor. Evet çok sıcak oluyormuş, onu da burada yeni öğrendim. Artık ikisi bir arada makineye yöneleceğim sanırım. Başka çare kalmıyor. Çok teşekkürler...
bence kurutma mak, cok buyuk ıhtıyaclardan bırı halıne geldı. kullananlar bılır, bırr dunya toz ip vs doluyor hazneye.. demekkı yıkamak yetmıyor o tozlardan arınmak ıcın.. umarım gönlünüzce bır yerleşım sağlayabılırsınız.Evet, sanırım ben de öyle yapacağım. Artık parasını da geçtim valla. Resmen çamaşırlarım ortada kalacak bebek olunca :) O yüzden son çarem bu...
Kurutma makinesi çalışırken icinde bulundugu odanin kapisini kapatmamak gerekiyor.. benim banyomda camasir mak uzerinde duruyor calisirken banyo kapisini ardina kadar aciyorum yoksa ortami sicak algilayip daha uzun sure calismasina sebep oluyormus.
Yaa canım yazayım kurutmalı çamaşır makinesi kullanan arkadaşlarım var pismanlar şöyle kii çamaşırları parça halde kurutuyormussun yani yıkayıp direk kurutmuyormus...
Makinanin da ömrü azalıyor deniliyor...
Ama senn dediğim gibi balkona makinanın boyutundan daha geniş bir dolap yaptırıp kullanabilirsin...
Sallanma olmuyor öyle yerinden falan kaymiyor yanii...
Bir arkadaş yazmış koku yapıyor diye kendi adıma öyle bir şey yaşamadım aksine çamaşırlar mis gibi çıkıyor hemde kılını pisligini topluyor toz olayı kalmıyor hiç...
Neyse inşallah çözüm bulursun...
Bebeğini de sağlıkla kucağına all..
bence kurutma mak, cok buyuk ıhtıyaclardan bırı halıne geldı. kullananlar bılır, bırr dunya toz ip vs doluyor hazneye.. demekkı yıkamak yetmıyor o tozlardan arınmak ıcın.. umarım gönlünüzce bır yerleşım sağlayabılırsınız.
Bikac kisi cok sicak oluyor demis o nedenle yazma geregi hissettim :)) walla ben memnunum tavsiye ederim sizedeAa valla şaşırdım ne çok huyu varmış bu meretin :) 2 gündür düşünüyorum valla hayatım kurutma makinesi oldu :)
Mini kurutma makinesi alsanız ?
Çamaşır makinesinin üstüne konulan kurutma,altındaki makinenin ömrünü kısaltiyor
Bikac kisi cok sicak oluyor demis o nedenle yazma geregi hissettim :)) walla ben memnunum tavsiye ederim sizede
Benimki bosh self cleaning condenser serie 6 8kg bu sene yeni cikti bu makinelerde cam kapak yok o nedenle fiyati biraz daha uygun ama performansi ayniÇok teşekkürler :) peki sizinki hangi marka?
Anladım benimki açık balkon kapatma imkanım da yok, of off iyice karıştı kafam valla...
Aa minileri de mi var? Hangi marka acaba, hiç duymadım da? Türkiye'de mi yok yoksa?
Evet benim üstüste koyma şansım da yok zaten, çamaşır makinem mutfakta tezgah altında duruyor...
Gerçekten mi? Ya bu şekildeyse bebeğin giysilerini peteklerin üstünde kuruturum o sıkıntı değil. Ben bebek odası olacak odada kurutuyordum bugüne kadar, şimdi yer kalmıyor haliyle. Mecbur bir çözüm bulmam gerekiyor çamaşır için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?