Yatak odasına koyabilirsin balkonda gürültü çıkarabilir ve dolapta sallanır gürültüden.Merhaba arkadaşlar,
Bebek gelecek ve kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Üstü kapalı bir balkonum var ama çok çok ufak, çamaşır sığmıyor. Evim çok küçük değil ama şekil itibariyle asla hiçbiryere uymuyor, gece gece sinir oldum.
Uyabilecek tek yer bu küçük balkon. Balkonda kombi var. Şimdi ben kombinin elektrik tesisatının yanına elektrikçiye hat çektirerek kurutma makinesini de taksam, makineyi de pimapenden dolap yaptırıp içine koysam sıkıntı olur mu? Makine dolapta olmak zorunda çünkü balkonu yıkayamam başka türlü.
Tabi ki dolabın kapağını açık bırakacağım makine çalışırken.
Yatak odasında kurutma makinası olan tanıdığım var. Diğer beyaz eşyalar gibi düşünmeyin üstünü ortebileceginiz her hangi bir yere bile konabilir.Dolap demişsin ama kuruturken baya sallanıyor pek aklıma yatmadı motoru bozar gibi geliyor.
Çamaşır makinasının üstü uygun değil mi?
benim bir tanıdık çamaşır makinesi üzerine koymuştu ama doğru bir şey mi bilemem. epeydir de öyle kullanıyo bildiğim kadarıyla.
Yatak odasına koyabilirsin balkonda gürültü çıkarabilir ve dolapta sallanır gürültüden.
Çamasır makinesinin yanına olmazmı.Usta cagırsanız mobilyacı dolap kapaklarından birini çıkarabilir.Evet, o şekilde de kullanılıyor ama çamaşır makinem zaten mutfakta ve tezgah altında, o da yatıyor yani
Evet, o şekilde de kullanılıyor ama çamaşır makinem zaten mutfakta ve tezgah altında, o da yatıyor yani
Çamasır makinesinin yanına olmazmı.Usta cagırsanız mobilyacı dolap kapaklarından birini çıkarabilir.
Canım önce çok doğru bir karar kurutma makinası alma fikrin hele bebek olunca inanılmaz rahatlarsin...Merhaba arkadaşlar,
Bebek gelecek ve kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Üstü kapalı bir balkonum var ama çok çok ufak, çamaşır sığmıyor. Evim çok küçük değil ama şekil itibariyle asla hiçbiryere uymuyor, gece gece sinir oldum.
Uyabilecek tek yer bu küçük balkon. Balkonda kombi var. Şimdi ben kombinin elektrik tesisatının yanına elektrikçiye hat çektirerek kurutma makinesini de taksam, makineyi de pimapenden dolap yaptırıp içine koysam sıkıntı olur mu? Makine dolapta olmak zorunda çünkü balkonu yıkayamam başka türlü.
Tabi ki dolabın kapağını açık bırakacağım makine çalışırken.
Bide koyulan oda sıcak oluyormuş diye duydum haberiniz olsun
Ben öyle biliyorum hatta kışın iyi oluyor diyenler duymuştumYani ısı mı veriyor dışarı?
Üst üste koyuyorlar çamaşır makinesiyle genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?