Kapağı açılınca çok pis bir koku bırakıyor odayı çok ısıtıyor nemlendiriyor ve içerdiği kurutma sisteminde giysiler sağlıklı şekilde kurumuyor, bebeğin giysileri için düşünüyorsan tekrar düşün.
Balkonu kapattirabilirsin eğer şartların uygunsa...
Yada dolabı makineden geniş yaptırabilirsin.....
Tanidigimin dolap içinde de çalıştı sadece ağzını kapatmayin demisler....
Uzatma isinide iyi bir elektrikçiye hat çektirerek halledebilirsin...
En son olarakta alacağın markanın teknik servisini ara sor yardimci olurlar gelip bakarlarsa servis ücreti verirsin artık....
Balkonda yerde olsun, varsın balkonu yıkamasüpür-sil yetmezmi??ufak bi kilim at,bunun için uyku kaçarmi bee??uyuda dinlen
Benim çamaşır makinesi. Üstünde öyle fazlada sallamıyor ama banyo sıcacık oluyor :))
Hmmm balkonun açıkmı? O zaman uykunun kaçması normal haklısın
sen benim alt komşum musun yoksaşimdi canım sallanması her modelde olmuyor ama acayip Isı yayıyor. hatta bi arkadaşımın duş kabininin camı Tuzla buz oldu. elektriği de düşün çünkü mesela ben bu evde klima ve çamaşır makinesini aynı anda çalıştıramıyorum. hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan bi model bulup mutfağında çamaşır makinesinin yerini düşünebilirsin belki? ama iyi araştır bendeki model kurutmayı kullanmama kararı aldırdı bana. her model böyle değilmiş.
Ya bebek odasına koymayın sakın zararı var diyen de var. Bu gidişle biz aldırmıycaz sana öyle gözüküyor:))
Yahu 100 m2 ev nasıl yer olmaz hayret ettim. Merak ettim evinizi valla
Rabbim istediğinizden daha güzel bir ev nasip etsin. En kısa zamanda inşallah.
şahsi fikrim, türk evlerınde genellık le 2 ceşitli wc bulunuyor. ben herzaman ama herzaman, o türk wc lerını (hanı şü oturmasız, eğilerek olan yere sıfır) onları herzaman her evde bır mermer parcası ıle wc yı ortmus. ve orayı kıler ve camasır odası olarak kullanmışımdır.Evet, o şekilde de kullanılıyor ama çamaşır makinem zaten mutfakta ve tezgah altında, o da yatıyor yani
fırın yapar vallahi akdeniz akşamları gibi olur odan.benim banyoda kurutma çalışırken kimse banyo yapmaz sauna gibi oluyor.Eğer bu makineler ısı veriyorsa bi tane de biz alalım, kış için benim odama koyabiliriz çünkü kışın inanılmaz soğuk oluyor odam, 1 yorgan+2 battaniye ya da bazen 2 yorgan+1 battaniye ile uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?