100 mt kare evde kurutma makinesine yer yok!

Su sacma salak evlere sinir oluyorum
Benim evimde öyle
Buyuk bi antrem var ama hic bir halta yaramiyo

Tum kapilar buraya acildigindan bi yere bise koyulmuyo egrelti duruyo.

Balkon mantikli yada banyoda camasir mak ust uste koyuyolar
Zarar verirmi tartarmi bilmem

Kurutma makinelerinin etrafında belli bi boşluk olması gerekiyormuş. İçindeki havayı rahat cıkarsın diye dolayısı ile dolap yapamazsınız beyaz esya yetkilisi söylemişti bana

Camasir makinesinin ustu uygun bir yukseklikteyse onun uzerine koyabilirsiniz. Gordugum cogu kisi oyle yapmisti.

Tüm mesajları okuyamadım ama kurutma makinaları iki tip üretiliyor. Hava soğutmalı ve su soğutmalı olarak. Yanlış bilmiyorsam hava soğutmalı olanları dolap vb. içine koymaman gerekiyor. Bu bilgiyi alırken teyit et istersen.
ben de çok araştırdım ve evime kocaman bir makine daha sokmak istemiyordum. Sonunda çözümü kurutmalı çamaşır makinası alarak buldum. Bu konuda çok problem yazılıyor ama iyi bir markanın, iyi bir ürününü aldığınızda optimum çözümü almış oluyorsunuz. Kurutma makinalarının tümü için bence sıkıntı temizlikleri ki bunu özel solüsyonları sayesinde hallediyorum.

Kurutma makinesi kapalı dolap içine koyulmuyor. Onun yerine balkonu kapattırıp balkonda açığa koyun. Balkon kapanırsa yıkama sorunu da olmaz, vileda ile silersiniz...

Hem evde yerinizde yokmuş, balkonun kapalı olması iyi olur ıvır zıvırı koymak açısından. Kurutma makinesi çalıştığı zamanlarda da ısıtır orayı ne güzel...

Evet rossmannda görmüştüm o mendilleri, belki ben de denerim. Güzel koku seviyorum çamaşırlarda ama ağır olmaması gerek. Çok da sorun değil tabi ki...

Evet o tüyleri toplaması ve ütü olayı çok çok iyi... Artık ihtiyaç bence kurutma...

Hah işte aynen... Tüm odalar hole açılıyor. Bakarsan evin en büyük alanı. Ama hiçbir işe yaramıyor. Konsol gibi birşey koydum sadece o uydu. Amaçsız bir yer yani...

Maalesef banyom ufak, çamaşır makinesi bile mutfakta tezgah altına gömülü. Balkonda da dolap olayı sıkıntı. Dolap olmasa desek alt kat, açıkta durmuyor. Off valla satacağım bu evi nerdeyse...

Kurutma makinelerinin etrafında belli bi boşluk olması gerekiyormuş. İçindeki havayı rahat cıkarsın diye dolayısı ile dolap yapamazsınız beyaz esya yetkilisi söylemişti bana

Evet eşim de sordu, olmuyormuş dolap içinde...

Aynen dolap içi olayı da yattı. Benim de tek çözümüm bu olacak sanırım. Kurutmalı bir çamaşır makinesi almak...

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? O özel solüsyon ne oluyor?

Evet eşim de sormuş olmuyormuş dolap içinde. Balkonu kapatmak da olabilir ama anca 5-6 ay sonra. Şu an bir sürü masraf var, malum. Anca daha sonra olabilir, çok teşekkürler...

P pitho86 tatlım nasıl bir çözüm bulursan bul yaz tamam mı?

Çok teşekkürler ilgin için. Dolap alternatifi de yattı cnm, olmuyormuş teknik servise sormuş eşim.

Tek yolu kaldı bu işin, o da kurutmalı çamaşır makinesi almak. Biraz marka model araştırayım bakalım fiyat-performans nasılmış?

Çok güzelmiş bunlar da yaa... Ama böyle evim olsa keşke... Mutfakta tezgahın altında duruyor, bulaşık makinesi gibi yani... Banyom da oldukça ufak
Anladım Can'ım o Zaman vazgeç bu Sevda'dan
Zaten çamaşırlar gün ışığında kuruması gerekiyormuş onlara bile Güneş'in pozitif enerjisi yansıyormuş giydiğimizde elektriği alması için bir uzmandan duymuştum.. Hatta kurutma makinesi elektrik veriyor çamaşırlar tekrar negatif yükle giyiliyor gibi konuşmalar yapmıştı boşver gitsin
Yada durumun iyiyse bu makineni sat hem kurutma hem çamaşır makinesi olan İkisi bir arada makinelerden al

Eheheh doğrudur, güneş gerçekten negatif enerjiyi çekiyor. Ama bebişin sağlığı için deterjan kokuları arasında onu tutamam. Evde kurutmayı bu yüzden istemiyorum. Yoksa normalde evde kurutuyorum, balkon çamaşır asmak için oldukça ufak. Açık alan olsa hiç almak istemem, isterse 3 günde kurusun. Ama evde kurutmak bebeğe zarar...

Evet tek çözümüm kurutmalı çamaşır makinesi, ona karar verdim ben de

Çok araştır kuzum annemin var çok pahalı aldırılar 1-2 kg anca kurutuyor.. Bide kurutma süresi çok uzun mesela 3,5 kg çamaşırı 4 saatte falan kurutuyor...
Ona göre bak tatlım

Kurutma makinasında bi kaçtane kurutma ayarı var nemli bırakılıp asılabilir yine güneşe sonuçta dışarda kurutma süresini kısaltır

Bu tip alacaksan Bosch'a, Lg'ye, Electrolux'e bak. Hepsiburada'da bayağı kullanıcı yorumu da oluyor. Yanıltmıyor genelde.

Ben sıvı deterjan kullandığım zaman yıkama performansından memnun değildim Lg'nin. Tüy yapıyordu. Kurutmayla geçiyordu ama toz deterjanda sorun çözüldü.

Bir de alacağın makinenin muhakkak kazan temizleme özelliği olsun. Kurutma işleminden sonra çok tüy kalıyor çünkü. Boşu boşuna boş yıkama yapmak zorunda kalma.

Lg'nin var bu özelliği. Bir de smart diagnosis özelliği var. Müşteri hizmetleri telefondan makineye bağlanıp bir problem olduğu zaman yazılım üzerinden tespit edebiliyor. Ben en çok buna aldanıp almıştım.

P pitho86 yazan oldu mu bilmiyorum sayfaların hepsini okuyamadım ama kendi tecrübemi yazayım.
ben küçük wc.yi iptal edip çamaşır makinemi ve üstüne de kurutma makinesini koydum. küçük pencereden de bacasını çıkarttırdım. hiçbir sakıncası yok, senelerdir böyle kullanıyorum, servis de onayladı zaten.
eğer kurutma makinesi alacaksan bacalı olanı tercih et. hem daha sağlıklı hem daha hesaplı. nemi ve kokuyu dışarı atması önemli.
kurutmalarda yumuşatıcı kokusu hafifliyor, onun için de kurutma makinesi için yumuşatıcı mendillerini türkiye de bulabiliyorum. filtre temizliğine dikkat ediyorum.
aklıma gelenler bunlar, artıları çok fazla.
benim kullandığım arçelik bacalı modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…