100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

kızlar bana fıkırlerınızı yazın sıze bır konudan bahsedecegım
bırkac gundur lımonata detoksu dıye bırsey arastırıyorum
bunu okudukca benım henuz 19 yasında ıken 72 kılodan 62 kıloya nasıl dustugumu hatırladım
hıcbırsey yapmadan sadece surahıye doldurdugum ılık lımonlu suyu kamıs yardımıyla kısa surede ıcıyordum
ıstahım otamatık kesıldı
normal yemeklerımı yedım abartmadan
bırde hem yaz okulu hem abımın dugunu derken
aradan 1 ay gectı gecmedı bır tartıldım 62 kıloyum
ben lımonun faydasından emındımde bu detoksu okuyuncada ıyıce heveslendım
yalnız bu detoks akçaağaç surubu ıle yapılıyor
bu hem pahalı hemde zor bulunann bısey
benım aklıma hurma geldı
bundan kısa bır zaman once hurmanın bır ınsan vucudunun ıhtıyac duydugu herseye sahıp
cok besleyıcı bır besın olduguunu okudum
hatta ıste Peygamber Efendımızde gunlerce sadece bırkac hurma ıle beslenır her dafasındada bu meyveyı overmıs
ıste dıyorumkı bu surup yerıne hurma tuketsem
cunkı surupda sekerlı vıtamınlı ve besleyıcı ımıs
e bu hurmada aynı sekılde sekerlı vıtamınlı ve besleyıcı
sımdı kalorı karsılastırması yaptım
surubun bır yemek kasıgı 50 kusur kalorıymıs
hurmanında kurusunun bır tanesı en fazla 50 kusur kalorıymıs
bır bardak lımonataaya 2 yk surup katılıyordu bende bır bardakla 2 hurma yerım
benımle aynı seyı dusunen bırıde olmus baslamıs ama devamını bulum okuyamadım
tek bıldıgım bırkac gunde bırkac kılo dusmus
ya ben bu detoksu tek kılo vermek ıcın degıl bırcok nedenden dolayı ıstıyorum
yalnız en az 10 gun dıyorlar
e benım 3 cocugum var nasıl olur bılmıoyorum ama denemek ıstıyorum
hadı bana fıkırlerınızı yazın

bu arada tartıldım 98.9 cıkdı ınanamadım bıdaha cıkdım 98.5 cıkdı ana bıdaha ccıkdım gene 98.9 cıkdı
ya baslıcam bu dıgıtal tartılara neyse 98.9 alalım bız

günaydın kızlar iyisinizdir umarım bugün tartıldım 2 hafta oldu 3,600 gram olmuş bu hafta sadece 0,600 gram vermişim moralim bozuldu ama yola devam tabikide hızlanması için sporu arttırmam lazım yürüyorum ama hızlı değil bide öyle 1 saat falanda değil (
önceki yediklerime göre az tabikide yediklerim önceden abur cubur heleki çikolata falan her akşam vardı neyse bir dahaki haftaya bakalım nolucak :))
sabah kahvaltım 2 dilim kepekli ekmek 5 zeytin yumurta peynir domates çay

sankı su sıra tatlı krızın mı var ne
ama olsun kural neydı normalde yedıgınden az yemek bencce genede azdır bu yedıklerın

tatlı hayatımın anlamı gibiydi yemesem mutsuz olurdum cnm :)) belki onun etkisi belkide önüme çıkması bende bilmiyorum en azından azda olsa tadayım diyom dayanamayıp saldırırım diye :)

geçmiş olsun cnm sende benim gibi coşmuşun :) hep hamur türüne düşmüşsün ama bakınca sen o tabaktaki herşeyden belkide fazlasını bile yiyebilirdin buda ilerleme en azından gözün kalmamış :))

cnm bilmediğim konuda yorum yapmak istemem ama şurup yerine limonatanın içine portakal koy dene bizim amacımız hızlı kilo vermek değil hızlı verilen kilo tekrar alınır hurmada olabilir tabi ama 1 tanede 50 kalori 1 tanesi kesermi sence bizi :))

aynen canım katılıyorum sana ayrıca bu tek yönlü beslenme şekline girer ,kısa dönem düşünülebilir belki ama normal düzene dönünce vucut yine eksiği tamamlayıp eski haline dönmek için kilo verimini durdurur

verdiğim gramı yanlış yazmışımda :))

alm canmım öncelikle çok geçmiş olsun ... senin bu yazdığın diyeti arada kk de başka bir yerde yazdığım bir arkadaş yapıyor 10 gündür yapıyor ama akşam artık bıraksammı diye yazmış çok zor bişey hiç bişey yemiyorsun sadece şuruplu su içiyorsun bide senin çocukların var enerjiye ihtiyacın var uzun süreli sıkı diyetlere girme ben de bir kaç sene önce su orucu diye bir diyet yapmıştım sadece su içiliyor ama ben öğleleri çok az meyvada yerdim 10 dayandım 6 kilo vermiştim ama 11. günü gezmem vardı bir yediydim ama ne yemek:)) hurmaya gelince diyet yaparken yenebilecek en güzel tatlı bide hurmayı mutlaka tek sayı yemek gerekiyormuş 1-3-5 gibi çünki hurmayı tek sayı yersen içindeki şeker karbonhidrata dönüşüp enerji veriyormuş çift sayı yersen böbreklere zararlıymış peygamber efendimizin bu tavsiyesini bilim adamları araştırmış...

kızlar doktora gıttım akut faranjıt ben buyuk kızım ve kucuk oglum hepımız augmentın aldık geldık
evet kahvaltım bır kucuk pogaca
bır bardak cay
pogacam pastanenınkının yarısı kadar
hadı bakalım durmak yok yola devam

asumancım bir kaç günlük sıkı diyet yapabilirsin hem vücudu hemde organlarını dinlendirmek için hatta ben ahmet marankinin kıliniğine gitmiştim karaciğerim sorunluydu bana gerekirse aç kalıcaksın demişlerdi hurma enerji verdiği için belki bir iki günlük bişeyler denemek istersen deneyebilirsin .... bu arada benimde kilo vermem yavaşladı spor yapmayı bırakınca ... bu sabah 7.30 gibi armut yedim birazdanda bişeyler yicem ama ne yesem karar veremedim::)

anladım canım ya zaten tam karar vermıs degılım sızlerın fıkırlerı benım ıcın cok onemlı
hepımızın onca dıyet maceramız var ne de olsa zaten tedavım bıtmeden yapamam ılac kullanırken
ben bıraz daha dusuneyım

sen artık yavas adımlarla ılerlersın gercı ılk aylar kılo vermen sorun olmaz
benım eltıme doktor hamıleyken dıyet vermısdı
ekmek makarna ve pılavı mınımuma ındırıp
sebze meyve agırlıklı beslenmıssdı
aslında o gunlerde eltımın yedıklerı
sımdı bızım dıyette yedıklerımız kadardı
eger dusuk rıskı yoksa senın ıcın en guzelı hafıf yuruyusler yapmak
hem yuruyus yapan bır kadının dogumuda kolay olur Allah ım ınsallah tamamına erdırsın

kızlar bu arada yapmaya calısdıgım spor ıp atlamak
evet gunde 100 tane atlamaya calısıyorum su an hastayım ama ıyılesınce devam etcem
cok eglencelıydı cocukluguma dondum resmen
esımle gule gule öldük
yavas yavas sayısını artırıyım bellı bır duzene oturtunca dakıkayla yaparım ınsallah
hem arastırdım ıp atlamak bırakın yurumeyı kosmakdan bıle cok kalorı yaktırıyormus
e bende zaten yogun bır hayatım oldugu ıcın en uygunu bu gıbı geldı

hoplamak çok ii bende o yüzden tranbolini seçmiştim :)) canım sen doğumlarını nerde yaptın yada seninde önerebileceğin doktor varmı bana..

11 gibi ara öğün olarak 5 kuru kayısı
13:00 öğle yemeği yarım gevrek 1 bardak ayran az ucundan peynir domates salatalık 2 zeytin birde 1 çatal anca makarna tadına baktım arkadaşın ayıp olmasın diye :))

merhaba kızlar
izinliydim epeydir ve evde olmadığımız için bilgisayardan giremedim, telefondan da bişe anlaşılmıyor malum.
merhaba deyip kaçmış gibi olmuş olabilirim, yanlış anlaşılmasın :)
bi de işler yoğun, geçmişi okuyamadım, önce yazayım sonra ara ara okurum dedim.

regl oldum bu sabah ve inanılmaz bir ağrı çekiyorum hiç anlamadım, olmazdı böyle.

ben bugün ve yarın sebze diyeti yapıyorum (dyt kontrolündeyim söylemişimdir)

sabah 1dilim ekmek, 1 etimek
1 kırmızı biber, domates,salatalık, maydonoz ve nane yedim.

öğlen 10 kaşık taze fasulye ve 2 kaşık kadar yoğurt yedim. aralarda da doğa phyto slim içiyorum.

ben şimdi yarın bildirim yapacak mıyım ?

merhaba cnm geçmiş olsun biz hergün bütün yediklerimizi yazıyoruz phyto slimin faydasını görürsün ben doktor kontrolünde o çayı içmiştim 27 kilo verdim :)) şimdide ara ara içiyorum bakalım ee sen akşamadamı sebze yicen

Son düzenleme:

tamam ben de yazarım bundan sonra :)
phytoslimi bi kaç gün önce önerdi bana diyetisyenim. ne kadar sürede verdin 27 kiloyu? bi de nası bi diyet yapıyordun onu içerken? ne çok soru sordum

akşam da sebze yiyeceğim evet, şimdi bitki çayı ve salatalıkla ara öğün yaptım. bi ara öğün daha var, ayran ve salatalıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…