• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

tamam ben de yazarım bundan sonra :)
phytoslimi bi kaç gün önce önerdi bana diyetisyenim. Ne kadar sürede verdin 27 kiloyu? Bi de nası bi diyet yapıyordun onu içerken? Ne çok soru sordum :d

akşam da sebze yiyeceğim evet, şimdi bitki çayı ve salatalıkla ara öğün yaptım. Bi ara öğün daha var, ayran ve salatalıkla.

ozamanlar troidimde ve şekerim yoktu cnm ilaç kesinlikle kullanmıcaksın demişti ağrı kesici yasaktı yeşil çay vücut ağrılarını alıyormuş
phyto slimde vücuttaki ödemi atıyormuş sabah kahvaltısı klasik şeyler peynir zeytin yumurta 2 dilim ekmek yeşillik domates salatalık sınırsız şekersizde çay reçel 1 çay kaşığı isteğe bağlı
ara öğün meyva ( geçen seneki diyetisyen şekerimden dolayı süt yada ayranda iç demişti şekeri dengelesin diye )
öğlen 8 sebze yemeği 4yoğurt ( ayran yada cacıkta olabilir ) makarna pilav yerine 2 dilim ekmek salata sınırsız çiğ sebzeler serbestti( ekmek çorbayla makarna yada pilavla eşdeğer demişti )
ara öğün meyva yada süt yada diyet bisküvi yarısı ama
akşam eğer gündüz sebze yemeği yediysen et grubundan yada bakliyat grubundan yemelisin 2 dilim ekmek yoğurt ayran
ara öğünde meyva eğer kabızlık sorunun varsa gece yatmadan önce kuru kayısı 3 tane
bulguru tavsiye ederdi hep 4 yemek kaşığı bulgurla yap kısırı bol yeşillikli ye:)
ya zaten zaman geçtikçe yediklerinin kaşık ölçülerini düşürüp spor yapman gerekecek buraya yazınca bende gaza geldim diyetisyenin önerilerine uygun yemeye çalışıyorum ama diyet listesi ya beynim inatlaşıyo :))

Son düzenleme:
az önce ara öğün kendime güzel bir meyva salatası yaptım ve afiyetle yedim:)) meyvaya bayılıyorum ...

akşam yemeği
1 kase mercimek çorba
1 küçük kase salata
1.5 dilim ekmek
ızgara balık...

günaydın kızlar
akşam yediklerimi yazayım 20:00 dana yüreği salata turşu biber 1 dilim kepekli ekmek
20:45 1-2 kuru üzüm
sabah kahvaltım 2 dilim kepekli ekmek 5 zeytin peynir domates çay

ozamanlar troidimde ve şekerim yoktu cnm ilaç kesinlikle kullanmıcaksın demişti ağrı kesici yasaktı yeşil çay vücut ağrılarını alıyormuş
phyto slimde vücuttaki ödemi atıyormuş sabah kahvaltısı klasik şeyler peynir zeytin yumurta 2 dilim ekmek yeşillik domates salatalık sınırsız şekersizde çay reçel 1 çay kaşığı isteğe bağlı
ara öğün meyva ( geçen seneki diyetisyen şekerimden dolayı süt yada ayranda iç demişti şekeri dengelesin diye )
öğlen 8 sebze yemeği 4yoğurt ( ayran yada cacıkta olabilir ) makarna pilav yerine 2 dilim ekmek salata sınırsız çiğ sebzeler serbestti( ekmek çorbayla makarna yada pilavla eşdeğer demişti )
ara öğün meyva yada süt yada diyet bisküvi yarısı ama
akşam eğer gündüz sebze yemeği yediysen et grubundan yada bakliyat grubundan yemelisin 2 dilim ekmek yoğurt ayran
ara öğünde meyva eğer kabızlık sorunun varsa gece yatmadan önce kuru kayısı 3 tane
bulguru tavsiye ederdi hep 4 yemek kaşığı bulgurla yap kısırı bol yeşillikli ye:)
ya zaten zaman geçtikçe yediklerinin kaşık ölçülerini düşürüp spor yapman gerekecek buraya yazınca bende gaza geldim diyetisyenin önerilerine uygun yemeye çalışıyorum ama diyet listesi ya beynim inatlaşıyo :))

hemen hemen aynı şeylermiş, zaten diyetisyenlerin verdiği diyetler hep aynı :)
aslında böyle bakınca kilo vermek ne kadar kolay değil mi? abur cubur ve tatlı beni bitiren :14:

günaydın kızlar
dün akşam 5 kaşık z.yağlı kabak, 5 kaşık kadar da z.yağlı bezelye yemeği ve 4 kaşık yoğurt yedim.

az önce de: 1,5 galeta,1 dilime yakın peynir, 1 kırmızı biber, domates,salatalık yedim.
kahvaltımdan anlaşılacağı üzere bugün de sebze günü :)

günaydın kızlar
dün akşam 5 kaşık z.yağlı kabak, 5 kaşık kadar da z.yağlı bezelye yemeği ve 4 kaşık yoğurt yedim.

Az önce de: 1,5 galeta,1 dilime yakın peynir, 1 kırmızı biber, domates,salatalık yedim.
Kahvaltımdan anlaşılacağı üzere bugün de sebze günü :)

günaqydın cnm benide bitiren tatlı abur cubur 15 gündür en azından aburcubura dokunmadım
bu arada sana doktormu dedi bu sebzeleri bezelyeyi pek önermezlerde

hemen hemen aynı şeylermiş, zaten diyetisyenlerin verdiği diyetler hep aynı :)
aslında böyle bakınca kilo vermek ne kadar kolay değil mi? abur cubur ve tatlı beni bitiren :14:

öncelikle aramıza hoş geldin canım:)) burda bulunan herkesin sorunu bu aburcubur sevgisi valla ben bütün gün aburcuburla beslenebilirim :)) kendimi şimdilik kontrol altına aldım markete gidince aburcuburları sadece izliyorum hele nutella şişelerini seviyorum eşim buna gülüyor:)

bu gün sabah 7de minik bir kase puding yedim az sonra öğle yemeği yicem ama ne yisem kararsızım... 2 gündür kilom sabit kaldı spor yapmadığım için sanırım metobolizmam yavaşladı ama spor yapmaya halimde yok...

az önce 2 yumurtadan 20 gr kaşarla yapılmış omlet ve 1 dilim ekmek yedim...

Slm sabah ara öğünüm 3 yeni dünya
öğle yemeği 1 KASE ÇORBA3 yk mercimek yemeği 1 yk erişte yoğurt sonrada :(( kızlarla yemeğe gidince böyle olur )kazandibi üstü dondurma

Son düzenleme:
benimde canım sürekli tatlı çekiyor aşeriyorum sanırsam:) hamilelikte günlük ihtiyacımız olan kalorinin 300 fazlasını alabiliyormuşuz benim normal ihtiyacım olan kalori 2200 yani 2500 hakkım var ama ben hala 1200 civarında kalori alıyorum bir sorun olurmuki acaba yediklerimde bana yeterli geliyor..

benimde canım sürekli tatlı çekiyor aşeriyorum sanırsam:) hamilelikte günlük ihtiyacımız olan kalorinin 300 fazlasını alabiliyormuşuz benim normal ihtiyacım olan kalori 2200 yani 2500 hakkım var ama ben hala 1200 civarında kalori alıyorum bir sorun olurmuki acaba yediklerimde bana yeterli geliyor..

cnm düzenli listen olmalı bence sabah kalkıp peynir zeytin yumurta süt bunları yemen lazım ara öğün meyva öğle sebze yada etgrubu olmalı ara meyva akşam tekrar yemek düzenli yemen lazım sen meyvaya çok düşüyon sadece meyva olmaz her besinden yemen lazım şimdi iki canlısın :)) ee bizde yazıyoz canın çekmesin sonra :))

cnm düzenli listen olmalı bence sabah kalkıp peynir zeytin yumurta süt bunları yemen lazım ara öğün meyva öğle sebze yada etgrubu olmalı ara meyva akşam tekrar yemek düzenli yemen lazım sen meyvaya çok düşüyon sadece meyva olmaz her besinden yemen lazım şimdi iki canlısın :)) ee bizde yazıyoz canın çekmesin sonra :))

evde tek başıma olunca yeme düzenim olmuyor ama gün içerisinde herşeyden yiyorum meyvada genelde öğleden sonraları yiyorum akşamları eşimle düzenli akşam yemeği yiyorum ama şuda var bütün gün meyva yesem hayır demem yani:)) ben hayatımda hiç listelerede uymadım liste bana ters tepiyor :)) bide eşim hala benim hamile olduğumu unutuyor sanırsam dün kurabiye ve paskalya çöreği almış ya canım istedi bir kaç yudum aldım sen yeme diyor bana sinir ediyor beni bu gün gelince hamilelikte beslenmeyi ve aşermeyi okutayım ona...

evde tek başıma olunca yeme düzenim olmuyor ama gün içerisinde herşeyden yiyorum meyvada genelde öğleden sonraları yiyorum akşamları eşimle düzenli akşam yemeği yiyorum ama şuda var bütün gün meyva yesem hayır demem yani:)) ben hayatımda hiç listelerede uymadım liste bana ters tepiyor :)) bide eşim hala benim hamile olduğumu unutuyor sanırsam dün kurabiye ve paskalya çöreği almış ya canım istedi bir kaç yudum aldım sen yeme diyor bana sinir ediyor beni bu gün gelince hamilelikte beslenmeyi ve aşermeyi okutayım ona...

alsın azda olsa ye benim eşimde yapıyodu o hareketi ama ben paso yedim kasmıyodum kendimi benim oğlu 4,600 gram doğdu :)) aşermem bulantım olmadı aşerme birazda psikolojik sanırım ben bilerek istiyodum çok cnm istemesede :)) bazı kadınlar mutfağa falan giremiyo sen o yönden rahatsın anladığım kadarıyla :))

alsın azda olsa ye benim eşimde yapıyodu o hareketi ama ben paso yedim kasmıyodum kendimi benim oğlu 4,600 gram doğdu :)) aşermem bulantım olmadı aşerme birazda psikolojik sanırım ben bilerek istiyodum çok cnm istemesede :)) bazı kadınlar mutfağa falan giremiyo sen o yönden rahatsın anladığım kadarıyla :))

mşl sen tosun doğurmuşun:) bir önceki hamileliğimde yaklaşık 1.5 aylıkken mide bulantılarım ve kokulara karşı hassasiyetm olmuştu özellikle kızartma yapmakta çok zorlanıyordum çok sevdiğim şeylerden bile soğumuştum bunda nasıl olur bilmem ama bulantı feci bişeydi ... bide benim daha çok tatlı felan canım çekiyor her zaman olmuyor bu midem bir garip bende anlamadım:)) normal şartlarda benim buzdolabının başından ayrılmamam lazımdı ama bunu yapmıyorum bende kendime inanamıyorum bütün gün muz yiyebilirim tek soğumadığım yiyecek muzdu maymun gibi muz yiyorum ben:))

akşam yemeği
küçük bir kase çorba
bir tabak etli mantar sote
6 kaşık bulgur pilavı yadim...
bu arada kızlar nerdesiniz herkesler kayboldu...

günaydın kızlar :)) kimseler yok nerelerdesiniz :)
dün akşam sarmaşık kavurması ( ot) 2 kaşık cacık salata 1 dilim ekmek 1 çatalda taze fasulyenin tadına baktım sonrada 2 tane yeni dünya ( muşmula ) yedim sonra bitki çayı su derken yattım
sabahta 09:30 2dilim ekmek 1,5 yumurta peynir 2 zeytin reçel az bişey çay
bugün sabah 20 dklık kısa yürüyüş yapabildim niyetim fazla yapmaktı eşimi işten çağırmışlar o gidecek diye eve oğlumun yanına geldim kendimi çok iyi hissetmiştim öğleden sonra konağa ( saat kulesinin oraya )gidicez gezmeye akşama görüşürüz artık :))

Son düzenleme:
kızlar cok hastayım son 48 saatım yatakda ateslı gecdı
sımdı atesım hafıf dusdu
bogazım cok kotu su bıle ıcemıyorum
ıgne vuruluyorum :((

hoplamak çok ii bende o yüzden tranbolini seçmiştim :)) canım sen doğumlarını nerde yaptın yada seninde önerebileceğin doktor varmı bana..

canım ben ılk ıkısını zekaı tahır burak da ucuncusunu lokman hekım sıncanda yapdım dokdorum su an orda degıl basak hanımdı ayrıldı

Back