öğle kahvaltım
2 dilim ekmek
35gr peynir
1.5 haşlama yumurta
1 fincan çay
bir yudumda salam tattım...
ohhh maşallah çok güzel istikarlı gidiyosun canım bende öğle yemeği 1 tane tavuklu salata 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğle kahvaltım
2 dilim ekmek
35gr peynir
1.5 haşlama yumurta
1 fincan çay
bir yudumda salam tattım...
Merhaba güzeller; birşey fark ettim ben menü paylaşmıyorum hiç. Nedense yediklerimi yazmak içimden gelmiyor. Kızıyormusunuz bana? Ben böyle destek timi olarak menü bildirmeden yazsam olur mu kiiii
ohhh maşallah çok güzel istikarlı gidiyosun canım bende öğle yemeği 1 tane tavuklu salata 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim
slm kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah 09:00 1 dilim kek ve meyva suyu yarım bardak
saat 14:00 6 yk bulgur pilavı 2 yk enginar yemeği yoğurt kuru domates salatası
16:30 portakal
19:30 konserve mısır 2 yk
bugün düzensiz oldu
of ya bi kere öyle yaptım diye bana sataşma tamam mı öğlen çok yedim diye akşam bi şey yemedim yani telafi ediyorum tamam mı hafta sonu yine şok diyet yapıp seni geçecem tamamm mıııııı
asuman nerdesin yaaaaa bugün hiç girmedin nete merak ettim bak 8den sonra bende yokum .yoksa diyeti mi bozdun kız bende bozdum akşam akşam ama bak utanmadan bide yazdım yediklerimi
hıcde duzzensız degıl bence harıka
eger sıkıcı duzenler ıcerısınde kendımızı bunaltırsak yolumuza devam edemeyız
bız ne kadar cok kılo vermek ıstesekde bunun hemen olmayacagını ve uzun bır zaman alacagını bılıyoruz
bu yuzden amacımız sadece su ne yersek yıyelım hep olcumuz olacak degıl mı kafamızda ben bunu onceden ne kadar
yerdım sımdı ne kadar yersem kılo verebılırım olacak
sızde bana katılıyormusunuz kızlar
yerı gelecek tatlı yaglı seyler de yemek zorunda kalıcaz ama eskıden bunlarla
tıkabasa karnını dolduran ınsan degıllız artık bız yıye yıye zayıflayacagız ı
ıste bu yuzden arkadasım hıc duzensız degıl yedıklerın bence harıka kılo vermeye devam
günaydın kızlar bugün 8.günüm sabah tartıldım vede çok mutlu oldum demekki hep bahanelerle yaşıyormuşum hoş bu bianda yiyecekleri kestiğim içindir bu kdr vermişimdir ama olsun mutluyum çünküm 3,300 gram vermişim :))
kızlar gunaydın
yıne gune erken basladım
sabah uyanır uyanmaz agzıma bır tane taze hurma attım
yarım saat sonra bır bardak sut ve bır kase dıyet gevregı yedım
sımdı sırada bol su ıcmek var
bugunde yogunum evde olmıcam ogleyın
yarın mısafırım var
cumartesı mısafırım var
hazırlıklarım olacak
hadı bakalım ıkıncı haftayıda devırdık gıtsın artık su kılolar
teşekkür ederim cnm :) oo senin işin çok kendinde yiyebilceğin ikramlardan yap sonra canın çeker :)) kolay gelsin
günaydın kızlar bugün 8.günüm sabah tartıldım vede çok mutlu oldum demekki hep bahanelerle yaşıyormuşum hoş bu bianda yiyecekleri kestiğim içindir bu kdr vermişimdir ama olsun mutluyum çünküm 3,300 gram vermişim :))
haha guleyım barı
benı gececekmıs
sen okulda sosyalcıydın heralde
e malum ben fencıydım
arkadasım normal sartlar altında
87 kılo olan bır bayan sok dıyetlerle kılo vererek 100 kıloluk bır bayanı gecmesıne ne denıyor bılıyon mu
CEVAP:FİZİK KURALLARINA AYKIRI
cunkı zaten gecmıs durumdasın
ama dur bak ben sana meydan okuyayım sen madem tatlı bır satasmaya gırmıssın
bak ıkımızde kılo verıcez ama son noktaya geldıgımızde ben senden daha zayıf olacagım
sen de bunu goreceksın börülce