100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

günaydın kızlar.. canım tebrik ediyorum seni mşl nazar değmesin hep böyle gitsin inş..:))

ben sabah 1 muz yedim

günaydın kızlar.. canım tebrik ediyorum seni mşl nazar değmesin hep böyle gitsin inş..:))

ben sabah 1 muz yedim

günaydın cnm teşekkür ederim :)inşallah hep böyle gider :))
bende sabah kahvaltımı yazayım
09:30 2 dilim kepekli ekmek
peynir zeytin yumurta domates çay:)

Son düzenleme:
evet araogun bır portakal
3 adet zeytın
yarım dılım ekmek
6 7 tane fındık

saat 11 de ara öğün 5 kayısı
12:30 öğle yemeğim kabak yemeği bakla ekşilemesi domates 1,5 dilim ekmek salatalık

kızlar öğlen
1 tane mınk kabak dolması
3 tane starz bıskuvı
1 yesıl sogan
1 dılım ekmek

aksam

1 kase corba
1 kabak 1 bıber dolması
bolca salata
1 kase yogurt

seni kutluyorum asumancım menülerin çok güzel ben bügün de diyetime uyamadım dediğin oldu kilolar geri geliyo

slm kızlar sabah7de 1 muz
saat 11de 30gr special k. 1 bardak süt
saat 4te misafirlikteydim
bir kaç tane mercimek köfte
1 küçük kare dilim börek
akşam 8 gibide bir kase çorba

kızlar öğlen
1 tane mınk kabak dolması
3 tane starz bıskuvı
1 yesıl sogan
1 dılım ekmek

aksam

1 kase corba
1 kabak 1 bıber dolması
bolca salata
1 kase yogurt

hayranım istikrarlı arkadaşlarıma ne güzel menüler bunlar:) bide şu arada ki bisküviler çikolatalar vs leri bi bıraksak kim tutacak biziiii

sana da kocamaaaaannn tebrikler arkadaşım. bir sonraki hafta biraz azalır ama hayal kırıklığı yok adım adım gidecek bu kilolar.

ara öğün 14:30 tadımlık pudingli kek türk kahvesi
17:30 1-2 sarma
20:00 tavuk haşlama 6-7 tane sarma cacık bugünlük bu kdr :)

günaydın kızlarr sabah kahvaltım 09:00 peynir yumurta zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek çay

eveeeeeeet herkese günaydıııın kahvaltımı ettim
bir buçuk yumurta (tereyağda pişmiş çocuklardan artan) ,iki dilim kadar ekmek ,yeşil çay,finalde minicik bir lokma ile çilek reçeli

evet bende 104 kiloyum 5 kilo 10 kilo vermek isteyenler motivemi etkiliyor beni anlayan daha uzun sürecte bana arkadas olacak destek olacak kişilere ihtiyacım var

evet bende 104 kiloyum 5 kilo 10 kilo vermek isteyenler motivemi etkiliyor beni anlayan daha uzun sürecte bana arkadas olacak destek olacak kişilere ihtiyacım var

hoş geldin aramıza :) herzaman destekçi oluruz kendin için kararlar aldınmı biz yediklerimizi yazıyoruz eğer yediklerimizde yanlışımız varsa birbirimizi uyarıyoruz hayırlı olsun

günaydın hanımlar bende kahvaltımı yazıyım omlet domates salatalık 3 dilim çavdar ekmeği 10.30 ara öğün 1 avuç fındık birazdan da öğle yemeği yiycem tavuklu salata ama ben sabah tartıldım bu hafta hiç kilo verememişim malesef gerçi 2 akşamdır acayip dondurma yiyiyorum sapıttım hiç sporda yapmıyorum zaten oturarak çalışıyorum biraz motive olup hem yemekten kısıp hem spor yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…