canım kutlarım başarını ilk haftada üstün bir başarı bence ,ben başladığım ilk hafta bir kilo verebilmiştim.bundan sonra bu hızla devam etmesede artık hep azalarak yola devam edeceksin inşallah.yılmak yok biliyoruz artık hepimiz.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNM :)) UZUN SÜREDEN BERİ BÖYLE Bİ KISMA YAPMADIĞIM İÇİN BELKİ ONUN ETKİSİ :) YILMAK YOK GAZA GELMEK YOK :)) GAZA GELİP YEMEKTE OLABİLİR AMA OLMUCAK
günaydın kızlar bugün 8.günüm sabah tartıldım vede çok mutlu oldum demekki hep bahanelerle yaşıyormuşum hoş bu bianda yiyecekleri kestiğim içindir bu kdr vermişimdir ama olsun mutluyum çünküm 3,300 gram vermişim :))
günaydın kızlar.. canım tebrik ediyorum seni mşl nazar değmesin hep böyle gitsin inş..:))
ben sabah 1 muz yedim
slm kızlar sabah7de 1 muz
saat 11de 30gr special k. 1 bardak süt
saat 4te misafirlikteydim
bir kaç tane mercimek köfte
1 küçük kare dilim börek
akşam 8 gibide bir kase çorba
kızlar öğlen
1 tane mınk kabak dolması
3 tane starz bıskuvı
1 yesıl sogan
1 dılım ekmek
aksam
1 kase corba
1 kabak 1 bıber dolması
bolca salata
1 kase yogurt
günaydın kızlar bugün 8.günüm sabah tartıldım vede çok mutlu oldum demekki hep bahanelerle yaşıyormuşum hoş bu bianda yiyecekleri kestiğim içindir bu kdr vermişimdir ama olsun mutluyum çünküm 3,300 gram vermişim :))
wetuuuuuu spor nerde spor ? sporunu göremedim arkadaşım
sana da kocamaaaaannn tebrikler arkadaşım. bir sonraki hafta biraz azalır ama hayal kırıklığı yok adım adım gidecek bu kilolar.
ya az once gezınırken bu dıyet gruplarında konu acamazsınız yazılmıs arkadaslara bunu farkettım ve gunluklere tasındım arkadaslar arzu eden herkesı oraya beklerım bu arada naçizane fıkrım olarak neden kendı grubumuzu olusturamadıgımızı anlayamadım ben mecbur muyum zaten olusturulmus cok kalabalık bır grup ıcıne dahıl olmaya ıkıncısı bakdım bu 70 ler 80 ler 90 lar fılan hep aynı arkadas acmıs ama lısteler karma karısık neden zayıflayanlar bır alt gruba gecmıyor sahsen ben 100 kılodan fazla mucadelesı verırken 70 kılodan 67 ye dusmek ısteyen bır arkadas benı demoralıze eder ha sorun arkadasda degıl herkese saygım ve sevgım sonsuz sorun bende cunkı benım ıcın o kılo o kadar uzak gorunuyor kı yanı diyecegım o ki MADEM BİR YERLERDE SÖZ SAHİBİ OLUP KURALLAR KOYUYORSUNUZ ÖNCE KURALLARA KENDİNİZ UYUN YOKSA DİYET GRUPLARINIZ DİYET GRUPLUGUNDAN CIKAR KAHVEHANEYE BENZER BİR HAL ALIR sevgiler...
evet bende 104 kiloyum 5 kilo 10 kilo vermek isteyenler motivemi etkiliyor beni anlayan daha uzun sürecte bana arkadas olacak destek olacak kişilere ihtiyacım var
evet bende 104 kiloyum 5 kilo 10 kilo vermek isteyenler motivemi etkiliyor beni anlayan daha uzun sürecte bana arkadas olacak destek olacak kişilere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?