100 kilo üzeriyim hamile kalmak için tedavi ?

Yengem 60 kilo 20 senedir hamile kalamıyor teyzem 54 kilo hamile kalamıyor sadece kilodan gelen birşey değil ben yumurtalıklarıma her şeyime baktırdım hiç bir sorunun yok dedi kilonda sorun değil stres yapma dedi
Kilolu hamilelikte yaşanan sorunlar ne olacak ki zaten 1.5 senedir olmuyor zaten.

Zayıf olan sağlıklı algısı yanlış 100 kilo olmak sağlıklı öyle mi? Öyle olsa 1.5 senede hamile kalırdı. Yüksek kiloda gebeliğin zorluklarına bir bak bakalım
Hanımefendi kilo kaynaklı herhangi bir sağlık sorunu olduğunu belirtmemiş. Değerlerinin anormal olduğunu beyan etti de ben mi kaçırdım?

Hanımefendi kilo kaynaklı herhangi bir sağlık sorunu olduğunu belirtmemiş. Değerlerinin anormal olduğunu beyan etti de ben mi kaçırdım?
E diyorsun ya boş ver kimseyi takma kilo verme. Kilolu gebeliğin getirdiği şeyleri biliyor musun?

E diyorsun ya boş ver kimseyi takma kilo verme. Kilolu gebeliğin getirdiği şeyleri biliyor musun?
Hanımefendi öyle mi demişim acaba ben ya kimseyi takma kilo verme mi demişim okuduğunuzu da anlamıyorsunuz heralde

Bu zayıfla baskısını anlamıyorum diyen kim?
Evet! Kan değerleri normal, hiçbir sıkıntısı olmayan bir insana zayıfla zayıfla demek zayıflama baskısıdr. Ki kadının doktoru da demiş kilonuz ile ilgili herhangi bir üreme probleminiz yok diye. Tüm değerleri her şeyi normalmiş kadının. Neye göre zayıfla diyorsunuz? Doktor musunuz? Doktorlar hariç “ zayıfla zayıfla” diyen net zayıflama baskısı kuruyordur bu kadar basit. Ki kendim de gayet fit düzenli egzersiz yapan biri olarak söylüyorum bunu hanımefendi. Ve evet kimsenin de haddine değil bu baskıyı kurmaya.

E hamile kalamıyor işte 1.5 sene olmuş demek ki kilosu engel. O kadar insan boşuna bebek için tüp mide oluyor zayıflıyor. Bu kafayla inatla giderse 15 sene bekleyecek belki. Ayrıca o normaller de normal değil. "Normal" aralığı o kadar geniş olmaz çünkü. Kan değerlerine açıp referans arası büyüklüğüne bir bak bakalım. Biz yolda durdurup zayıfla demiyoruz farkındaysan. Konu 100 kiloyum nasıl hamile kalabilirim e doktor değilsek fikir almasın o halde. Ne diyelim birileri üzülmesin diye sahte sahte beden olumlama yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…