100 kilo üzeriyim hamile kalmak için tedavi ?

Leylacn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
96
23
3
26
Merhaba 100 kilo üzeriyim doktora gitsem hamile kalmak için bi tedavi yaparım catlama ignesi gibi şeyler yoksa zayıfla mı der 1.5 senedir evliyim olmadı kilolu hamilelik tedavi varmı en son kontrolde yumurta sayımın az ama yeterli olduğunu söylemişlerdi hanilelik için hamile kalmamam için bi denen olmadığını söylediler ama olmuyor ne yapmam gerekli

Zayiflayip hamile kalsanız her açıdan daha iyi olucaktir

1,5 senedir kilo vermek için hiç bişey yaptınız mı ?

Eşinizin testleri de önemli diyete başlayın spor yapın o arada da eşinizin sigortası gelsin testlerine baktırın belki sorun eşinizde ?

tek başınıza tedaviye başlamanız vücuda hormon yüklemesi zaten daha da kilo aldırır .

Bu sürede 20 kilo verdim ama 20 kilo versemde kiloluyum işte daha devam ediyorum evet eşim yaptırıcak bakalım hayırlısı

Bu sürede 20 kilo verdim ama 20 kilo versemde kiloluyum işte daha devam ediyorum evet eşim yaptırıcak bakalım hayırlısı
vazgecmeyin sakın verdiğiniz kiloyu da az görmeyin . 20 kg güzel bi ilerleme kaydetmişsiniz . Bazı vücut yavaş kilo verir

Eski mesajlarınıza baktım tüp mide ameliyatı olmuşsunuz işe yaramadı mı ?

Eski mesajlarınıza baktım tüp mide ameliyatı olmuşsunuz işe yaramadı mı ?
Tüp mide ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşadım midem ters döndü darlık oldu şu bu tedavi ilaç tekrar kilo aldım şuan gene yiyemiyorum ama zayıflayamıyorum da troid çıktı bide

Tüp mide ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşadım midem ters döndü darlık oldu şu bu tedavi ilaç tekrar kilo aldım şuan gene yiyemiyorum ama zayıflayamıyorum da troid çıktı bide
Diyetisyenden yardım almanız gerekiyor bu durumda profesyonel destek

Çevremde kilolu olup zayıflama döneminde hamile kalan çok kişi oldu. Yani alakası var mı bilmiyorum ama önce bir zayıflmayı deneyin derim

Kilo aslında hormonları ve yumurtlamayı yumurta kalitesini bozan ana şey zayıfladığımızda vücudumuz normal döngüye geçtiğinde tedavi falan hiçbirşeye gerek kalmayacak hamilelik ödem + kilo olarak zor bir süreç bence tedavi düşünmeyin şuan size tedavi kilo vermek

Merhaba, önceliklee 55 kilodan merhaba. Pcos var bende genelde bu hastalik kilolularda olurmuş. Ama maalesef istisna gruptayım. 115 kilo ve 90 kilo olan arkadaşlarım bir sürü hormon hastalikları olmasina rağmen hamile kaldı. Doktorlar diline takmışlar, kiloyu görünce hemen hooop kilo ver düzelir. Eee ben kilolu değilim neden düzelmiyor? Lütfen kilo sorununu takıp strese girmeyin. Bu bebek işi tamamen bir mucize. Allah ol deyince oluyor. Lütfen kendinizi yıpratmayın. Iyi bir doktora gidin, yumurtalama takibiyle başlayın. Gerekli bilgiyi verecektir size doktor.

Az yemek

Az yemeklede alakasi yok biliyomusunuz ne kilolularin kilolulari bile hamile kaliyor yani aslinda yumurtkanligin kiloyla alakasi yok ben kötülemek icin demiyorum valla eltim 150 kilo vardir 2. hamile ben 55kilomla hamile kalamadim yani üzülmeyin böylede olabilirsin ama tabiki kilo vermeniz sizin icin cok iyi olur

Canım kilo vermen zor biliyorum ama azmedersen olur gebelik şekeri ve bebek sağlığı için muhakkak kilo ver en azından 80 85 civarına bile düşsen kafidir. Çünkü tedaviler de kilo aldırabiliyor

Kilo sadece az yemekle olmuyor. Hormon rahatsızlığı olan bir tanıdığım var, insülın direnci, tiroit falan var. Doktor bile kilo vermen cok ama cok zor demiş. Her kilolu olan deli gibi yemiyor yani

Kilo sadece az yemekle olmuyor. Hormon rahatsızlığı olan bir tanıdığım var, insülın direnci, tiroit falan var. Doktor bile kilo vermen cok ama cok zor demiş. Her kilolu olan deli gibi yemiyor yani
hemsireyim 7/24 bu isin icindeyim bak hormon vs seyler seni fazla yemezsen sisirmez haklisin cabuk kilo aldirir ama dikkat etmek gerek

Kadın daha napsın tüp mide ameliyatı olmuş ama troid varmış . Öyle kolay değil maalesef kilo vermek
Bendede troid var ? Ne alakasi varya kardeslerimm bacilarim nolurrr kendinize dikkat edin kötülüne bise demiyoruz aksam 6dan sonra yemeyin sabah 11den önce yemeyin hic bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…