Zayiflayip hamile kalsanız her açıdan daha iyi olucaktirMerhaba 100 kilo üzeriyim doktora gitsem hamile kalmak için bi tedavi yaparım catlama ignesi gibi şeyler yoksa zayıfla mı der 1.5 senedir evliyim olmadı kilolu hamilelik tedavi varmı en son kontrolde yumurta sayımın az ama yeterli olduğunu söylemişlerdi hanilelik için hamile kalmamam için bi denen olmadığını söylediler ama olmuyor ne yapmam gerekli
Keşke zayıflayabilsem haklısınızZayiflayip hamile kalsanız her açıdan daha iyi olucaktir
Bu sürede 20 kilo verdim ama 20 kilo versemde kiloluyum işte daha devam ediyorum evet eşim yaptırıcak bakalım hayırlısı1,5 senedir kilo vermek için hiç bişey yaptınız mı ?
Eşinizin testleri de önemli diyete başlayın spor yapın o arada da eşinizin sigortası gelsin testlerine baktırın belki sorun eşinizde ?
tek başınıza tedaviye başlamanız vücuda hormon yüklemesi zaten daha da kilo aldırır .
vazgecmeyin sakın verdiğiniz kiloyu da az görmeyin . 20 kg güzel bi ilerleme kaydetmişsiniz . Bazı vücut yavaş kilo verirBu sürede 20 kilo verdim ama 20 kilo versemde kiloluyum işte daha devam ediyorum evet eşim yaptırıcak bakalım hayırlısı
Tüp mide ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşadım midem ters döndü darlık oldu şu bu tedavi ilaç tekrar kilo aldım şuan gene yiyemiyorum ama zayıflayamıyorum da troid çıktı bideEski mesajlarınıza baktım tüp mide ameliyatı olmuşsunuz işe yaramadı mı ?
Diyetisyenden yardım almanız gerekiyor bu durumda profesyonel destekTüp mide ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşadım midem ters döndü darlık oldu şu bu tedavi ilaç tekrar kilo aldım şuan gene yiyemiyorum ama zayıflayamıyorum da troid çıktı bide
Az yemekMerhaba 100 kilo üzeriyim doktora gitsem hamile kalmak için bi tedavi yaparım catlama ignesi gibi şeyler yoksa zayıfla mı der 1.5 senedir evliyim olmadı kilolu hamilelik tedavi varmı en son kontrolde yumurta sayımın az ama yeterli olduğunu söylemişlerdi hanilelik için hamile kalmamam için bi denen olmadığını söylediler ama olmuyor ne yapmam gerekli
Az yemeklede alakasi yok biliyomusunuz ne kilolularin kilolulari bile hamile kaliyor yani aslinda yumurtkanligin kiloyla alakasi yok ben kötülemek icin demiyorum valla eltim 150 kilo vardir 2. hamile ben 55kilomla hamile kalamadim yani üzülmeyin böylede olabilirsin ama tabiki kilo vermeniz sizin icin cok iyi olurMerhaba 100 kilo üzeriyim doktora gitsem hamile kalmak için bi tedavi yaparım catlama ignesi gibi şeyler yoksa zayıfla mı der 1.5 senedir evliyim olmadı kilolu hamilelik tedavi varmı en son kontrolde yumurta sayımın az ama yeterli olduğunu söylemişlerdi hanilelik için hamile kalmamam için bi denen olmadığını söylediler ama olmuyor ne yapmam gerekli
Kilo sadece az yemekle olmuyor. Hormon rahatsızlığı olan bir tanıdığım var, insülın direnci, tiroit falan var. Doktor bile kilo vermen cok ama cok zor demiş. Her kilolu olan deli gibi yemiyor yaniAz yemeklede alakasi yok biliyomusunuz ne kilolularin kilolulari bile hamile kaliyor yani aslinda yumurtkanligin kiloyla alakasi yok ben kötülemek icin demiyorum valla eltim 150 kilo vardir 2. hamile ben 55kilomla hamile kalamadim yani üzülmeyin böylede olabilirsin ama tabiki kilo vermeniz sizin icin cok iyi olur
hemsireyim 7/24 bu isin icindeyim bak hormon vs seyler seni fazla yemezsen sisirmez haklisin cabuk kilo aldirir ama dikkat etmek gerekKilo sadece az yemekle olmuyor. Hormon rahatsızlığı olan bir tanıdığım var, insülın direnci, tiroit falan var. Doktor bile kilo vermen cok ama cok zor demiş. Her kilolu olan deli gibi yemiyor yani
Kadın daha napsın tüp mide ameliyatı olmuş ama troid varmış . Öyle kolay değil maalesef kilo vermekAz yemek
Bendede troid var ? Ne alakasi varya kardeslerimm bacilarim nolurrr kendinize dikkat edin kötülüne bise demiyoruz aksam 6dan sonra yemeyin sabah 11den önce yemeyin hic bisey olmazKadın daha napsın tüp mide ameliyatı olmuş ama troid varmış . Öyle kolay değil maalesef kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?