- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Hayır 14. Takımda yarıştım birde spor topiklerinde yarıştım Canım nasıl oralarda görmüşsündür beniselamm
senı bı yerden tanıyorum sanki ama
1,takımda yarıştın mı hiç?
ismin yabancı gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 14. Takımda yarıştım birde spor topiklerinde yarıştım Canım nasıl oralarda görmüşsündür beniselamm
senı bı yerden tanıyorum sanki ama
1,takımda yarıştın mı hiç?
ismin yabancı gelmedi
Hayır 14. Takımda yarıştım birde spor topiklerinde yarıştım Canım nasıl oralarda görmüşsündür beni
Ben 98 kg dan 72 kg düştüm Canım bugün tartı 72 gösterdi şükürler olsunbelkide,,çok tanıdık geldin çünkü
senın nasıl kılo durumun şuanda
belkide,,çok tanıdık geldin çünkü
senın nasıl kılo durumun şuanda
İkinizide tanıyorum şekerlerBen 98 kg dan 72 kg düştüm Canım bugün tartı 72 gösterdi şükürler olsun
Canım benimİkinizide tanıyorum şekerler
Elif
46
1.72
102
70
İnsülin direnci stres
Sağlık sorunları
Şu anda çalışmıyorum
Asıl mesleğim bankacılık
maşallah ne guze kilo vermişsiniz.ne kadar sürede verdiniz birde neler yediniz ?ve ya neleri yasakladiniz kendinize?Ben 98 kg dan 72 kg düştüm Canım bugün tartı 72 gösterdi şükürler olsun
Canım zor verdim insülin direnci ve tiroid bezi az çalışıyor benim Karatay yaptımmaşallah ne guze kilo vermişsiniz.ne kadar sürede verdiniz birde neler yediniz ?ve ya neleri yasakladiniz kendinize?
Tatlım bu grub aktif değilADINIZ: İREMGÜL
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 174
KİLONUZ:109
HEDEF KİLONUZ:85
KİLO ALMA NEDENİNİZ: stress,uyku duzenim yok ve her moral bozklugunda kendimi yemege vuruyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: bebek istiyoruz ve saglik sorunlari vs
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: calismiyorum. Esim sehir disinda gorevde genelde icine kapanik biriyim pek mutlu oldugum soylenemez her zaman yuzun asiktir ve asiri kiloluyum kis geldi veremedigim icin stresliyim
baslangic kilom:122.5
baslangic tarihim :18ocak 2017
güncel kilom:109.8
Merhabalar, bu grupta sanırım kimse yok, 100 kilo üstündekiler hangi gruba katılabiliyor acaba? Biri beni bilgilendirebilir mi?
Bu kilolu halinden bezmiş, azimli ve çok iyi kurallara uyan eleman isteyen yok mu?
Tamam teşekkür ederimCa
Canım diyet grupları na katılma başlıklı bölüm e yazabilirsiniz
Gel bize katil 9.takimaTamam teşekkür ederim