- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.979
- 37
selam kızlar dün yediğim üzüm muz incir üçlüsü bana +300 gr getirdi
Canım ben de dün menün için yazacaktım da sen farkettim demişsin diye yazmadım. birini bile yerken iki kere düşünmen gereken meyvelerden üçleme yapmışsın
Merhaba kizlar !
3 gündür hastayim, baya bi üsütmüsüm, bugün biraz toparlandim. Bir türlü giremedim bu yüzden.
Aralikli oruç programina basladim pazartesi günü. Aksam 8den ertesi gün 1e kadar hiç bir sey yemiyorum, sadece sekersiz sivi tüketiyorum. Ilk yemekte hafif bir sebze yemegi veya yesil salata yiyorum, aksam son yemek serbest. Sandigimdan çok daha kolay. Eger gerçekten ise yararsa süper olur.
Ideali vücuttaki yag ve kas oranini ölçen bir tartiyla tartilmakmis. Ucuz bir tane bulabilirsem almayi düsünüyorum.
Birde, HIIT denilen bir spor yapma sekli kesfettim. Hizli ve düsük tempo siralamasi gibi birsey, istedigimiz bir sporda uygulayabiliyoruz. Mesela bisikleti ele alirsak, 20 saniye normal hizda, 10 saniye son sürat pedal çekmek gibi. Anaerobi etki yarattigi için, sporu bitirdikten saatler sonra bile vücut yag yakmaya devam ediyo, ve 1 saat klasik kardio egzersizinden çok daha fazla etkili. Spor yapmaya zaman ayirmak istemeyenler (mesela ben :) ) için idel, cünkü 15-20 dakika suruyo en fazla.
Bunun gelismis versiyonu da var, Tabata protokolü deniliyomus, sadece 4 dakika sürüyo. Ama yeni baslayanlar için, kalp sorunlari olanlar için filan tavsiye edilmiyo.
Hastaligimi tamamen atlatayim, basliycam bende.
Bir an önce kilomun 2 rakama inmesi için her seyi yapmaya hazirim...
Bugünkü menüme gelelim :
Sabah ihlamur ve zencefil kaynatip içtim,
Saat 1de elma ve zencefil suyu hazirladim, ardindan pazi yemegi yedim.
Aksam sebze çorbasi yapmayi dusunuyorum.
Herkese iyi günler !
Canım benim bu diyeti yapan arkadaşlarım var. işe de çok yaradı ben de denedim bir süre ama beceremedim ben illa bişey atıyordum ağzıma bıraktım ben de