- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 43
Merhaba30 yaşındayim kendimi bildim bileli toplu diye tabir ettiğimiz kitleye tabiydim yani hayatımın hemen hemen hiç bir evresinde fit olmadım. Evlendim bir yıl sonra hamile kaldım 10 haftalıkken kaybettim. Sonra 3 ay sonra yeni bir gebelik çok şükür sağlıklı bir doğum emzirme derken kilolarla savaşmaya fırsatım olmadı birde baktım daha bebeğim 7 aylıkken rabbim bize bir bebek daha nasip etti tabi tartıya çıkmaya korkar oldum. Kendimi öyle kötü hissediyordumki doğumdan sonra tartiyla yüzleştigimde 120 yi gördüm. Bir endokrin doktoruna gittim. Obez olduğumu söyledi emzirmeseydim ilaç verecekti diyetisyene yönlendirdi ve yine o klasik diyet listesini elime alıp eve geldim. Her seferinde bir umutla başlayıp bir haftayı geçmeyen bir diyet girişiminden sonra ufak tefek değişikliklerle bir 6 kilo verdim. Şu anki kilom 114 boyum 1,64 ve istediğim kilo bundan 10 yıl önce bisiklete binerek zayıflamayi başardığım günlerdeki görüntüme kavuşmak istiyorum. Şimdi öyle bir imkanım yok bisikletın çok faydasını görmüştüm. Şimdi evde eliptik var yatak odasında bazen bornoz asiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama 70 kiloya düşmeyi çok istiyorum. Eşim bana motive olmam için elinden geleni yapıyor sağolsun. Onunda fazlalıklari var sayemde samsunluyum bizim buralarda keşkekler haşhaşli çörekler gözlemeler yapılmadan olmaz 2016 yılı için umut dolu olmayı istiyorum. Eşimin kartını harika ciciler alarak patlatmak istiyorum. Çokmu şey istiyorum
eliptik normal bisikletten daha fazla kalori yaktiriyo, hem de daha zevkli. bu nedenle hemen uzerine astigin kiyafetler için baska bir yer bul ve yarindan itibaren kullanmaya basla lütfen :)
Haftaya degil, onumuzdeki pazartesi degil, "su pastayi da yedikten sonra" degil, belki bir gün degil, hemen yarin sabah. Baslamak için en iyi gün bugündür
Esinin karti için bir sey diyemiycem, sen bilirsin ancak :)