Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 yildir evliyim hic birseyi tekbasima almadim ben kuafore gidecegim zaman bile o beni birakir herseye karisan biraz tutucu bir adameşinle neden alışverişe gidiyorsun ki ben senelerdir gider kendim alırım beraber gitsek bile baba oğul başka şeylere bakınırlar ben kıyafete bakınırım gözü açık ol biraz gülüm
bunun yerine şöyle düşün seni çok sevdiği için kıskanıyor :)))10 yildir evliyim hic birseyi tekbasima almadim ben kuafore gidecegim zaman bile o beni birakir herseye karisan biraz tutucu bir adam
Gecekten kiskanc bi adam cok guzel giyinmeme hic bir zaman izin vermedi kilolu degilkendebunun yerine şöyle düşün seni çok sevdiği için kıskanıyor :)))
erkeklerden alışverişten nefret eder genelde senin ki hep senle geliyormuş bazıları bunun için ömründen 1 yıl verir inan bundan dolayı şikayetlenip gelip bana ağlayan tanıdıklarım oldu her şeyi tek başlarına yaptıkarı çocukların alışverişi evin alışverişi v.s. için
misal istediğin kıyafeti hatta azcık dekoltelisini mi istiyorsun sadece sana evde giyeceğim senin için desen almaz mıGecekten kiskanc bi adam cok guzel giyinmeme hic bir zaman izin vermedi kilolu degilkende
ben ara ara yapıyorum 1 mille başlamıştım 3 mile çıkardım şimdi film açıyorum film izlerken yapıyorum leslie yi hareketleri ezberledim zaten :) bence evet faydalı kös kös oturmaktansa hareket her zaman iyidirBen evde leslie yapiyorum yapip fayda goreniniz varmi acaba
misal istediğin kıyafeti hatta azcık dekoltelisini mi istiyorsun sadece sana evde giyeceğim senin için desen almaz mı
alırsa da sadece evde kocan için giy böyle böyle alışır hem onun da gönlü hoş olur karım benim için giyiniyor der
Bence sabah kahvaltin biraz sagliksiz hemde bizim kilomuzdlaki ler icinMenüm (07.09.2015-Pazartesi)
Sabah/10:00
Buzlu Kahve
Öğlen/12:30
İki haşlanmış yumurta
1 domates
Ara/ 15:30
yarım avuç yer fıstığı
Şekersiz çay
Akşam/19:00
Taze fasulye
1 kase yarım yağlı yoğurt
Bence sabah kahvaltin biraz sagliksiz hemde bizim kilomuzdlaki ler icin