Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana hangi doktor yazdi zararli olmasin canimbaktım şimdi içeriğine google amcadan aynıymış içeriği orlistat mış etken maddesi
o ilaçları üniversite hastanelerindeki doktorlar yazabiliyor obezite ilaçlarıSana hangi doktor yazdi zararli olmasin canim
Dedigim gibi aksam yemek yemedim kendimi tuttum ince bir dilim pasta yedim kendim yaptim pastayi ayiptir soylemesi iyi bi pastaciyimdir beni dusundugun icin tesekkur ederim
merhaba arkadaşlar adım pınar 31 yaşındayım 160 boyunda 115 kiloyum doktor glikofen ve thincal yazdı çok mutsuz ve umutsuzum
Anladim bana hic oyle seyler ne soylendi nede yazildio ilaçları üniversite hastanelerindeki doktorlar yazabiliyor obezite ilaçları
o hoşgeldini nasıl yaptın ben de yok o smile
Merhaba kizlar beni araniza alirmisiniz
ADIM :Esra
YASIM :26
KILOM : 100 CIVARI( tam olarak bilmiyorum)
BOYUM :1,75
KILO ALMA NEDENIM :Hamilelik
7 yillik evliyim iki oglum var
Hosbuldum tamam cumaya ilk kilo bildirimini yaparim
vayyyy kaçak nerdeydin kız sen şimdiye kadar sevindirik oldum valla seni görünceMerhaba kizlar beni araniza alirmisiniz
ADIM :Esra
YASIM :26
KILOM : 100 CIVARI( tam olarak bilmiyorum)
BOYUM :1,75
KILO ALMA NEDENIM :Hamilelik
7 yillik evliyim iki oglum var
turp gibiyim gülümmmmm ağustos sonu yine gittim endokrin doktoruma troid ilacını ayarladı yine diğer tüm tahlillere baktı şeker kolestrol böbrek üstü bezi v.s. hepsi de ilk defa bu kadar iyi çıktı zayıflamışsın ne yaptın dedi :))) böyle devam et aman yemenden içmenden çok kesme ekmek mutlaka ye dedi diyet yapmıyorum ki her şeyi yiyorum dedim sadece ölçülü o kadarekim2009 canim nasilsin gorusmeyeli baya kilo vermissin cok sevindim senin adina tebrikler canim
troid hatasıysan sana nasıl o ilacı verdi aklım almadı bir türlü hipotroid ilacı bağırsakta emiliyor o yüzden bu tarz yağ atımı yapan ilaçları bize vermiyorlar benim doktorum kesinlikle olmaz demişti zamanın da ilacın etkisini ya azaltır ya da yok eder aman dikkat et arkadaş bir daha sor doktoruna hemen başlama ilaca benceevet üniversite hastanesinde yazdılar ben de çok tereddütle kullanıyorum. ben 10 yıldır tiroid hastasıyım. tiroid bezlerim çalışmıyor. zaten kilom vardı doğum yaptıktan sonra da çok fazla aldım. insülin direnci de yüksek çıkıyor. bu yüzden çocuğum da hemen olmadı 1,5 yıl tedavi gördüm şu an 3 yaşında biz kızım var ismi Ada. çocuk için tedavi görürken burda grubumuz vardı sonra temmuz anneleri grubuna katıldım önce zor sonra güzel günlerimi hep burdaki arkadaşlarla geçirdim. sonradan facede grup kurduk temmuz anneleriyle o yüzden zamanla burayı bıraktım. sonra dün gece thincal ilacını araştırırken baktım burda zayıflama grupları kurulmuş ilaçlardan da bahsediyorlar. bana yine iyi gelebilir birbirimize destek oluruz diye düşündüm ve buraya geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canim duzenli goruselim atalim fazlaliklari evet ya okul icinde heyecanliyim oglum okula basliyo artik kendime daha cok vakit ayirabilirim diye dusunuyorum bakalim hayirlisivayyyy kaçak nerdeydin kız sen şimdiye kadar sevindirik oldum valla seni görünce
hadi bakalım sıva kolları atıyoruz fazlalıkları bundan sonra ortadan kaybolmak yok eylülde geldi nasıl olsa çoluk çocuk okullar açılınca her şey düzene girecek zaten düzenli görüşürüz artık canım benim yaaa
çok güzeldi darısı bekar kardeşi yeğeni olanların başına inşallah :)Aynen canim duzenli goruselim atalim fazlaliklari evet ya okul icinde heyecanliyim oglum okula basliyo artik kendime daha cok vakit ayirabilirim diye dusunuyorum bakalim hayirlisi
Anlat bakalim ekim hanimcim bes kiloyu nasil verdiniz dugunler nasil gecti
Ben soramadan sen anlatmissin canim benim cok iyi olmus valla supersin arkadasimturp gibiyim gülümmmmm ağustos sonu yine gittim endokrin doktoruma troid ilacını ayarladı yine diğer tüm tahlillere baktı şeker kolestrol böbrek üstü bezi v.s. hepsi de ilk defa bu kadar iyi çıktı zayıflamışsın ne yaptın dedi :))) böyle devam et aman yemenden içmenden çok kesme ekmek mutlaka ye dedi diyet yapmıyorum ki her şeyi yiyorum dedim sadece ölçülü o kadar
yazın sıcağı 3 memleket dolanıp 2 düğün derken az eridim işte kalabalıkta bile acıkmayı bekledim öyle yedim allaha şükür 5 kilo daha gitti 2 hanelileri gördüm :))
sen ne yaptın nasılsın çocuklar nasıl az da sen anlat