- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.979
- 37
aaaaaaa her hafta gram gram kilo veriyorsan bu çok istikrarlı olduğun anlamına gelir. valla diyetine dikkat ediyorsan ve düzenli paylaşımda bulunacaksan bize de gel derim:) Düzenli paylaşım şu: 1 günlük menünü yazıyorsun+ yaptığın sporu+ okuduğun kitap varsa o (bunu hep ihmal ediyoruz ama olsa iyi olur)
daha önce 2. takımda seldom vardı hafta 200 g. vere vere mezun oldu. kendisi 100ün üzründe başlamış diyete ben takıma geldimğde 88-89 civarıydı en son 67-68 arasında bir kilo ile mezun oldu
işte en önemlisi istikrar.. her hafta yarım kilo versen yılda 26 kilo eder az değil yarım kilo vermek
Vazgeçmeyeceğim :) bugün çıktım çarşıda gezdim. Hava aldım. 1-2 saat sonra yürüyüşe çıkacağım. Bugün çarşıda biriyle tanıştım 104'ten 80'e düşmüş. Onunla konuştum. Doktoru ona diyete başlamadan önce iki litre suya bir limon ve tuz atıp yarım saatte içmesini söylemiş. Bu mideyi temizliyormuş. Ne kadar doğru bilemem ama paylaşmak istedim.
ben denicem onu yarın bi temizlik lazım bana da çok
zehracım istersen bi diyetisyene de git.. diyetisyen listesi uygulamak çok kolay oluyor