100 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaa her hafta gram gram kilo veriyorsan bu çok istikrarlı olduğun anlamına gelir. valla diyetine dikkat ediyorsan ve düzenli paylaşımda bulunacaksan bize de gel derim:) Düzenli paylaşım şu: 1 günlük menünü yazıyorsun+ yaptığın sporu+ okuduğun kitap varsa o (bunu hep ihmal ediyoruz ama olsa iyi olur)

daha önce 2. takımda seldom vardı hafta 200 g. vere vere mezun oldu. kendisi 100ün üzründe başlamış diyete ben takıma geldimğde 88-89 civarıydı en son 67-68 arasında bir kilo ile mezun oldu

işte en önemlisi istikrar.. her hafta yarım kilo versen yılda 26 kilo eder az değil yarım kilo vermek :KK51:

Vazgeçmeyeceğim :) bugün çıktım çarşıda gezdim. Hava aldım. 1-2 saat sonra yürüyüşe çıkacağım. Bugün çarşıda biriyle tanıştım 104'ten 80'e düşmüş. Onunla konuştum. Doktoru ona diyete başlamadan önce iki litre suya bir limon ve tuz atıp yarım saatte içmesini söylemiş. Bu mideyi temizliyormuş. Ne kadar doğru bilemem ama paylaşmak istedim.

ben denicem onu yarın :rolleyes: bi temizlik lazım bana da çok :KK51:

zehracım istersen bi diyetisyene de git.. diyetisyen listesi uygulamak çok kolay oluyor :KK69:

Günaydın kızlar.. Hayırlı cumalar hepinize.

Ben tartida kilo verdim vermesine ama bu hafta çok kötü geçti. Aksama kadar diyet yapıp aksamlari bozdum hep. Ilk iki gün hariç hep böyle geçti. Üzgünüm açıkçası :KK61: Ben kendime çok kızıyorum çok :KK11:

kilom 109.3
Fark 2.2
Yüzde % 1.97

Canım benim de öyle geçen hafta diyetimi hiç bozmadım tartı sabit çıktı bu hafta doğru dürüst hiç diyet yapamadım -800 oldu o_O IF yapıyordum ama uzun süre aç kalınca heralde metabolizmam yavaşlıyor benim çok :KK64:

önümüzdeki hafta 5 gün diyetini yapıcam sonra sağlıklı beslenme yani diyetisyen diyeti :KK59:

Başlangıç Kilosu: 122:eek:
Boy :169
Geçen Hafta: 112,9 :KK14:
Güncel Kilo: 112,1 :21:
Fark: 0,8 :KK9:
Toplam fark: 9,9 :KK52:
Yüzde: %0,71
Toplam Yüzde: %8,11
Hedef: 69,70 :KK51:

Bende katilabilirmiyim pek kullanmayi bilmiyorum ama kilo vermeyi cok istiyorum 112 kilodaydim suan100kiloyum devamini getirmek istiyorum

tabiki katılabilirsin :KK36:

grubun 1. sayfasında yeni üye katılım formu ve kilo bildirim formları var onları cevaplarsan seni daha iyi tanıyabilir canım (kopyala-yapıştır yapacaksın :KK39:)

Arkadaşlar kilo bildirimi yapmayanlar listeden çıkacak :KK43: lütfen güncel kilolarınızı paylaşın!

100 Kilo ve Üzeri Birlikte Zayıflıyor 2.Etap Sonuç Listesi (29.08.2015-04.09.2015) :nazar::nazar::nazar:

ayhan zeynep(100/100/0/0)

Bernako2 (95///)

candy_candy (112,9/112,1/0/%0)

ekim2009 (97///%)

esbur (112///%)

evsizmutsuzcocuksuz (111///%)

fatmanurkaya (121,8///%)

ikialinganasik (111,5/109,3/2,2/%0)

nartanesi66 (111,3///%)

zatenn (105,7///%)

zekikadin (101,5///%)

zhrraa (122,6/122,6/0/0)

Genel Toplam (///%)

geçen hafta 97
bu hafta 97.8
dün yediğim turşular sağ olsun :KK43:

canım kendimden çok arkadaşlarımı merak ettiğimden sayfaları okuyordum malesef takımıma ciddi bir katkım olamayacak
başlangıç kilom 134.7
geçen hafta 121.8
bu hafta 121.3
fark 500 gr
yüzde 0.41
hedef kilom 73
gelecek haftaki hedefim 119 .9

canım bu grubun listesinde olmak istiyor musun bilmiyorum ama ben yine senin takımdaki bildirimi çaldım haberin olsun :KK8:

....
Arkadaşlar ilk etapta Cuma zayıflama Yarışmasının genel geçer kurallarını uygularız En Büyük KK

Cumadan cumaya tartılırız. Listeleri ben hazırlarım.

İlk gelen arkadaşlar şu formu doldursunlar (Kaynak 7. Takım) ben de birazdan doldurucam

YENİ ÜYELERİN KATILIM FORMU

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Arkadaşlar ilk etapta Cuma zayıflama Yarışmasının genel geçer kurallarını uygularız En Büyük KK

İlk gelen arkadaşlar şu formu doldursunlar (Kaynak 7. Takım) ben de birazdan doldurucam

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

ADINIZ:zeynep

YAŞINIZ:25

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:100

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlık probleri

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eşimin yanına yakismak

X