- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.979
- 37
Kendimi zor tutuyorum tartiya cikmamak icin cuma gunu tartilirim
ben çıktım valla bugün 111,9 um çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi zor tutuyorum tartiya cikmamak icin cuma gunu tartilirim
lütfen vazgeçme. tekrar başlıyor vermeye bünye bir süre toparlıyor kendini. Ne oluyor diyor kendini korumaya alıyor. 12 kilona yazık bırakınca o 15 kilo olarak geri dönecek sana. Kendimden biliyorum canım.Ben diyetisyen yardimi almaya basladim daha dogrusu son 3 kilomu diyetisyenle verdim suan toplam 12 kilo verdim ve verisim yavasladi motivasyonumu kaybetmekten cok korkuyorum yarin esimin dogumgunu sik elbiselerimin hicbiri olmuyor offf
maşallah tam gaz yola devam ben de aldığımı geri veriyorum ufak ufak cumaya inşallah eksiye geçmiş olucamben çıktım valla bugün 111,9 um çok mutluyum
Bu defa son olmasini cok istiyorum 70 kilo olmak istiyorum daha fazlasinda gozum yok guzel giyinmek duygusunu unuttum yalütfen vazgeçme. tekrar başlıyor vermeye bünye bir süre toparlıyor kendini. Ne oluyor diyor kendini korumaya alıyor. 12 kilona yazık bırakınca o 15 kilo olarak geri dönecek sana. Kendimden biliyorum canım.
İnsallah bir seneye fistik olacaz bende 112 kiloydumben çıktım valla bugün 111,9 um çok mutluyum
allah eşine seninle beraber uzun ömürler versinSabah klasik kahvaltim bir dilim ekmekle oglen bir kase cacik zeytinyagli patlican aksam yemek yemeyi dusunmuyorum esimin dogumgunu bir dilim pasta yemek zorundayim
Dedigim gibi aksam yemek yemedim kendimi tuttum ince bir dilim pasta yedim kendim yaptim pastayi ayiptir soylemesi iyi bi pastaciyimdir beni dusundugun icin tesekkur ederimallah eşine seninle beraber uzun ömürler versin
sade pasta olmaz önden azıcıkta olsa hafif bir şeyler ye aç karnına pasta hele de hazırsa mideni bulandırır rahatsızlanma sakın dikkat et gülüm
vayyyyy pasta şefim afiyet şifa olsunDedigim gibi aksam yemek yemedim kendimi tuttum ince bir dilim pasta yedim kendim yaptim pastayi ayiptir soylemesi iyi bi pastaciyimdir beni dusundugun icin tesekkur ederim
hoş geldin pınar zayıflamak istiyorsanmerhaba arkadaşlar adım pınar 31 yaşındayım 160 boyunda 115 kiloyum doktor glikofen ve thincal yazdı çok mutsuz ve umutsuzum
kopyalayınca resmi hata veriyor diye yazıyı kendim yazdımhoşbulduk tıkladım ama hata verdi