- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.979
- 37
Canim sen de hosgeldin nasil gidiyor
canım hesabım banlanmıştı giremedim cumadan beri neyseki hallettim. bir karnım ağrıyor bi üşütmüşüm ki sorma gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen de hosgeldin nasil gidiyor
Gecmisolsun ya.fevam ediyoruz degilmi yilmiyoruz .incecikolcaz cunkucanım hesabım banlanmıştı giremedim cumadan beri neyseki hallettim. bir karnım ağrıyor bi üşütmüşüm ki sorma gitsin
2 gün bozdumCanim sen de hosgeldin nasil gidiyor
Geçmiş olsun coookcanım hesabım banlanmıştı giremedim cumadan beri neyseki hallettim. bir karnım ağrıyor bi üşütmüşüm ki sorma gitsin
Gecmisolsun ya.fevam ediyoruz degilmi yilmiyoruz .incecikolcaz cunku
hoşgeldiiiinnnBen geldiiimmm
2 kaşık reçelden hiç bir şey olmaz canın bir şeyi çok çekiyorsa 1 kaşık ye nefsini körelt aklın onda kalıp motivasyonun düşmesinYa bana ne demeli cnm hersey iyiydi yedigim 2 yemekkasigi seftali receli olmasaofffpismanim neyseki bugun yuzucem 1 saat .bi daha da bu kacamaklara kanmam ins
diğer sayfayı okumadan ben de nerdesin diyorum özüüürrraynen canım devam tam gaz
Okullar açılınca aktif olacaksa yine iyi :)okullar açılıncaya kadar böyle sakin mi olacak acep burası
diğer sayfayı okumadan ben de nerdesin diyorum özüüürrr
bundan sonra aynen tam gaz devam
geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın lazım olmasan da dikkat et seviyoruz seni topik şekeri
okullar açılıncaya kadar böyle sakin mi olacak acep burası
ben hep buralarda olacam orası kesinkurbandı tatildi derken biraz sakin olur diye düşünüyorum. ilk bir ayımız bi dolsun paylaşımlarıyla aktif ve yarışmaya devam edecek üyeler belli olur.
biz burdayız ve kendimiz için burdayız. inan burda iki kişi de kalsam bu takım yoluna devam edecek
Menüm (02.09.2015)
Sabah/09:00
İki dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
1 kk peynir
Öğlen/13:00
3-5 parça ızgara tavuk
ayran
Akşam/19:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Gece/23:00