hoşgeldin cnminş vermeye çalışıcam ama regl dönemim geldi her an olabilirim bu yüzden müthiş bir yeme dürtüsü var zor tutuyorum kendimispor diyete ilk başladığım zamanlar yapmaya çalışıyordum akşamları tranbolinle zıplıyordum kızım o zaman yürümediği için kolay oluyordu sonra lesli yapayım dedim ama kızım rahat vermedi uyurkende belli olmuyor bazen erken mızıklayıp ayağımda uyumaya devam edebiliyor o yüzden uzun zamandır yapmadım spor bırakıncada bir daha canım yapmak istemiyor tembelliği seviyorum
bu arada yukarda baklava yemişsin ve pişmanım yazmışsın bir dilim baklava için pişman olunmaz bir dilimle kalabildiğin için tebrik etmek lazım
menün gayet güzel canım ..müsli tarzı şeyleri ben pek sevmediğim için almıyorum 4 kaşık öğle yemeği için çok değildir sanırım..günaydınlar :)
dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
ara öğün 5 badem
öğlen
4 yk müsli ( çokmu bilemedim )
200 ml süt
ara öğün 10 badem,bir lokmada peynir ( müsli çokta tok tutmadı)
akşam
yoğurtlu bakla
çiğköfte
tereyağlı yumurta ( bir lokmalık )
3 lt su içtim,1 biberiye çayı,1 yeşil çay gün içinde
cnm benimde pek işim olmazdı öğlenleri ne yicem derdine girceğime yiyim diyom hatta yulaf kepeği alıp içine kuru üzümü kuru kayısıyı atıp kendim yapayım diye düşünüyorummenün gayet güzel canım ..müsli tarzı şeyleri ben pek sevmediğim için almıyorum 4 kaşık öğle yemeği için çok değildir sanırım..
akşam ekmek grubu yemişsin cnm çorba ekmeğe eşdeğer diyetisyen demişti :)bende bu gün diş için gittim diş çektirdi m ağzımda daha çok iş var geç geldim eve anca kızımdan fırsat buldum
bu günkü menümü yazayım
kahvaltı
üç dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50 gr peynir
4 ceri domates
ara ve öğle yok
saat dertten sonra geldim
iki minik muz yedim
bir ince dilim dünkü rulo pasta
akşam yemeği
iki kase Şehriye çorbası
üç lokma eşimin pizzasindan tattim
35 gr ekmek
az fındık fıstık
Bir bardak diyet gazoz
yatmadan öncede yoğurt kürümü yaparım ...
evet canim onlar öyle derde ben pek dinlemem onlariakşam ekmek grubu yemişsin cnm çorba ekmeğe eşdeğer diyetisyen demişti :)
bende yulaf almıştım ama paketi acmadim is yerinde diyete uygun pratik yemek lazım senin için iyi olurcnm benimde pek işim olmazdı öğlenleri ne yicem derdine girceğime yiyim diyom hatta yulaf kepeği alıp içine kuru üzümü kuru kayısıyı atıp kendim yapayım diye düşünüyorum
Ben arkadaş olmak istiyorum size 122.9 kiloyum ilk hedefim 99
evet cnm ya iş yerinde sıkıntı oluyor yemek işi yemek olmayınca :)bende yulaf almıştım ama paketi acmadim is yerinde diyete uygun pratik yemek lazım senin için iyi olur
hoş geldin cnm kararlıysan tabikide cnm inşallah vericez bu kilolarıBen arkadaş olmak istiyorum size 122.9 kiloyum ilk hedefim 99
günlük olmasa da her pazartesi yazarım mutlaka olur mu önce tanisalim ben bahar 22 yaşına gideceğim ögrenciyimhoş
hoş geldin cnm kararlıysan tabikide cnm inşallah vericez bu kilolarıgünlük yediklerimizi yazıyoruz sende yaz doğrumuzu yanlışlarımızı görür destek oluruz birbirimize
cnm ben sadece pazartesileri gelcek yoldaş istemiyorum kusuruma bakma günlük olursa destek oluruz haftanın bir günüyle nasıl destek olunurkigünlük olmasa da her pazartesi yazarım mutlaka olur mu önce tanisalim ben bahar 22 yaşına gideceğim ögrenciyim
Şuan için internet paketin az yanı yazmaya calısırım ama paketin bitersecnm ben sadece pazartesileri gelcek yoldaş istemiyorum kusuruma bakma günlük olursa destek oluruz haftanın bir günüyle nasıl destek olunurki
anlıyorum cnm kararlıysan tamam :) ben derya 34 yaşındayım en azından günlük yediklerini yaz yanlışlarını gör giremediğin zamanlar aklına bişey olursada bana sor yardımcı olurumŞuan için internet paketin az yanı yazmaya calısırım ama paketin bitersezor
Bende kiloluyum ve doğum çok zor sezeryan olurmuş siz doğum yaptım dediniz sezeryan mıanlıyorum cnm kararlıysan tamam :) ben derya 34 yaşındayım en azından günlük yediklerini yaz yanlışlarını gör giremediğin zamanlar aklına bişey olursada bana sor yardımcı olurum