100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

Bu aksam deneyim cnm aci bagirsaklari calistirir faydasi olur :)
evet canım sanırım faydası oluyor bu sabah nihayet 93 den aşağı düştüm ... ben bir kaç gün verir sonra bir kaç gün kilom takılırdı ama her gün eksi çıkıyorum sanırım yoğurt kürünün faydası inş hep böyle devam eder...
Menülerini paylasirsan sevinirim :) izliyorum seni menun super firansiz yemegi etli biseymi? Bende sarmasik ot yedim zararsizdir diye dusunuyorum ama bakmam lazim
canım etli değil sebze yemeği fırında yapılıyor hem hafif bir yemek yanında yoğurt lada güzel oldu tavsiye ederim ...

dünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim ekmek
40gr peynir
2 haşlama yumurta

arada çilek yedim
öğle dünden kalan ratatuy
yanında 100 gr yoğurt
1 dilim ekmek
iki küçük kurabiye

arada küçük muz
akşam
dana ciğer kavurma
bir tabak plav kaç gr olduğunu ölçmedim
bir bardak ev yapımı vişne suyu
arada bir kaç fındık...

Merhabalar :) Bu sabah
10:00 ispanakli gozleme
Domates
Salatalik
Sucuklu yumurta bir lokma
Cay
Kendime sasiriyorum onceden gozlemeden yedigim kisminin 4 katini yerdim ve bu saate kalmaz daha biseyler atardim agzima suan Tika basa hissediyorum kendimi insallah hep boyle olurum :)

evet canım sanırım faydası oluyor bu sabah nihayet 93 den aşağı düştüm ... ben bir kaç gün verir sonra bir kaç gün kilom takılırdı ama her gün eksi çıkıyorum sanırım yoğurt kürünün faydası inş hep böyle devam eder...

canım etli değil sebze yemeği fırında yapılıyor hem hafif bir yemek yanında yoğurt lada güzel oldu tavsiye ederim ...
Cnm cok sevindim insallah bu azimle bu kilolardan kurtulur sagligimiza kavusuruz :) gecede yogurdu yaptim tadi guzel begendim :)

dünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim ekmek
40gr peynir
2 haşlama yumurta

arada çilek yedim
öğle dünden kalan ratatuy
yanında 100 gr yoğurt
1 dilim ekmek
iki küçük kurabiye

arada küçük muz
akşam
dana ciğer kavurma
bir tabak plav kaç gr olduğunu ölçmedim
bir bardak ev yapımı vişne suyu
arada bir kaç fındık...
Diyetisyen listesi gibi olmus gunduz sebzeyse aksama et grubu :)

canım bende yanındayım... ama kendi günlüğüm olduğu için uğrayamıyorum...hep destekçinim birlikte başaracağız.

günaydınlar dün 15:30 gibi
3-4 tane badem ve yeşilçay içtim
akşam üzeri 18:00 gibi ıspanaklı gözlemeden 1 lokma aldım
19:30 fırında tavuk
yoğurt
domates
yürüyüş yapmadım ama evde müzik eşliğinde oynadık.çocuklarla yürüyüşe çıkmam sıkıntılı havalar düzelsinde öyle :)
3 lt su içtim
bu sabah 09:30
2 dilim kepekli ekmek
peynir
çay
biraz öncede 1 lokma kdr peynir aldım ağzıma susatıyor diye

Cnm cok sevindim insallah bu azimle bu kilolardan kurtulur sagligimiza kavusuruz :) gecede yogurdu yaptim tadi guzel begendim :)
canım inş gidicek bu kilolar yoğurdu düzenli yap canım ben dün pazar olduğu için düzensiz beslendim birazdan menümü yazıcam ona rağmen bu gün yine 300 gr eksik çıktım inş hep böyle devam eder...

Diyetisyen listesi gibi olmus gunduz sebzeyse aksama et grubu :)
ben hiç hayatımda diyetisene gitmedim çünki listelere uyamam evde ne varsa ona göre hareket ediyorum sadece yemeklerin yağlarını daha az koyuyorum ekmeği kepek ekmeği tüketiyorum evdeki düzene göre kendime bir düzen belirledim eşimde bu konuda destek olmaya çalışıyor şuda var senelerdir diyet yapa yapa diyetisyen gibi olduk:KK45:

gelelim dünkü menüme
sabah eşim evde yoktu
üç dilim kepek ekmeği
50gr krem peynir
eşimle öğle kahvaltı yaptık hamur kızarttım bizde keçi bacağı derler
8-10 tane yedim bir lokmadan az büyüktüler
bir haşlama yumurta birazda peynir yedim
görümceme gittik
orda küçük bir lahmacun
iki küçük kurabiye yedim
eşim giderken götürmek için lokum almış minik üç tane yedim
en son 5 gibi yemiştim akşam eve gelince sadece eşime menemen yapmıştım bir lokma tattım normalde bu menüyle kilo almasamda eksi çıkmazdım ama sabah 300 gr eksi çıktım bence yoğurt kürü işe yarıyor birde benim regl günlerim yaklaştı bir kaç güne olmam lazım karnım çok şiş değil ve eksi çıkıyorum
yarın bizim tartı günü ve çok şükür eksideyim...yarın ayrıntılı kilo eksilmesini yazarım canım..

gelelim dünkü menüme
sabah eşim evde yoktu
üç dilim kepek ekmeği
50gr krem peynir
eşimle öğle kahvaltı yaptık hamur kızarttım bizde keçi bacağı derler
8-10 tane yedim bir lokmadan az büyüktüler
bir haşlama yumurta birazda peynir yedim
görümceme gittik
orda küçük bir lahmacun
iki küçük kurabiye yedim
eşim giderken götürmek için lokum almış minik üç tane yedim
en son 5 gibi yemiştim akşam eve gelince sadece eşime menemen yapmıştım bir lokma tattım normalde bu menüyle kilo almasamda eksi çıkmazdım ama sabah 300 gr eksi çıktım bence yoğurt kürü işe yarıyor birde benim regl günlerim yaklaştı bir kaç güne olmam lazım karnım çok şiş değil ve eksi çıkıyorum
yarın bizim tartı günü ve çok şükür eksideyim...yarın ayrıntılı kilo eksilmesini yazarım canım..
hamura yüklenmişin cnm mideyi şaşırtma gibi olmuş heralde ondan eksidesin :) güzel tarafı vermiş olman gitsinde nasıl giderse cnm :KK70:

gelelim dünkü menüme
sabah iki dilim ekmek
iki haşlama yumurta
40 gr peynir
ara yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum:KK45::KK45::KK45:
öğle
8 tanecik küçük sıkım çiğ köfte
1.5 bardak ayran
üç küçük şekerli kurabiye
ara 10 fındık
akşam
2 kepçeden fazla kuru fasulye
4 kaşık doluca pilav
1 bardak diyet gazoz
arada iki ısırık kurabiye...
bu menüyle 100gr eksi çıktım düne göre.

canım kilo günlüğünede yazdım kilomu ama sanada yazayım dedim
ben 93 -95 arası gidip geliyordum bir kaç haftadır bir önceki pazar 94.8 olmuştum geçen salı bildirim gününde 93.6 kiloydum bu günde 92.4 çıktım inş en kısa zamanda 9 lu rakkamlardanda kurtulurum...

Bende 106.2 ile başladım diyete 104 kiloyum şimdi benim şu içme sorunum var sizin menüleriniz çok güzel
canım su içmek iiyidir içmeye çalış bende diyete 107.5 la başladım şimdi 92.4 e indi arada bıraktığımda oldu çatlayana kadar yediğim günler çok oldu ama pes etmedim yeme molalarım bir kaç gün sürdü sonra hemen telafi ettim sende inş istediğin kiloya inersin durmak yok yola devam inşşşşş.....

İyi AKsamlar :) bugun doktora gittim giremedim
dun oglen hazir poset corba domatesli ictim
Oglden sonra ara ogunde 1avuc badem
Aksam sarmasik ot kavurmasi
2 yk pirinc pilavi
1 dilim baklava ( pismanim )
21:30 da yogurt limon pul biberi yaptim yedim
Bu sabah pogaca
Domates
Cay
Oglen ayran
Ogleden sonra 17:00 de Eve anca gelebildim
Sarma
Tereyagli yumurta
Domates
2 dilim ekmek
Cay
19:30da
Cig kofte durum
2 midye yedim duzensiz oldu seker ilaci kullanmaya basladim tahliller pek parlak degil kilo verdikce duzelcek insallah

canım kilo günlüğünede yazdım kilomu ama sanada yazayım dedim
ben 93 -95 arası gidip geliyordum bir kaç haftadır bir önceki pazar 94.8 olmuştum geçen salı bildirim gününde 93.6 kiloydum bu günde 92.4 çıktım inş en kısa zamanda 9 lu rakkamlardanda kurtulurum...
günaydın cnm :) tebrik ederim :) duraklamayı geçmişsin demekki bak bu hafta 1 kgdan fazla verebilirsin spor yapıyormusun bu arada

günaydın cnm :) tebrik ederim :) duraklamayı geçmişsin demekki bak bu hafta 1 kgdan fazla verebilirsin spor yapıyormusun bu arada
inş vermeye çalışıcam ama regl dönemim geldi her an olabilirim bu yüzden müthiş bir yeme dürtüsü var zor tutuyorum kendimi:KK45:spor diyete ilk başladığım zamanlar yapmaya çalışıyordum akşamları tranbolinle zıplıyordum kızım o zaman yürümediği için kolay oluyordu sonra lesli yapayım dedim ama kızım rahat vermedi uyurkende belli olmuyor bazen erken mızıklayıp ayağımda uyumaya devam edebiliyor o yüzden uzun zamandır yapmadım spor bırakıncada bir daha canım yapmak istemiyor tembelliği seviyorum:cool:
bu arada yukarda baklava yemişsin ve pişmanım yazmışsın bir dilim baklava için pişman olunmaz bir dilimle kalabildiğin için tebrik etmek lazım:KK9::KK9::KK9:

dünkü menümü yazayım
sabah üç dilim ekmek
50gr peynir
5 zeytin
4 çeri domates
bir tatlı kaçığı reçel

arada 300gr çilek

öğle canım yemek istemedi
1 bardak süt
iki küçük kurabiye

arada bir avuç fıstık
1 bardak diyet gazoz

akşam kalan kuru fasulye ve pilav
kuru fasulye azdı pilav dört kaşık vardır ölçmedim..

X