- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 52
inşallah canımSelam canım seninde kilo düşmüş ha gayret senle ben daha yolun başındayız inşallah bu istikrar devam etsin 100 e ineriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımSelam canım seninde kilo düşmüş ha gayret senle ben daha yolun başındayız inşallah bu istikrar devam etsin 100 e ineriz :)
Slm cnmselamlar :) wetucum 125 indim şükürler olsun pek giremiyorum şu sıralar buraya ama gayet güzel gidiyor bazı günler coştuğum oluyor ama yinede gidiyor.sende 90 lardan çık artık.kızlar sizler napıyorsunuz bakalım
Selam kızlar... Benim maalesef bu defa yaptırdığım tüp bebek de tutmadı. Ama Allah'dan gelene amenna. Diyecek bir şey yok. Kader böyleymiş. Tüp bebek sürecinde doğru düzgün gerçekleştiremediğim diyetimi artık yavaş yavaş yoluna koymak istiyorum. Allah'dan sizin gibi arkadaşlarım var burada, çok iyi moral ve motivasyon oluyorsunuz bana. İnşallah birkaç güne hızlı bir giriş yapacağım aranıza arkadaşlar.
Selam kızlar... Benim maalesef bu defa yaptırdığım tüp bebek de tutmadı. Ama Allah'dan gelene amenna. Diyecek bir şey yok. Kader böyleymiş. Tüp bebek sürecinde doğru düzgün gerçekleştiremediğim diyetimi artık yavaş yavaş yoluna koymak istiyorum. Allah'dan sizin gibi arkadaşlarım var burada, çok iyi moral ve motivasyon oluyorsunuz bana. İnşallah birkaç güne hızlı bir giriş yapacağım aranıza arkadaşlar.
merhaba :) malesef kilo veremedim tekrardan başladım tabi bu sefer daha kararlı vaziyette :)Selamunaleykum. Ben de 113 kiloyum. Burayı biraz takip ettim ama uzun zamandır yazmamissiniz merak ettim gittimi kilolar...
inşallah canım :)Hayirli olsun canım yeni kararin muafak olmani dilerim
hayatımız hep diyet ne olsun :) senin 3 basamaklılardan inmene az kalmış ha gayret sakın bırakma tebrik ederim :)Ee son durum nedir canim. Ben o zamandan bu yana 107 oldum ancak. Daha çabuk vermeliyim