100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

selamlar :) wetucum 125 indim şükürler olsun :KK49::KK49::KK49: pek giremiyorum şu sıralar buraya ama gayet güzel gidiyor bazı günler coştuğum oluyor ama yinede gidiyor.sende 90 lardan çık artık.kızlar sizler napıyorsunuz bakalım :kk77:
Slm cnm
15 Kilo vermişin gerçekten süper, tebrikler
Bende sürekli al verler yaşayan biri olarak inşallah bu sefer başarıcam
1 ocakta 113.5 kiloyla başladım şimdi 79 kiloyum hedefim 65 olmak
İnşallah tüm isteyenler hedeflerine ulaşır
Burdaki arkadaşlarada başarılar
Başarı hikayelerinde Sayfam var sizleride beklerim yeşil çayınız benden olsun :KK66:

Selam kızlar... Benim maalesef bu defa yaptırdığım tüp bebek de tutmadı.:KK43: Ama Allah'dan gelene amenna. Diyecek bir şey yok. Kader böyleymiş. Tüp bebek sürecinde doğru düzgün gerçekleştiremediğim diyetimi artık yavaş yavaş yoluna koymak istiyorum. Allah'dan sizin gibi arkadaşlarım var burada, çok iyi moral ve motivasyon oluyorsunuz bana. İnşallah birkaç güne hızlı bir giriş yapacağım aranıza arkadaşlar.

Selam kızlar... Benim maalesef bu defa yaptırdığım tüp bebek de tutmadı.:KK43: Ama Allah'dan gelene amenna. Diyecek bir şey yok. Kader böyleymiş. Tüp bebek sürecinde doğru düzgün gerçekleştiremediğim diyetimi artık yavaş yavaş yoluna koymak istiyorum. Allah'dan sizin gibi arkadaşlarım var burada, çok iyi moral ve motivasyon oluyorsunuz bana. İnşallah birkaç güne hızlı bir giriş yapacağım aranıza arkadaşlar.

Canim hakkina hayirlisi boyle imis inşallah vakti gelince bebiste gelecejlktir

hayırlısı canım nasıl gidiyor diyet

sevemed pek yazmıyorsun bıraktınmı diyeti bende çok şükür 126 4 düştüm sen kaç kilosun canım en son 125 demiştin

Selamlar nasılsınız bayadır girmiyorum kusuruma bakmayin bazı sorunlarım oldu ama bundan sonra düzenli girmeye çalışıcam.kiloma gelince 125 - 126 arası oynuyor :))

selamlar dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
menemen ( yumurtasız )
5 zeytin
çemen
öğlen
tavuk dürüm
ayran
akşam
ızgara köfte ve et
ızgara soğan
domates
2 dilim ekmek
20:00 civarı üzüm yedim
gün içinde 3 lt su
yürüyüş yapmadım
görüşmek üzere

selamlar dünkü menüm
sabah
1 simit
peynir
çay
öğlen
hamburger
akşam
tavuk diğeri sote
yoğurt
1 dilim ekmek
20:00 civarı
üzüm
limonlu çay
gün içinde 2 lt su anca içtim
boğazım ağrıyor
yürüyüş yok malesef
görüşmek üzere

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

selamlar hiç kimse uğramamış :KK43: wetucum sen nerdesin
dünkü menüm
1 simit
peynir
öğlen
köfte
domates
ayran
öğleden sonra
domates
akşam
tavuk ciğeri sote
5 yk domatesli bulgur pilavı
yoğurt
20:30 civarı
1 avuç çekirdek
gün içinde
3 lt su
yarım saatte yürüyüş yapabildim.

Selamunaleykum. Ben de 113 kiloyum. Burayı biraz takip ettim ama uzun zamandır yazmamissiniz merak ettim gittimi kilolar...

Ee son durum nedir canim. Ben o zamandan bu yana 107 oldum ancak. Daha çabuk vermeliyim :-)

X