100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

sevemed

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
598
111
merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım iki çocuk annesiyim evliyim çalışıyorum :)
ben çocukluğumdan beri kiloluyum arada diyetlerle vermelerim oldu ama hep artı olarak geri geldi ve şuan 140 kiloyum.troid ve şeker hastasıyım.şuan sadece troid ilacı içiyorum.geçen sene doğum yaptım ve emziriyorum diye şekeri kendim dikkat ederek götürmeye çalışıyorum.en kısa zamanda doktora gidicem büyük ihtimallede ilaca başlarım yükseliyor çünkü.iki haftadır yediklerimi azalttım.abur cuburu, geç saatte yemeleri,düzensiz beslenmeyi,kolayı,daha aklıma gelmiyor ama hepsini bıraktım.ben kilo vermeyi artık istiyorum daha önce denedim ama beynimde bitmemişti demekki saldırdım herşeye.artık dur dedim kendime sağlığım elden gidiyor,küçük çocuklarım var ve bana ihtiyaçları var.benim gibi kararlı arkadaşlar varsa beklerim.günlük yediklerimi yazıcam hatam olursa eleştirebilirsiniz

bugünkü yediklerim
sabah 09:30
2 dilim çavdar ekmeği
peynir ( 1 kibrit kutusu kadar )
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 domates
çay ( şekersiz )
11:30 arada dokuzlu çay içtim
öğlen 12:45
2 dilim ekmek
3 köfte
ayran

Kolay gelsin öncelikle :) değişik ve cesur bir yöntem, takdir ettim gerçekten. Verebilecek o kadar kilom hiç olmadı ama ilerlemenizi izlemek isterim

günaydınlar dün öğleden sonra
16:30 civarı 1 avuç kadar leblebi ve yeşil çay
akşam 19:00
1 dilim çavdar ekmeği
karnıyarık ( yarım patlıcandan yapılmış )
1 kase cacık
20:30 civarı 1 mandalin
gün içinde 3,5 litre su içtim

sabah 09:00
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
2 zeytin
1 domates
çay
arada dokuzlu çay içtim
öğlen 12:30
2 kaşık kadar beşamel soslu tavuk
2 lahana sarması
2 kaşık pancar ekşilemesi
salata
sabahla öğlen arası ara yapmama gerek yokta öğleden sonraları olucak sanırım

dogru yoldasin aynen devam böyle devam ayda 10bile vereceksn inanmişsin bu yetiyo zaten takipteym seni durma şakin

dogru yoldasin aynen devam böyle devam ayda 10bile vereceksn inanmişsin bu yetiyo zaten takipteym seni durma şakin
çok teşekkür ederim moral verdin bana ben senin bütün yazılarını okudum kendimi buldum aynı beni anlatıyordun ama beynimde bitmediğinden olmamıştı bir türlü artık dönüşüm yok :) önerilerini eleştrilerini bekliyorum

günaydınlar
dün öğleden sonra 16:00
1 avuç kadar leblebi ve yeşil çay
akşam yemeğim 18:30
4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı ıspanak haşlaması
2 yemek kaşığı yoğurt
marul salatası (bol limonlu )
20:30 gibi 4-5 tane çağla ( badem )
gün içinde 3,5 litre su
akşamda yeşil çay içtim
bu sabah aç karnına 3 tane kuru kayısı yedim
09:00 civarı
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
2 zeytin
1 domates
çay ( şekersiz normaldede şeker kullanmıyorum )
10:30 dokuzlu çay

öğlen yemeğim
12:30 bardakta hazır çorba
salatalık
ayran
16:30 6 çağla ( badem )
yeşilçay

günaydınlar
dün akşam
19:00 balık ızgara
salata
gün içinde 3,5 litre suyu bitirdim
1 saatte yürüyüş yaptım gün içinde
sabah 09:00
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
2 zeytin
domates
çay
şimdi dokuzlu çay içicem

canım günlüğün hayırlı olsun seni takipteyim
bende geçen hafta biraz salmıştım kendimi pazar günü 1.8 artıdaydım bu gün 200 gr artı kalmış 93.2 çıktım ..
canım dün anneme gittim ve düzensiz beslendim sabah 1 poğaça ve dört yudum börek birazda kaşar yemiştim
sonra karamelli çikolata yedim hani kare paket olanların yarım paketini yemişimdir bide üstüne küçük eti cin büskivilerden yedim 5-6 tane arada bir küçük muz yedim akşam eve gelincede eşime çıtır bir ekmek almıştım üç dilim kadar üzerine bolca krem peynir sürdüm yedim ama bu sabah tartıda eksi çıktım canım ben pazar akşamından peri pul biber limon ve yoğurt kürüne hala devam ediyorum sanırım faydasını görüyorum valla zaıflatmasa bile tuvalet sorunu yaşamıyorum artık bu bile yeter bana

sağol cnm benim :) hoş geldin baktım kendi kendime yazıyorum bari kendi günlüğüm olsun dedim :) ilerde benim gibi vermek isteyenlere yardımcı olurum inşallah
cnm sende maşallah özellikle gündüz yersen bu saydıklarını sıkıntı olmaz sanırım normalde bende yerdim bunlarıda evde bulundurmamaya çalışıyorum çocuklara arada eşim alıyor artık.eksi çıkman en güzeli arada ödüllenmek iyidir.çünkü sıkılma dönemlerimiz olcak bu yaşıma kdr ortayı tutturamadım ya çok yedim ya az yedim şimdi bu düzen benim yeme düzenim olcak sıkılmadan yiyeceklerden mahrum kalmadan hayatımı devam ettiricem.bende deneyim kürünü ne kdr ölçüde yicem.

bende eve aburcubur almıyorum alsam dayanamam yerim diyorum bende arada ödül olarak alıorum yada evde bişeyler yapıyorum bende öyle bazen çok yiyorum bazende az yinede bu şekilde 93e indim artık daha aşağı inmem lazım bir süredir burda takıldım kaldım..
yoğurt kürüne
üç kaşık y. yağlı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pul biber ölçüsü bu yatmadan 1 saat yada yarım saat önce yeniyor ama ben mayaladığım yoğurdun suyu kalıyor ayran gibi ziyan olmasın diye bir bardak ayrana katıp içiyorum

bende fırsat buldukça sana menülerimi yazarım dünkü menüm
sabah
2 haşlama yumurta
50gr peynir
çay..
arada 200gr çilek yedim
öğle
tavuk göğsü soteledim içine közlenmiş kırmızı biber koydum
150gr yoğurt
iki küçük kurabiye şekerli
arada bir küçük muz
akşam yemeği
bir kase mercimek çorba
bir tabak ratatuy(ratatouile) yedim ilk defa yaptım fransız yemeği çok hoşuma gitti eşimde sevdi hemde baya hafif bir yemek oldu
1 kaşık yoğur
iki lokma ekmek...

Iyi aksamlar
Dun aksam 18:30 sarmasik ot kavurmasi
Bakla eksilemesi
2 y.k bulgur pilavi
Ayran
3.5 Lt.su yarim saat yuruyus
Bu sabah 10:00 sarmasik
domates
Peynir
1 yumurta haslamasi
Ogleden sonra 4 kraker 1 lokmada kek cay
Aksam 19:00 da 4 y.k domatesli bulgur pilavi
ayran
Salata
Bugun oglenden beri evde degildim duzensiz oldu
Bitki cayi icmedim bol hareket halindeydim

Bu aksam deneyim cnm aci bagirsaklari calistirir faydasi olur :)

Menülerini paylasirsan sevinirim :) izliyorum seni menun super firansiz yemegi etli biseymi? Bende sarmasik ot yedim zararsizdir diye dusunuyorum ama bakmam lazim

bu gün bayaz az yemişin canım sen bir ay sonunda baya eksi çıkacaksın sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…