merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım iki çocuk annesiyim evliyim çalışıyorum :)
ben çocukluğumdan beri kiloluyum arada diyetlerle vermelerim oldu ama hep artı olarak geri geldi ve şuan 140 kiloyum.troid ve şeker hastasıyım.şuan sadece troid ilacı içiyorum.geçen sene doğum yaptım ve emziriyorum diye şekeri kendim dikkat ederek götürmeye çalışıyorum.en kısa zamanda doktora gidicem büyük ihtimallede ilaca başlarım yükseliyor çünkü.iki haftadır yediklerimi azalttım.abur cuburu, geç saatte yemeleri,düzensiz beslenmeyi,kolayı,daha aklıma gelmiyor ama hepsini bıraktım.ben kilo vermeyi artık istiyorum daha önce denedim ama beynimde bitmemişti demekki saldırdım herşeye.artık dur dedim kendime sağlığım elden gidiyor,küçük çocuklarım var ve bana ihtiyaçları var.benim gibi kararlı arkadaşlar varsa beklerim.günlük yediklerimi yazıcam hatam olursa eleştirebilirsiniz
çok teşekkür ederim moral verdin bana ben senin bütün yazılarını okudum kendimi buldum aynı beni anlatıyordun ama beynimde bitmediğinden olmamıştı bir türlü artık dönüşüm yok :) önerilerini eleştrilerini bekliyorumdogru yoldasin aynen devam böyle devam ayda 10bile vereceksn inanmişsin bu yetiyo zaten takipteym seni durma şakin
Bu aksam deneyim cnm aci bagirsaklari calistirir faydasi olur :)bende eve aburcubur almıyorum alsam dayanamam yerim diyorum bende arada ödül olarak alıorum yada evde bişeyler yapıyorum bende öyle bazen çok yiyorum bazende az yinede bu şekilde 93e indim artık daha aşağı inmem lazım bir süredir burda takıldım kaldım..
yoğurt kürüne
üç kaşık y. yağlı yoğurt
yarım limon
1 çay kaşığı pul biber ölçüsü bu yatmadan 1 saat yada yarım saat önce yeniyor ama ben mayaladığım yoğurdun suyu kalıyor ayran gibi ziyan olmasın diye bir bardak ayrana katıp içiyorum
Menülerini paylasirsan sevinirim :) izliyorum seni menun super firansiz yemegi etli biseymi? Bende sarmasik ot yedim zararsizdir diye dusunuyorum ama bakmam lazimbende fırsat buldukça sana menülerimi yazarım dünkü menüm
sabah
2 haşlama yumurta
50gr peynir
çay..
arada 200gr çilek yedim
öğle
tavuk göğsü soteledim içine közlenmiş kırmızı biber koydum
150gr yoğurt
iki küçük kurabiye şekerli
arada bir küçük muz
akşam yemeği
bir kase mercimek çorba
bir tabak ratatuy(ratatouile) yedim ilk defa yaptım fransız yemeği çok hoşuma gitti eşimde sevdi hemde baya hafif bir yemek oldu
1 kaşık yoğur
iki lokma ekmek...
Iyi aksamlar
Dun aksam 18:30 sarmasik ot kavurmasi
Bakla eksilemesi
2 y.k bulgur pilavi
Ayran
3.5 Lt.su yarim saat yuruyus
Bu sabah 10:00 sarmasik
domates
Peynir
1 yumurta haslamasi
Ogleden sonra 4 kraker 1 lokmada kek cay
Aksam 19:00 da 4 y.k domatesli bulgur pilavi
ayran
Salata
Bugun oglenden beri evde degildim duzensiz oldu
Bitki cayi icmedim bol hareket halindeydim
bu gün bayaz az yemişin canım sen bir ay sonunda baya eksi çıkacaksın sanırım..Iyi aksamlar
Dun aksam 18:30 sarmasik ot kavurmasi
Bakla eksilemesi
2 y.k bulgur pilavi
Ayran
3.5 Lt.su yarim saat yuruyus
Bu sabah 10:00 sarmasik
domates
Peynir
1 yumurta haslamasi
Ogleden sonra 4 kraker 1 lokmada kek cay
Aksam 19:00 da 4 y.k domatesli bulgur pilavi
ayran