- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
bu akşam içinmi içtin az olmuş ama sonra yiyeceklere saldırmaAksam için bi kase çorba içtim sadece yarım litrede su içtim arkasına doymuş hissi versin diye
Biraz öyle oldu bi kase rus salatası yedim misafirliğe geldik
kızlar hoş geldiniz inş hep beraber zayıflıcaz...kızlar bende sızınle zayıflamak ıstıyorum 110 kıloyum benımde tiroid calısmıyor ılac kullanıyorum bıran once zayıflammam lazım
canım birden bu kadar kendini kısıtlarsan çok çabuk pes edersin ve daha çok yemeye başlarsın o yüzden yediklerini yavaş yavaş azaltAksam için bi kase çorba içtim sadece yarım litrede su içtim arkasına doymuş hissi versin diye
bende 107.5 la başlamıştım en son salı 92.4 kiloydum sende inş verirsin önemli olan karar vermekhosbulduk canım
valla bazen evdede ne yiyeceğimi bilmiyorum hem doyurucu hemde diyete uygun yemek bulmak zorlaşıyor ..H
evet cnm ya iş yerinde sıkıntı oluyor yemek işi yemek olmayınca :)
ınsallah canım cok ıstıyorum kılo vermeyıbende 107.5 la başlamıştım en son salı 92.4 kiloydum sende inş verirsin önemli olan karar vermek
Hosgeldin cnm insallah gitcekler bu kilolar bende troid ilaci ve seker ilaci kullaniyorum birbirimize yardimci olarak vericezkızlar bende sızınle zayıflamak ıstıyorum 110 kıloyum benımde tiroid calısmıyor ılac kullanıyorum bıran once zayıflammam lazım
Cnm sen bu gazozu icmesen seker diyetide olsa varvalla bazen evdede ne yiyeceğimi bilmiyorum hem doyurucu hemde diyete uygun yemek bulmak zorlaşıyor ..
dünkü menümü yazayım
kahvaltı
iki dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50gr peynir
çay
arada bir avuç leblebi
diyet gazoz
öğle
100gr kadar közleme patlıcan ve 100gr yoğurt karıştırdım
bir kase çorba
günün kaçamağı bir çikolata (40gr olanlardan ) pişman değilim
akşam
bir tabak yağsız yoğurtlu makarna
üç küçük ızgara köfte
bir bardak diyet gazoz....
hosbulduk cnm ınsallah zaten bu kılolar ınsanı hasta edıyor ya ben yarın baslıycam dıyete nasıpseHosgeldin cnm insallah gitcekler bu kilolar bende troid ilaci ve seker ilaci kullaniyorum birbirimize yardimci olarak vericez
canım ben genelde kalori hesabı yaptığım için sıfır kalori olduğu için arada tüketiyorum bazı yemeklerin yanında iyi oluyor geçen hafta iki defa aldım bitsin diyede tükettim ama bazen uzun süre içmediğimde oluyor ....Cnm sen bu gazozu icmesen seker diyetide olsa var
canım çok tok tuttuğunu söyleyemem zaten arada bir günlük haşlama tavuk günü yapıyorum hafta sonu kaçamaklarımı dengelemek için öğle yediğim tavuk haşlama kemiksis 180 gr dı 4 tane baget ti kemiklerini çıkarınca 180 gr etti .. bende senin tartı sonucunu çok merak ediyorum ben dayanamaz tartılırdım ki ben her gün tartılırımcnm bazen gözüm dönüyor ama uzaklaşıyorum o andapeki tavuğun gramı ne kdr tok tutuyormu yanına domates falan yesen daha iyi olmazmı bende tartılmak için van atıyorumda kendime 20 sini hedef gösterdim ogün tartılcam bakalım ama kendimde farkediyorum mutluda oluyorum en önemlisi ne kdr azalsa okdr iyi şuan benim için
mantıken iyi dengelemek içincanım çok tok tuttuğunu söyleyemem zaten arada bir günlük haşlama tavuk günü yapıyorum hafta sonu kaçamaklarımı dengelemek için öğle yediğim tavuk haşlama kemiksis 180 gr dı 4 tane baget ti kemiklerini çıkarınca 180 gr etti .. bende senin tartı sonucunu çok merak ediyorum ben dayanamaz tartılırdım ki ben her gün tartılırım
ama sen bence en az 8 kilo vermişindirki daha fazlasıda olabilir 8 kilo minimum tahminim..
canım yediklerin zaten gayet az seninmantıken iyi dengelemek için.ya şimdi az görsem canım sıkılır diye toplu görünce gaza daha fazla gelir azaltırım belki bu yediklerimide :) inşallah cnm mutlu oldum inşallah okdr veririm ama 8kilo 1 ayda zor olur heralde.sen 1 ayda ne kdr vermiştin ilk başladığında