100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

Aksam için bi kase çorba içtim sadece yarım litrede su içtim arkasına doymuş hissi versin diye

Biraz öyle oldu bi kase rus salatası yedim misafirliğe geldik

kızlar bende sızınle zayıflamak ıstıyorum 110 kıloyum benımde tiroid calısmıyor ılac kullanıyorum bıran once zayıflammam lazım

H

evet cnm ya iş yerinde sıkıntı oluyor yemek işi yemek olmayınca :)
valla bazen evdede ne yiyeceğimi bilmiyorum hem doyurucu hemde diyete uygun yemek bulmak zorlaşıyor ..
dünkü menümü yazayım
kahvaltı
iki dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50gr peynir
çay

arada bir avuç leblebi
diyet gazoz

öğle
100gr kadar közleme patlıcan ve 100gr yoğurt karıştırdım
bir kase çorba

günün kaçamağı bir çikolata (40gr olanlardan ) pişman değilim
akşam
bir tabak yağsız yoğurtlu makarna
üç küçük ızgara köfte
bir bardak diyet gazoz....

Iyi aksamlar kizlar dunden beri giremedim evde olunca
Dunku menum sabah
1 haslama yumurta
Peynir
2 sosis
Biberle domates kavurdum( zeytinyagli)
Oglen disardaydik yemedim
Ogleden sonra 16:00 gibi
Yarim et durum
Ayran
18:00 civari 10 Cagla
O saatten sonra bisey yemedim
3 litre su ictim
Bol hareket halindeydim
Bugun Sabah
Yumurta
Peynir
Yarim simit
Domates
1 zeytin
Oglen piknik alanindaydik
Ogleden sonra 16:30 civari
4 kofte
Tavuk izgara 1 Parca
Salata
Yarim bardak fanta
17:30 da
1 portakal
20:00 civari
1 petibor biskuvi
Cay
3 litre su bitki cayi hic icmedim
Bugunlukte bu kdr

Son düzenleme:
kızlar bende sızınle zayıflamak ıstıyorum 110 kıloyum benımde tiroid calısmıyor ılac kullanıyorum bıran once zayıflammam lazım
Hosgeldin cnm insallah gitcekler bu kilolar bende troid ilaci ve seker ilaci kullaniyorum birbirimize yardimci olarak vericez

Cnm sen bu gazozu icmesen seker diyetide olsa var

Cnm sen bu gazozu icmesen seker diyetide olsa var
canım ben genelde kalori hesabı yaptığım için sıfır kalori olduğu için arada tüketiyorum bazı yemeklerin yanında iyi oluyor geçen hafta iki defa aldım bitsin diyede tükettim ama bazen uzun süre içmediğimde oluyor ....

benim hafta sonu kaçamaklı geçti sen iyi geçirmişin hafta sonunu canım..
cumartesi regl oldum o yüzden 300gr artım vardı hafta sonu yememe rağmen hala 300gr artıdayım bu gün proteğin ağırlıklı beslenerek dengeliyorum menüde belli benim
sabah
2 haşlama yumurta
40gr peynir ve çay

öğle ve akşam haşlama tavuk var menüde
öğleni yedim...normalde tavuk gününde sabahta haşlama tavuk yiyorum ama bu gün kahvaltılık yedim bakalım yarına kaç eksi çıkıcam sadece tavuk yediğimde bir kilo eksi çıkıyordum....

cnm bazen gözüm dönüyor ama uzaklaşıyorum o anda peki tavuğun gramı ne kdr tok tutuyormu yanına domates falan yesen daha iyi olmazmı bende tartılmak için van atıyorumda kendime 20 sini hedef gösterdim ogün tartılcam bakalım ama kendimde farkediyorum mutluda oluyorum en önemlisi ne kdr azalsa okdr iyi şuan benim için

canım çok tok tuttuğunu söyleyemem zaten arada bir günlük haşlama tavuk günü yapıyorum hafta sonu kaçamaklarımı dengelemek için öğle yediğim tavuk haşlama kemiksis 180 gr dı 4 tane baget ti kemiklerini çıkarınca 180 gr etti .. bende senin tartı sonucunu çok merak ediyorum ben dayanamaz tartılırdım ki ben her gün tartılırım
ama sen bence en az 8 kilo vermişindirki daha fazlasıda olabilir 8 kilo minimum tahminim..

mantıken iyi dengelemek için .ya şimdi az görsem canım sıkılır diye toplu görünce gaza daha fazla gelir azaltırım belki bu yediklerimide :) inşallah cnm mutlu oldum inşallah okdr veririm ama 8kilo 1 ayda zor olur heralde.sen 1 ayda ne kdr vermiştin ilk başladığında

canım yediklerin zaten gayet az senin daha ne kadar azaltıcan ... biliyorsun kilo fazlaysa ilk zaman çok gider ben ilk ay 6 kilonun üzerindeydi verdiğim ama küsüratını hatırlayamadım ama senin kilona göre 8 kilo verme ihtimalin çok gerçi sen daha önceki deneyimlerinden verebileceğin kiloyu tahmin edebilirsin herkesin metebolizması farklı çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…