%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

benım resmım ve kılo cızelgem tum ugraslarıma ragmen cıkmıyor :KK43:

neden çıkmıyoki..yanlışmı kopyalıyosun acaba....kullanıcı paneline girip profil düzenleyi seç...kopyaladığın adresi en sondaki kilo takip yerine yapıştır...yanlız ımg ye kadar olan bölümü kopyalıyosun

neden çıkmıyoki..yanlışmı kopyalıyosun acaba....kullanıcı paneline girip profil düzenleyi seç...kopyaladığın adresi en sondaki kilo takip yerine yapıştır...yanlız ımg ye kadar olan bölümü kopyalıyosun

evet aynen oyle yapıyorum ama olmuyooo hatta hepsi kopyalanıyo yapışamıyo bıle artık üüüüüü:a015:

ayrıca canım resminide yine kullanıcı panelinde avatarını değiştir bölümü var ordan yapıyosun değişiklikleri kaydet demeyi unutma

allah allah niye olmuyoki...mutlak bi yanlışlık oluyodur canım...bir harf eksik yada fazla kopyalasan bile çıkmaz

kesın ya kesın bıryerde yanlışlık yapıyorum resmımde profolomde gorunuyor ama ekrnda yok piki

]Weight Loss - Diet Ticker
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsl95By/weight.png

ıste bunu yapıstırdım yarısını yapstrdım tum yazanları uyguladım vsvs olmadııı üüüüüü

başım ağrıdı çok ya acaba çorbadan mı?ay bugünüde atlasak hayırlısı ile.ya bide veremediysem.yasemin sen buna başlamadan kaç kiloydun.

başım ağrıdı çok ya acaba çorbadan mı?ay bugünüde atlasak hayırlısı ile.ya bide veremediysem.yasemin sen buna başlamadan kaç kiloydun.
52 cıkıyodum bugun tam 50.100 cıktım...ınsallah verırsınnnnnnn.....sımdı cay vsvs ıctım 2lıtre su bı baktım hoop 51....ama ac karnına onemlı :)

Kız allah iyiliğini versin ...hala yapamadınmı

yok ugrastım ama olmadııı valla olmuyooooo.pes ettım....sifremi veriyim dene ıstersen sonra değiştiririm sifrem 13062004 ....üüüüü :KK43: resmımde cıkmıyooo :KK43:....bugun cumaaa u arada oleyy...arkadaslarrrr behlul kacar :) sorulrınıs olursa ım here :) eve gıdınce bakarım...ne sorunuz olacaksa ben bı resmı bıle ekleyemedım :KK43:

X