- 27 Haziran 2008
- 1.177
- 1
- Konu Sahibi yasemin1306
neden kine dicem ama bende epey çıkaramamıştım
ama bu gün bi kerede değişti zemuszemus
ama bu gün bi kerede değişti zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy ağlama du balkkem belki ben yaparım kaç kilosun kaç kilo ile başladın idealin ne
benım resmım ve kılo cızelgem tum ugraslarıma ragmen cıkmıyor
neden çıkmıyoki..yanlışmı kopyalıyosun acaba....kullanıcı paneline girip profil düzenleyi seç...kopyaladığın adresi en sondaki kilo takip yerine yapıştır...yanlız ımg ye kadar olan bölümü kopyalıyosun
evet aynen oyle yapıyorum ama olmuyooo hatta hepsi kopyalanıyo yapışamıyo bıle artık üüüüüü:a015:
allah allah niye olmuyoki...mutlak bi yanlışlık oluyodur canım...bir harf eksik yada fazla kopyalasan bile çıkmaz
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsl95By/weight.png
canım sadece bunu yapıştırcan imza yerine böyle dene
52 cıkıyodum bugun tam 50.100 cıktım...ınsallah verırsınnnnnnn.....sımdı cay vsvs ıctım 2lıtre su bı baktım hoop 51....ama ac karnına onemlı :)başım ağrıdı çok ya acaba çorbadan mı?ay bugünüde atlasak hayırlısı ile.ya bide veremediysem.yasemin sen buna başlamadan kaç kiloydun.
saol canımya ama üüüüüüüüüü yıne üüüüüüüüüüü
Kız allah iyiliğini versin ...hala yapamadınmı
52 cıkıyodum bugun tam 50.100 cıktım...ınsallah verırsınnnnnnn.....sımdı cay vsvs ıctım 2lıtre su bı baktım hoop 51....ama ac karnına onemlı :)