- Konu Sahibi yasemin1306
merhaba yorumlar cok etkıleyıcı bende denıcem enkısa zamanda ama pure halınemı getırıyorsunuz yoksa nohutları mercımegı falan oylecemı ıcıyorsunuz ayranla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba yorumlar cok etkıleyıcı bende denıcem enkısa zamanda ama pure halınemı getırıyorsunuz yoksa nohutları mercımegı falan oylecemı ıcıyorsunuz ayranla
evet arkadaşlar 2 gün sonrası bu sabah tartıldım vede 1.600 gr vermiş bulunuyorum.opuyorumnanaktanve de ben normal ayranla yaptım bu diyeti..kesinlikle işe yarayan bir detoks diyeti tavsiyeediyorum arkadaşlar..
ARKADAŞALARRRR BUGÜNE KADAR BU DıYETı UYGULAYIP KILO VERENLERIN LıSTESıNı YAZIYORUM.....bazı arkadaslarımız 1 gün uygulamıstır cevre kosullarından otürü :)...verenler dıkkat ettıklerı surece almamıslardır...abur cubur hoopp gerı dondurur veya az yedıgımız sanıp yuksek kalorılı beslenırsek :)))
yasemin: 1900 gr
ssengun: 2000gr
xthefelix 2200gr
honest 1600gr
gzdegzde 1500 gr
hamis 1000 gr
deryaaaa 1600 gr
cetrefelli 2000gr
birsam 1400 gr
es_se 1500 gr ARKADASI 2000gr
özi 16: 1600gr ARKADASI 1700 gr
cileklipudıng 1000gr çaycı:) 1700 gr
surre 2000gr
aeben 1500 gr
asuum 1000gr
berfın 1500 gr
kıymat_ay 1600 gr
margeritha 1200 gr
kırazz 1100 gr
berfın06 1000gr
sadece meyra 1000gr
hulya 65 1300 gr
shem 1500 gr
miusa 86 1000gr
reyyan_06 1000 gr
1.73 2500 gr[
ademel 1900gr
supersınız arkadaslar :)) bıde korudukmu tamamdr :))))ıNAR80 VE GULGULMEZ BAKALIM NELER YAPACAKLAR :)
:)) oley[/SIZE][/COLOR][/B]
supersınız arkadaslar :)) bıde korudukmu tamamdr :))
Ben de bugün ve yarın yapcam. Ben komposto ile yapılan detoksu da yapmıştım ve 2 kilo vermiştim 2 günün sonunda. Ama ertesi gün tartıldığımda yine eski kiloma döndüğümü gördüm. Halbuki detoks bittikten sonraki günde çok ağır şeyler yemedim, ya da sınırı aşmadım. Demekki vücudumdaki su gitmiş ve sonra tekrar geri geldi.:) ınşallah bunda böyle olmaz da gerçekten yağlardan kurtulurum.
Şimdi önceki yazılanları okudum da taneleri suyun içinde aradık yazmışsınız. Ben yanlış mı yaptım ya :uhm: 4 kaşık ondan 4 kaşık bundan koydum haşladım onları haşlayınca şiştiler zaten. 1,5 litre ayran yaptım, içinde bayağa malzeme vardı.
kesinlikle haftasonu denenecek bir yöntemmiş :)))
bugün ilk günümdü, 5e kadar iyiydim.ama ayranı iç iç iç nereye kadar uykum geldi. oh bi uyudum sormayın. tam iki saat:) annemler çok ısrar etti rengin saradı soldun ye birşeyler diye. üstüne birde bir kutu çikolatayı koyunca bozayım dedim:) sabah normal yaşantıma dönücem.
ya birde çok tuzsuz oluyor. azcık tuz konsa olmaz dimi :roflol:
cansİmİdİ sonuc ne oldu Şeker.....bu arada 50-59 kılo gurubndakı ınar80 ve gulgulmezde bugun detoksa basladılar.... :)))