- 28 Ocak 2009
- 987
- 10
- Konu Sahibi yasemin1306
hehe aferin bana ama yasemin bugün pırasa var ondan yesem azcık öğlene
sonra devam detoksa
lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe aferin bana ama yasemin bugün pırasa var ondan yesem azcık öğlene
sonra devam detoksa
[ı][sıze="2"][color="ındigo"]tebrik ederim canım ama bence yarına kadar daha az vericez gibi geliyo bana[/color][/sıze][/ı]
günaydınnn arkadaşlar,
tartıldım ve 57.1 olmuşum
Yani detoks ile 1300 gr kaybettim.
Bugün de mi devam etsem acaba
:sm_cool:
annem bugun tartıldı. 700 gr kadar vermiş. ilaçlar nedeniyle aldığı için yine de başarı olarak kabul ediyorum. alkisalkisalkis
ben de deneyeceğim ama şu an regl dönemindeyim. o yüzden bekliyorum. ben de tartıldım bugun ve gecen haftaya göre 1 kg fazla çıktım ki bu hafta yediklerime de diğer zamanlara göre daha da dikkat etmiştim.reglimin ilk günü. ona bağladım ama kendimi mi kandırıyorum sizce :1no2: :bbo:
ya yazmaya utanıyorum. :kedi:ama ben bir gün yapabildim...1 kilo gitti.:)zemuszemus pazar elmaya başlayacaktım o yüzden cts yi kendime ödül günü yaptım.:kedi: ama almadım o bir kiloyu.ay sonuna doğru tekrar yapacağım inş. iki gün devam edeceğim.
Nihayet yarın başlıyorum...:))
Buğdayımı ısladım..:)) hadi hayırlısı..
Benim ayda iki kez yapmam lazım..accuk obezimde..:roflol:
ozamannnnnnn haydı hayırlısı gusel habrelerını beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :))
tebrıklerrrrr canımmmmmm :) elmaya baslamasan keske ama tabıkı sen bılırsın dıyet lıstelerı bolumunde haftada 3,5kılo lıstesı var denendı kuzenım tarafından ve super sağlıklı....sadece onerı :)
ya ahftada 3,5 kilo diyetini bulmadım. link atar mıısn?
2 gün yaptım arkadaşlar 1. güün sonunda 700 gr gimişti bugünden umutluydum hatta bugünde yapmayı düşünüyodum ama ibre aynıydı. 2 gün sonucu 700 gr ki bu zeten büyük ihtimalle ödem sizlere kolay gelsin