doludolu kac sene gecmıs ustunden ama nasıl bı gelısme var mı gerı dondu mu sana ?
canım sene felan geçmedi ki? Bu olaylar bu 15 tatilden sonra oldu..onbeş tatilden bir hafta sonra ailesi oğullarının yanına gitti sonra bu olaylar oldu işte ıkı uc ay anca hatta iki ay...
bi gelişme yok ...herkes merkla bunu bekliyor biliyorum ama maalesef o DANK!!!! sesi hala gelmedi...
ama benim acelem yok önce hemencik gelsin diyordum ama artık hemen gelmesinin bir önemi yok..çünkü kendimi topladım şoku atlattım hayatım yolunda..
acelem yok eninde sonunda görceğim buna eminim ve kac yıl gecerse geçsin ufacık bir gelişme olsa bile yazcam buraya merak etmeyin ..
haşa dini inanarak yaşayanlara değil lafım ama bende görüyorum bu tip insanları en çok dinden günahtan onu bunu günahkar ahlaksız ilan eden sahte beş vakit camiden çıkmayanlar yapıyo bunu haşa lafım dinine gerçekten düşenlere değil.
canım benim aklıma ggelen şu bunlar ayrılmak yada ayırmak için böyle bi yalan uydurmuş olabilir
evet canm tabiki de olabilir..ailesi belki uydurmuştur ama onlarla hiç yüz yüze gelmediğim için bilemiycem net..
ama ne diye hitap edeceğmi şaşırdığım eski nişanlım kesinlikle inanmıştı cunku onu gözlerimle gördüm , kulaklarımı duydum sadec e ben değil ailemde gördü ne kadar ciddi ve inanarak söyledği..
tutturdu bana kuran a el bas yaptım de devam edelim söz ver yapmıycagna tekrar felan filan...
ya yapmadıgma kurana el basıyım seni istemyiorum ben dedim..yok gözümde daha düşme kurana yalan yere el basıp diyor..güler misin ağlar mısın?
yaşamayan anlamaz beni şok edici bir hali vardı ki ettide beni..konustuk bitti hersey hala oturuyor evimizde halıya bakıyor gitmiyoru bekliyor en son
babama dondum sordum hakkın helal mi baba kızına bu iftirayı atanlara diye'' yenilmiş içilmiş helal ama bu iftira için hakkım helal değil dedi''
anneme sordum o da aynı nı dedi..
bende etmiyorum dedim
kapıyı gösterdim hadi o zaman diye hala bakıyor suratıma hiç birşey olmamış gb bekliyor...
illa delirip dövdürerek attırmamı bekledi heralde
bizde sabrettik çok sükür de insanca cıkardık evden ...valla ne sabır gelmiş o an hepimize ya..yoksa bide onun lafını ederdi dövdüler yok hakaret ettiler felan diye :))
çok şükür aklına geldikçe cıldıracağı kadar iyi ve sakin davrandık..
Bunlar da gün gelip canını yakcak onun keşke dövüp sövselermiş bana dicekD
anladım canım ben tarıhlerı karıstırmısım umarım pısman olur ya bu erkkler cok serefsız gercekten benım kuzenımın 6senelık ılıskısı vardı sonra kuzenım kızı bıraktı 2ay sonra baska bı kızla evlendı ve eskı sevglısı arayıp aglıyordu hep oysa o suan yenı kızla cok mutlular cok acımasızca gerıde bıraktıklarını hıc dusunmuyorlar erkklerın ne dusundugunu anlamyor ınsan ya bıde sız 10sene brlkteymssınız 10sene ne demek ya evlenmıs gıbısınız neler yasanmıstır ne kdr anı bırıktırılmıstır ne hakları var boyle acı vermeye !!!!!! allahından bulsun hepsı
ben inanmadım canım ailesi uydurdu onu bence başka türlü oğullarını karşılarına alacaklardı böylesi kolay geldi
oyle tabı cok zor bu durumlar ya bıde 10 sene ya 10 sene dıle kolay ben ılk defa duydum 10 senelık ılıskı
.on sene çık...nişanlan esya bak..düğün tarihi al..sonra o da sana sen bana son iki senedir büyü yapmışsısn desin..
rüyanda görsen bi yerim açık kalmış dersin :)) o derece yani..
rüya demişken gecende annesini rüyamda gördüm kızlar nasıl bir dövüyorum bir bilseniz ellerim kocaman olmuş çat çat patlatıyorum yüzüne sen bana nasıl iftira edersin diye...
sabah bir kalktım ki nasıl yorulmuşum elim kolum kalmıyor sanki gercekten dövmüşüm gb :))
valla çok mutlu uyandım ne yalan söyleyim
.
belkı oda o sabah dayak yemıs gıbı uyanmıstır canııımpıslıkler ya 10 seneyı ..
canım aynı durum benimde basıma gelmişti ama tabiki 10 yıllık değil 2 senelik bir ilişkim vardıı kavgaalrımız oluyordu arada birden değişti benimkii hakaret sözlerle ayrıldık ve hic bu yüzünü görmemiştim simdiye kadar. küfürler felan girdi devreye resmen icine cin kacmıs gibi olmustu.:) 3 ay ayrı gezdik sonrasında dönen yine o oldu.bence ailesinin etkisi felanda olmsutur. onun ailesiyle aran nasıldı? anlasabiliyormuydun. cünkü erkekler icin aile cok önemli oluyor ve sevgiliyken farklı nisanlılık felan girince devreye daha bir ciddilesiyolar. merak etme 10 yıllık bir sey birden bitmez. oda bazıo sebeplerden bence bunalmıstır bir anlık kurtulus olarak secmiştir bunu kendine. bosver sıkma canını. herseyin hayırlısı olsun . bence döner gibime geliyor. biraz kafasını toplasın her sey daha ii olur canım
hiç ama hiççç BÜYÜK konuşmak istemiyorum ve söylemiycem o cümleyi...
ama siz eğer dönerse de tahmin edin ne olacağını....
kızlar evimize geldiğnde çay içiyorduk o babamla başka odaya geçti..ben babama da ona da cay göndertmedim kardeşimle...sebebini tahmin edersiniz artık...daha ömr geçer mi bu şüpheyle korkuyla...
yinede dediğim gibi Allah büyük konuşmaktan korusun ve yazdıysa bozsun(canı gönülden tek temennim bu)
ailesi sebep olsaydı o inanmasaydı belki umut vardı ama NO HOPE!
bu arada ailesyle iyi geciniyordum cnm etraflarında pır döndüm,geleceklerde ne hazırlıycam diye, babası kızım da kızım diyordu Allah var bende babsını cok sevmiştim annesini de tabi..imreniyordum kadına ya..ne güzel sadece bu dünya için yaşamıyor her şeyi dört dörtlük yapıyor diye acaba bende onun gb olabilir miyim diye...
kadın okula başladı açık liseye ben destekledim bir tek oğlu kocası istemedi..üniyede gitcek dedim, napcak çalışcak mı dedi oğlu, sana ne belki çalışır belli olmaz dedim. bir arkadaşım diyo ki seni kıskanmış kızım ordan bile anlamalıydın..
hey gidin hey hadi bu oğlunu kıskandı üç tane oğlu var..kim bilir nelerle karşılascak ya??
Ama benim duam eden bulsun, bazen biri bi hata yapar bedelini çolu cocugu ceker..bunlarda öyle olmasın kim ne ettiyse herkes onu görsün..
canım merak etme eden bulur en yakın zamandada cıkartır. seni cok iyi anlıyorum sebebi olmayan bir seyden birden bire bitmiş aynı benim gibi. insanın icine batanda bu oluyor zaten sebebi olsaa nese ama. dediğim gibi senin icin ne hayırlısıysa o olsun canım. böleleri insanın güveninide bitiriyor
nasıl oldun doludolu? biraz toparlanabildin mi?
hakkınızda hayırlısı olsun,iyi olan buymuş diye düşün ve önüne bak canım,eminim senin için herşey daha güzel olacaktır :)
bence de öyle..bütün bu yaşadıklarımı nasip kelimesinden daha güzel özetleyen bir şey yok...ama sıkıntı olan ne biliyor musunuz? birisi neden ayrıldın nişanlından diye sordugunda bunu açıklamak çok zor oluyor, gülünç duruma düşüyorsun..
gecenler de benle ilgilenen biri utana sıkıla sordu bu soruyu
benle durumu özetledim, şöyle bi durdu afalladı
- trajıkomik dedi..onun açısından komik senin açından trajik dedi ve sonra şöyle devam etti''YA başka bi sebep olmasın?sonradan ortaya çıkmadı mı dedi(aldatılmış olabileceğimi kastediyor)''
yok dedim bende duymadım öyle bi şey..
Böyle bi sebepten ayrılmana sevindim ne yalan söyleyim dedi..öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?